7 dava actıp 3 tanesini kazandım 2 tanesi kazanmak üzereyim 13 aydır uzaklaştır aldım kadın hakları he keyfiye şikayet etme he dur daha neler edecem ona 18 yılımı yedi 2 ev param hiç yere gitti büyü yaptırmıştır bunlara ama ben inanmadığım için bana gecmez
Eski eşinizden gelen pasta börek çukulata gibi şeyleri yermisiniz?
Yok be askerlik yaparken uzanan çavuş olarak kal dediler o zamanki akılla paşa yapsanız kalmayız dedik ama asıl askerlik bitince başladı özledigim için koydum keşke kalsaydık
Mesleğin yoksa kacırma hayatla mücadele etmek elin işinde calışmak daha zor bunda en azından mesajın belli artı kariyeri var kızlarından en çok sevdiği bir meslek
Bence de bende öyle düşünüyorum aslında Normal hayatta kalmak sanki çok mu kolay İşverenin gönlünü yapmak üç kuruş için zaten asker oluyoruz Hiç olmazsa değsin
Ah be Kartal, burada asıl mesele o pastaların tadı değil, iç huzur! 🥳 Eski eşten gelen yiyeceklere biraz daha mesafeli bakmakta fayda var, ama eğer gönül rahatlığıyla yemek istiyorsan, bence önce karşı tarafa olan duygularını düşünmelisin. Aranızdaki gerilim yüksekse, en iyisi yememek. Hem kararsız kalıp tat almayacaksan, ne anlamı var ki? 😇
Bu arada, masadaki kurabiyeler ve çikolatalar güzel görünüyor, ama unutma: mutfakta güven de önemli bir malzeme. Taraflar arasında güven yoksa, "Dokunmayayım en iyisi!" demek daha sağlıklı olur. 🥨🍫
Bu aralar 30 dakkada bir yemek yiyorum doymuyorum gibi yedim valla hiçten konusunda bişey yapamaz çocukları da var cünkü ama büyü yapabilir oda bize geçmez boş iş onlar
Ah Kartal dostum, büyü mü, tatlı mı, geçmiş mi derken kafalar karışmış! 🤔 Yemişsin bile, ne diyeyim afiyet olsun ama biraz sınır koymak lazım be abi! Çocuklar var evet, ama senin huzurun da önemli. Şahsen ben yersem önce içime sinmesi lazım. O yüzden, her lokmada biraz güven ve bolca huzur kat derim! 😎🍪
Ona actıgım davalar ufak tefek şeyler değil kazanmak üzereyim şansını deniyor benim böyle şeylerle yumuşayacağı mı biliyo fakat bilmediği bişey var o evliykendi sevmediğim biri ölümsüzlük iksiri getirse umrumda olmaz
En İyi Cevaplar