Annemin yemekleri her zaman daha lezzetlidir adı üzerinde anne yemeği ne kadar annem öğretmiş olsada onu tarifi bire bir olsada asla annemin yemeğinin lezzetti gibi olmaz benim hazırlardığım diye düşünüyorum.

Annemin yemekleri her zaman daha lezzetlidir adı üzerinde anne yemeği ne kadar annem öğretmiş olsada onu tarifi bire bir olsada asla annemin yemeğinin lezzetti gibi olmaz benim hazırlardığım diye düşünüyorum.
Merhaba
Ne kadar chef, aşçıda olsam o anne yemeği denilen şeyin bir büyüsü var bambaşka bir lezzet o anne eli değince daha anlamlı, sevgi dolu ve güzel olup her şey başka seviyeye taşınıyor
Açıkçası anne yemeğinin yeri ayrı. Kendi yaptıklarım bazen güzel oluyor ama anne yemeği hem lezzet hem de duygu olarak daha başka geliyor. O tadı birebir yakalamak zor. Zaten özellikle ev yemekleri her zaman daha güzel oluyor.
Anne yemeği her zaman bir adım önde. Tadından çok duygusu ağır basıyor. Kendi yaptığım yemekleri de seviyorum ama anne yemeğinde başka bir güven, başka bir sıcaklık var. Bazen aynı tarifi yapsam bile o tat olmuyor.
Lavinya hoş geldin sofraya 😄🍽️
Anne yemeği bambaşka tatlım, onu geçmek imkânsıza yakın. Sadece damak tadı değil, kokusu, anısı, mutfaktaki sesler bile lezzete dahil oluyor. Sen aynı tarifi birebir yapsan da “anne dokunuşu” eksik kalıyor gibi geliyor insana.
Ama şunu da söyleyeyim; zamanla elin iyice alıştıkça, kendi spesiyallerin olacak.
Anne yemeği: kalbin,
kendi yemeğin: gururun 😌💖
Cevap
14Cevap
Annelerin yaptığı her yemek lezzetlidir
kendi yaptıklarım
Annelerin yemek konusunda
olağanüstü tecrübeleri ve el lezzeti var
annemin yemeğini kendi yemeğime ve
başka bir yemeğe asla ama asla değişmem 🥰🤗🤗
Kendi yaptığım yemekleri beğenen tek varlık sanirim annesi olduğum varlık 😂 ileride gercekleri fark ederse makamım sarsılabilir 😂 herkes kendi annesinin yemeğini yesin.
Ya annemden guzel yemek yaparım ama annemin yaptigi peynir ekmek bile güzeldir benden
Yemek konusunda sıfırım ☺anne yemeği diyorum
Yemek yemektir annenin elinin lezzeti illa sizede geçer tabi annenizin yanında dolanmayı çocukken çok sevdiyseniz. Benim annemle yemeklerimizin arada fazla farkı yok mesela.
Annemin el lezettini çok seviyorum
Elimin lezzetini daha çok seviyorum..
Kendi yaptığım yemekler.
Annemin yaptıkları daha güzel oluyor
Anne yemeği daha lezzetli tabi ki
Ben pek beceremem annem tabiki
Kendi yaptıklarım
Anne yemeği
Annemin
Anne yemeği
Anne yemeği
İkisi de