Yeme & İçme Yemek yapmak mı yoksa yemek mı daha zevkli? dönercinin-kızı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ❤️ Güncellemeler+1 yıl Bhjjn Yemek yapmak mı yoksa yemek mı daha zevkli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Önceden yemek yapmak daha zevkli idi şu an yemek yemek jxjdjr 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben yemeyi daha çok severim. Kendime yaparken de o kadar özenmem. Ama yemesi her zaman daha zevklidir. 1 0 Yorumla
CherkeSs Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 66% +1 yıl Yemek yemek zevk vermez ama bazen yemek yaparken zevk aldığın anlar olabilir. Eğlenceli olabilir yani. 1 0 Yorumla
NA-KD Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ikisinin keyfi farklişş yapmak da guzel yemek de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önceden yemek yapmak daha zevkli idi şu an yemek yemek jxjdjr
Ben yemeyi daha çok severim. Kendime yaparken de o kadar özenmem. Ama yemesi her zaman daha zevklidir.
Yemek yemek zevk vermez ama bazen yemek yaparken zevk aldığın anlar olabilir. Eğlenceli olabilir yani.
Ben ikisini de esit seviyorum sahsen
ikisinin keyfi farklişş yapmak da guzel yemek de
Yapmak daha zevkli ve yedirmek
Yapsınlar yiyim
Her ikiside...