Annenizin yemekleri mi eşinizin yemekleri mi daha güzel?
Annem
Eşim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Annenizin yemekleri mi eşinizin yemekleri mi daha güzel?
Bu tamamen kişisel bir tercih meselesidir ve herkesin kendine özgü damak tadı vardır. Bazı insanlar annelerinin yemeklerini daha çok severken, diğerleri eşlerinin yemeklerini daha çok tercih edebilirler.
Ancak, hem annenizin hem de eşinizin yemekleri birbirinden farklı ve özel olabilir. Belki de her biri, farklı lezzetler veya pişirme tarzları ile size farklı bir lezzet deneyimi sunabilir. Bu nedenle, her ikisinin yemeklerinden de keyif alabilirsiniz ve her birinin kendine özgü özelliklerini takdir edebilirsiniz.
benim eşim annemin yemekleri daha iyi der se ben alınmam şahsen çünkü tabii ki annesine yetişemem eline su dökemem
Abla yanlış anlama, evli misin
hayır ama neden yanlış anlıyım kardeşim 😀
Birine benzer bir şey sorduğumda sapık mısın ne yapacaksın şeklinde cevap vermişti
Genelde anneler çok güzel yemek yapıyor.
Ben mantıklı adamım, evdeyken eşimin yanına gittiğimde annemin yemekleri güzel. Sorunca annemin yemekleri tatlı, eşim sorunca tabi ki eşimin yemekleri lezzetli.
Bir araya gelince ise asla yemekten konuşmam, sorulsa bile duymazdan gelirim.
Cevap
32Cevap
Evli değilim ama ben şahsen annemin yemeklerini hiçbir hatunun yemeklerine değişmem çünkü benim annemin yemekleri bizim ailede meşhurdur onun için o konuda kimse kusura bakmasın bence
Annem den daha güzel yemek yapıyorum bugüne kadar sadece 1 kadının yemekleri benim yemeklerim den güzeldi oda aşcıydı bende eski aşcıyım evlenince yemekleri ben yapacam 😂😂
Bu asla kiyaslanmali herkes farkli yemek yapar... hem tecrübe farki var... alakasiz bi soru burdaki soru değil genel gereksiz soru
eşim yok henüz evlenmeyi de düşünmüyorum ama çitayı çok üst seviyelere koyan bir annem var o yüzden annemin eline hiçbir kız su dökemez :)
Şimdilil annem diyorum. Evlenince bakalım düşüncemiz değişecek mi? Gerçi ben hanımın yemeklerini taş olsa bile yerim orası ayrı konu da 😜
Annemin yemeklerini sadece kendi yemeklerime değişirim😂 sevgilim de yemek yapıyo ama yemek nasip olmadı henüz
Annem tabiki 😄ama gelecekteki kocam hamarat olursa aşık olabilirim😂
abimin yemekleri herkesi tekler sevgilim ztn yemek yapmayı bilmiyor :/
Ne eş var ne anne var ,, kendi yemeklerimi seviyorum
Eşler sonuca üzülebilirler ama sonuçta onlarda anne ya da anne adayı
Annem den başka herkes güzel yemek yapabilir.
Umarım müstakbel kocamın yemekleri güzel olur, annem pek anlamıyor o işten çünkü
Annemin yemekleriydi ama artık yiyemiyorum maalesef 😔
Henüz eşimin yemeklerini yeme fırsatım olmadı evli değilim çünkü bakalım o nasıl yapacak
Henüz eşim olmadığı için annem diyorum. Sonrada annem diyeceğim ama olsun.
Valla manita annesinin yemeklerini tabiki önde tutar annelerin elinin lezzetti ayrı güzel.
Evli olmadığım için annemin :))
Annem çok müthiş yemek yapar. Bu yaşıma kadar, onun yaptığı yemekleri yemediğimi hatırlamıyorum.
Eşimin yemekleri annem yok hiç tatmadım yemeklerini
Valla hep ömür boyu annem derim, erkekte olsam yine annem derim eşler kb
henuz esim yok o yuzden annem diyorum ama olsada degisecegini sanmiyorum
Eşim yemek yapmıyor ki yapsa da bana zehir ediyor, ona gerek yok yani
Ben kendimce iyi bir gurme olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden annemin yemeklerini sevmiyorum...
annemin yemekleri mükemmeldir her halükarda
Babaannemin yemekleri hocam 🙂
İkisi de güzel
Eşim olmadığı için halam diyorum 😂
Kendi yemeklerim🙂
Annem, eşim yok.
Annemi kadar iyi yemek yapmaya çalışıyor?
henüz eşim olmadığı için annem diyorum.
Annemin yemekleri
Çoğu kişi annem der ama eşlerinin yanında bunu diyemez😄
Annmin güzel
Eşim olunca birdaha düşnürüm.
Evli olmadığım için annemin
Öncelikle onun ellerile büyüdüm
kesinlikle benim yemeklerim
Eşimin yemeklerini tatmadığımdan olabilir 😅
Beyhan hanim
harika
Eşim de yok annem de yok