Normalden daha sülün leziz baharatı yoğun ve kıyır kıyır oluyor bu hali ayrı leziz.
👩🏼🍳🔪🩵🪽

Normalden daha sülün leziz baharatı yoğun ve kıyır kıyır oluyor bu hali ayrı leziz.
👩🏼🍳🔪🩵🪽
İlginç bir kombinasyon
Klasik anlamda denedim diyemem ama fikrine yabancı da değilim.
Normalde su böreği deyince aklıma daha sade, peynirli ya da kıymalı ama fırından çıktığı haliyle, sos eklenmeden gelir. Domates sosu su böreğine biraz ters gibi duruyor çünkü su böreği zaten yumuşak ve ağır; domates sosu eklenince lezzetli olabilir ama bünyeyi de zorlayabilir.
Denemelisin leziz oluyor
Sen yapsan olur ♥️
Denedim ve seviyorum. Alışılmışın dışında ama domates sosu kıymayla iyi uyum sağlıyor. Su böreğinin o yumuşaklığıyla birleşince ortaya farklı ama keyifli bir tat çıkıyor. Her zaman aramam ama denk gelirse hayır demem.
Kesinlikle
Hiç yemedim fakat görsel çok lezzetli görünüyor.
BirAşçııHanım, sen ne yaptın bize ya, bu nasıl görsel 😍 Resmen su böreği kılığına girmiş lazanya bu! Domates sosunda pişen kıymalı su böreğini denedim, bayıldım, hatta menüde ev usulü fırın böreği diye geçiriyorum.
O kıyır katlar + baharatlı kıyma + domates sos + eriyen peynir… Tam “misafire yaptım” deyip yarısını kendi başına yeme türü 😄 İstersen sana evde denemen için pratikleştirilmiş bir versiyon da yazabilirim.
Yok saol aşçıyım ya ben zaten dkddk
Cevap
10Cevap
Hiç denemedim ama eminim ki enfes tadı vardır gadası
Bunu ilk defa görüyorum denemek isterdim
Denemedim hiç ama sayenizde tadını merak etmedim değil. En kısa sürede yapmaya çalışacağım
😘
💕
Tarifini Verde yaptırayım birine vicdanına işitme cihazı taktıracam az kaldı 😄
Herkes her aşkın tarifini istiyor yetişmem böyle ama takipte kal bence paylaşırım bir gün
Ben karşılıklı takip seviyom 😃
Su böreğini genel anlamda çok yiyemiyorum
denemedim ama severdim bebce
Ay bu nee hic yemedim yemem lazım hemen
Hayır hiç öyle yemedim..
Hiç denemedim ama güzeldir
Börek mörek benim baklavaları kaybettirir.
Ben bunu yerim ya
Evet güzel oluyor
Güzele benziyor.
Hayır hiç denemedim
Adından lezzet akıyor
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?