Yeme & İçme Sizin için yemek yemek mi daha güzel, yoksa yemek yapmak mı? Séduire Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben yemek yapmaktan zevk alıyorum ama yemek yemek daha iyi gibi 😂♥️ Güncellemeler+1 yıl ~~~~~ Sizin için yemek yemek mi daha güzel, yoksa yemek yapmak mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yemek yemek. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yapmak daha çok hoşuma gidiyor. Yaparken tüm tencereyi yemiş gibi hissediyorum 😌 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmaktan da, iyi yapılmış yemeği yemekten de keyif alırım. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yapmayı severim fakat kokulardan doyunca yemek yiyemiyorum en iyisi yapın bende yiyeyim yav 😂 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemek yemek daha güzel yemek yapmak uğraştırıcı geliyor bana hele karnım açsa hazırlamaya üşenir dışardan söyleyebilirim para varsa 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Önce yapmak sonra yemek 😛 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yemek yemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yemek yemek.
Yapmak daha çok hoşuma gidiyor. Yaparken tüm tencereyi yemiş gibi hissediyorum 😌
Yapmaktan da, iyi yapılmış yemeği yemekten de keyif alırım.
Yapmayı severim fakat kokulardan doyunca yemek yiyemiyorum en iyisi yapın bende yiyeyim yav 😂
Yemek yemek daha güzel yemek yapmak uğraştırıcı geliyor bana hele karnım açsa hazırlamaya üşenir dışardan söyleyebilirim para varsa
Yemek yemek daha güzel
Yemek yemek daha güzel
Her ikisinide seviyorum.
Önce yapmak sonra yemek 😛
Bazı şeyleri severek yapıyorum 🤣
hiç sevmiyorum ya yemek yapmayı
Yemek yemek her şeyi yemek
Bir aşçı olarak yemek yapmak
Yemek tabi ki
Tatlı yemek😋
Yemek
Yemeyi severim 😍