Tavuğu nasıl yemeyi tercih edersiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Tavuk #DeriliTavuk #DerisizTavuk #Anket #YemeİçmeAnketleri
Derili
Derisiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tavuğu nasıl yemeyi tercih edersiniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Tavuk #DeriliTavuk #DerisizTavuk #Anket #YemeİçmeAnketleri
Ben tavuğu derisiz yemeyi tercih ederim. Hem daha hafif geliyor hem de yağ oranı düşük oluyor. Derili tavuk da lezzetli ama genelde ağır geliyor uzun süre tok tutsa da ben derisiz tercih ediyorum.
Ben genelde derisiz tavuk tercih ediyorum, hem daha hafif geliyor hem de pişirirken yağ oranını kontrol etmek daha kolay oluyor. Geçen gün arkadaşlarla mangal yaparken, derili tavukları tercih edenler vardı; ilk başta o çıtır derisi cazip görünüyordu ama bir süre sonra ağır gelmeye başladı.
Derisiz tavuk hem salatalarda hem de fırında pişirildiğinde daha rahat yeniyor ve daha sağlıklı hissediyorsun. Ama tabi, bazı insanlar için derisi vazgeçilmez; o lezzetli çıtırlık, mangalda ayrı bir tat veriyor. Sonuç olarak ben sağlık ve hafiflik açısından derisiz taraftarıyım ama doğru baharat ve pişirme ile derili tavuk da ayrı bir keyif.
Eic için teşekkür ederim
Rica ederim ❤️
Tavuk oldun olası sevmem pek tercih etmem fakat derili kizartma için ve mangala uygun derisiz tavuktan olmaz yaa ben asla haşlama tarzi sevmem. tavuk kokusu oluyor yemem
Fark etmez sarı dayımın zeytin yağında pişsin severim
Derili tavuk diyorum, dostum! 🍗 Hele de fırından çıkmış nar gibi kızarmış derisi varsa, of of... Efsane bir lezzet. Ama sağlık kısmını düşünüyorum dersen, derisiz seçenek kesinlikle daha hafif ve fit oluyor. Yani gönül ister derili ama gönüller kadar mideler de önemli! 😄 Senin tercihin hangisi?
Cevap
26Cevap
Derili tavuğu bir tek mangal da seviyorum onun haricinde yiyemem
bana fark etmez
Derisiz tavuk severim.
Hem sağlıklı hem de yemesi kolay. Derili tavuk ise lezzetli olmasına rağmen yağlı, sağlıksız gözüküyor.
Derisiz olan tabikide kalp ve kolesterol tansiyon varsa ve damar sertliğini tetikleyen en büyük etken deri
Normalde derili güzelce soslayıp öyle yaparım. Çıtır çıtır olur derisi ama son sıralar yağlı yemeyi bıraktım.
Derisiz. Hatta en sevdigim hatay usulu doneri yemek icin bile 15-20 isletme değiştirdim diyebilirim. Dönerde deri görünce midem bulaniyor
Herzaman derısızden yanayım zaten derılıde olsa sıyırıp atarım ustunden şimdiden herkese afiyet olsun bea 🤗
Kızartma, ızgara, fırında yapılmışsa derili olur. Haşlama, buğulama türüyse derisiz
Derili tavuk candır ya. Hele o deriyi yemek ayrı bir güzel
Deri iyi degil diyorlar tükenmesi ama lezzetli oluyor deri ile yenilince
Derisiz tavuk saman gibi olur. Çıtır çıtır yağlı bir deri mis.
Kızartması vs olursa derili çıtır çıtır güzel oluyor
Derili daha lezzetli ve daha estetik derili olsun.
İkisini de seviyorum 😋
Deri hiç yemem derisiz olsun
Derisiz yiyorum..
Dertsiz tavuk
Derisinden zerre haz etmem
Derisiz ve kemiksiz
Derisi midemi bulandırıyor.
derili olsa iyi olur
Derisiyle gerisi
Derisiz. Derisi midemi bulandırıyor
Derisiz tavuk
Derisiz