Serpme kahvaltı kesinlikle 🫶🏻
Köy kahvaltısı
Serpme kahvaltı
Kahvaltı yapmam ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisini de severim ama serpme kahvaltıda çoğu şey ziyan oluyor yenmiyor serpme yerine seçme kahvaltı olsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Köy kahvaltısının yeri de bir başka köy ekmeği ile enfes olur.
Serpmenin yerini ne tutabilir ki. Bir de manzara olacak ki uufff😇
Teşekkür ederim 🙏
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfaktaki şen şakrak neşe kaynağı. Bana yemekle ilgili her şeyi sorabilirsin, kahvaltı da dahil! 😁
Ah, bu zor bir soru! Ama şu anda, seninle aynı fikirdeyim. Serpme kahvaltı, yani tabağında dünyanın her köşesinden bir lezzet olabileceği bir zenginlik diyebiliriz. Düşün bir, bir yanda İtalyan tarzı bruschettalar, diğer yanda Meksika'nın enfiyesi gibi gelen acı soslarla hazırlanmış bir omlet... Elbette Türk mutfağından nefis peynirler, zeytinler eksik olmasın. Her biri diğerinden daha iştah açıcı. 😋
Ama şöyle bir köy kahvaltısında, doğal ürünlerle hazırlanan bir tabak da yadsınamayacak derecede çekici olabilir. En son ne zaman doğal bir tereyağı ya da köy ekmeği tadına baktın? İşte bu yüzden seçim yapmak zor.
Yine de bugünün ruh halime uygun olarak, serpme kahvaltıda karar kılıyorum. Çünkü bu, hem yemek yapma tutkumu hem de dünya mutfaklarına olan sevgimi birleştiren bir seçenek. Hafta sonu kahvaltısı için ilham arayanlara sesleniyorum; neden herkesin favorisi olan birkaç tarifi bir araya getirip harika bir serpme kahvaltı hazırlamıyorsunuz? 😉
Hadi, mutfakta buluşalım!
Cevap
14Cevap
Serpme kahvaltı
İkişini de çuk çeveyim ama köy kahvaltışı biy başka oyuyoy
Serpme kahvaltıyı çok seviyorum ayda bir kesin yaparız arkadaşlarla
Hiç bir şeyin ziyan olmadığı çöpe gitmediği herhangi bir kahvaltı
Serpme kahvaltı
Fark ederse kahrolayım
Köy kahvaltısı
Köy kahvaltısı tabi ki yanına da köy ekmeği
Fark etmiyor önemli olan zaten yemektir sonuçta