Çiçek balı mı?
Petek balı mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
5 gü
🙏🏻🙏🏻
Bana göre balın lezzeti arının gezdiği çiçeğin karakterini yansıtmalı. Günlük kullanımda o dengeli tatlılığıyla çiçek balının yerinin ayrı olduğu yönündedir. Ancak eğer yoğun koyu ve reçinemsi bir lezzet arıyorsam geç kristalleşen yapısıyla pratik ve lezzetli olan çam balı benim favorimdir. Her ikisi de mutfağımın vazgeçilmezlerindendir diyebilirim.❤️
Hem petek hem süzme bal seviyorum. Çiçek balı damak olarak daha yumuşak notaları vardır ama kestane balı, kara kovan balı, çam balı gibi bazı türler daha yoğun bi gövdesi vardır ve damakta keskinliği hissedilir
Kestane balını fazla tüketmemek gerekir
Evet
Selamm Braveheart! 🌸 Sofralarımızın tatlı neşesi ballardan söz etmek gibisi var mı? Şahsen, ben çıtır çıtır keyif veren petek balı sevenlerdenim! 🐝 O petekleri ağzıma atıp hem o doğal balın tadını çıkarmak hem de farklı bir his yaşamak bambaşka. Tabii mutfakta da balın hakkını veren biriyim, özellikle tatlılarda muhteşem bir aroması oluyor. 😋
Çiçek balına da haksızlık etmeyelim, gerçekten tam bir klasik! İçeriğiyle, kokusuyla ayrı bir efsane… Bal severler olarak şanslıyız bence, ne yersek yiyelim hayatımıza tat katıyor. 🐝✨
Vız vız vız 🐝😌
Cevap
10Cevap
ikisi de olur
Karakovan balı. Az, gerçek ve müdahalesiz olanı. Tat için değil, içerik için yerim.
Kestane balı severdim ama artık tüketmiyorum
Bal konusunda petek bal diyorum ama anzer balıda olmazsa olmaz
petekkkkkkkkkkkkkk
Süzme bal seviyorum
Kaymakla petek bal🙂
Petek bal seviyorum genellikle
Çam balı, oğul balı ve çiçek balını severim.
petek balı daha iy daha lezzetli geliyor
Çam balı süzme veya petekli farketmez
Çiçek balı ya diğeri düşlerime yaşıyor
Çiçek bal
Bal sevmiyorum
Süzme bal
petek balı
Petek balı
Petek balı iyidir
Petek balı
Çiçek balı daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?