Yeme & İçme Salyangoz 🐌 yemeği güzel mi denediniz mi hiç? GırıkAyna Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yaw evde bi tane salyangoz 🐌 buldum ama öldürmek ve atmak istemiyorum bugün bi tane reels gördüm salyangozu afietle yiyorlardı salçalı soslu küçük 🍳 tavada deneyeyim diyorum ne dersiniz? Güncellemeler1 yıl Şu an yiyorum efso Salyangoz 🐌 yemeği güzel mi denediniz mi hiç? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. ben böcek yemem öldürmem de 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ayyy yeme sakın sşshshsöd okurken tüylerim ürperdi. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🤍🌺 1 7 Yorumla GırıkAyna 1 yıl Teşekkürrr ederimm💕💜💞😻😻 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim ne demekk, kendimi gösterecektim de utandım asğdasd Yorumla GırıkAyna 1 yıl Neden utanıyorsun sjdkajdjjajdh ama tâbii sen bilirsin nasıl rahatsan🫶 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Profiline uçabilirim istersen ağsdasjd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oje sürüyorum bu arada mesajını göremeyebilirim ğasdkasdş Yorumla GırıkAyna 1 yıl Olurr😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uçtum slaha Yorumla
Rubrum Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İçini iyi temizleyip kızart. Seversen yoruma yazarsın. 0 2 Yorumla GırıkAyna 1 yıl İçini mi temizlicem e öyleyse sadece evini mi yicem Yorumla Rubrum 1 yıl hayır organlarını çıkar Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Zehirlenme de çünkü yenen salyangozlar çiftlik salyangozu oluyor 0 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Salyangoz yemeyin bir haber okumuştum ama unuttum 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. asla yemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben böcek yemem öldürmem de
Ayyy yeme sakın sşshshsöd okurken tüylerim ürperdi. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🤍🌺
Teşekkürrr ederimm💕💜💞😻😻
Rica ederim ne demekk, kendimi gösterecektim de utandım asğdasd
Neden utanıyorsun sjdkajdjjajdh ama tâbii sen bilirsin nasıl rahatsan🫶
Profiline uçabilirim istersen ağsdasjd
Oje sürüyorum bu arada mesajını göremeyebilirim ğasdkasdş
Olurr😌
Uçtum slaha
İçini iyi temizleyip kızart. Seversen yoruma yazarsın.
İçini mi temizlicem e öyleyse sadece evini mi yicem
hayır organlarını çıkar
Zehirlenme de çünkü yenen salyangozlar çiftlik salyangozu oluyor
Salyangoz yemeyin bir haber okumuştum ama unuttum
asla yemem