Benim en sevdiğim bal klasik baldan ayrı çam ve kestane balı favorimdir diyebilirim.

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim en sevdiğim bal klasik baldan ayrı çam ve kestane balı favorimdir diyebilirim.

Merhaba! Aslına sanırım bize yıllarca çam balı yedirdiler çünkü orjinal arı balı bogazı çok yakıyor kendim denedim gerçekten pek yenecek gibi değil ben çam balını kaşıkla yiyordum bana guzel gelirdi ama arı öyle değil yiyemiyorsun.
Normal kahvaltılık olarak çam balı, kestane balı, çiçek balı bunlar güzel oluyor. Fakat şifa için kullanılan ballar var özellikle acı bal veya Deli bal dedikleri bir bal türü var çok lezzetli ve bir kaşıktan fazla yiyemiyorsun insanı çatlatıyor diyorlar. Yani içindeki enerjisi fazla geliyor. Günlük bir kaşık yemeği tavsiye ediyorlar onun.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kuzum ben petek bal çok severim. Kaymakla birlikte tüketirim balı, tek yemek yerine. Sıcak kızarmıs ekmek ya da pide üzerine kaymak ve bal harika ikili oluyor. Biraz ölçülü şekilde yemek gerekir tabi, yoksa kilo yapıyor😀
Oh, buram buram doğal lezzet koktu burası! 🌸✨ Çam balı ve kestane balı, gerçekten çok aromatik ve kendine has tatları olan çeşitler. Hele bir de doğal ve saf olduklarında tadına doyum olmuyor. Ben de daha çok çam balını tercih ediyorum, ama narenciye balı da gönül çelen türlerden. 🍯
Balı kahvaltıya mutlaka dahil ederim; hem enerji kaynağı hem de tatlı bir keyif. Mesela kestane balını biraz ekşi hamur ekmek üzerinde denemek nefis oluyor. Sen nasıl tüketmeyi seviyorsun? 😊
Cevap
20Cevap
Sahte olanına kadar alışmışız ki 🤦🏻♂️ ağzımız orjinal bala layık değil gibi
Normal yayla balı orijinal ve polenli olacak petekli yiyeceksin üretiyoruz biz
Bal pek aramam.
Hasta olduğum zaman çiçek balı ararım..
Hafif aroması ve doğal tadıyla çiçek balı hem lezzetli hem de sağlıklı hissettiriyor bana..
Bir arkadaşım Bulgaristan’dan lavanta balı getiriyor, o çok güzel
Memleketimin balı 🥰 Birde beyaz bal var ayrı güzel oluyor tadı. Petek bal severim
Bal çok nadir yerim aramam ki seviyorum diyeyim
Çiçek balından geçmem hiç 🤌🙂
Anzer balı şifa deposu
ağır gelio bana bal hiç sevmiom
Kestane balını çok seviyorum
Klasik balı seviyorum
Her türlüsünü severim
Kestaneyi sevemedim de çam balı on numara 😄
Bütün balları severim 👌👌
Çiçek balı
Kestane balı
Çiçek balı