Günaydınlar 🌸
Ben aslında oldukça evcil bir tip olmama rağmen arkadaşlarım arasında hep gezen tavuk olarak anılırım. Bana kalsa gezmiyorum ama öyle değil sanırım 😂
Sizler geziyor musunuz? Gezmeyi seviyor musunuz? 🤗

Günaydınlar 🌸
Ben aslında oldukça evcil bir tip olmama rağmen arkadaşlarım arasında hep gezen tavuk olarak anılırım. Bana kalsa gezmiyorum ama öyle değil sanırım 😂
Sizler geziyor musunuz? Gezmeyi seviyor musunuz? 🤗

Kaplumbağa gibiyim çantam sırtımda bir burada bir buradayım. 3 yıl bir yerde 4 yıl bir yerde 2 yıl başka bir yerde öyle geziyorum ben Türkiye'yi 😄
Kaçmak için mikemmel yöntem 😂
Aynen şantiyecilik iyi oluyor. Bazen evde sıkılınca çantayı toplayıp kaçıyorum 😂
Ahahahsh çok isterdim yapabilmeyi onu
Ufff vallahi mükemmel oluyor 😂
Yatacak yerin var nasıl olsa diyorsun topladım gidiyorsun 🤣
Ben de annemin şu işi varmış deyip bir gece de olsa kaçıyorum işte 😂
Ahaha kafa dinlemece 😄
Kesinlikle 😂
Ben yine de gezen tavuk gibi hissediyorum.😅 Evde olmak huzurlu, güvenli bir alan sağlasa da, bazen dışarıya çıkıp dünyayı görmek, farklı bakış açıları kazanmak daha değerli. Evde de huzurlu olabilirim, ama gezerken kendimi daha özgür hissederim. Hayat bir yandan evin güvenliğiyle, bir yandan da keşiflerin heyecanıyla daha anlamlı hale gelir.
Kesinlikle çok doğru 🌸
🌸🌸
Eic için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌸
Günaydın çiçeğim 🌺
Gezen tavuk idim vakti zamanında.
Artık civcivinin peşinde koşmaktan panik atak geçire geçire kümesine dönen veya gezmeyi hiç totosu yemeyen gariban tavuğum hüü🤧
Geçecek bu günler mutlaka. En geç 2 yıl sonra leylek gibi gezerek sahalara dönüş yapacam. Tabi işden fırsat olursa😂
Adreslere beni de eklemezsen bozuşuruz ama çiçeğim haberin olsun 🌸😂
Ben o her sülaledeki aykırı kişiyim o yüzden sorun yaşamayız bencem 😂😂 (niyeyse öyle çıkacak gibi hissettiğimden önlem alayım da ohh) 🫢😂😂
Ben de Firum'u vermek istemem 🥹 canım Firu ya 🌸
Hshshah anlaştık Firumm 🥰😂
🫢🫠🫠 sabah sabah erime dozumuzu da aldığıma göre gideyim de görümceke kahvaltı hazırlayım 😂
baba oldum oturan boğa oldum : )
Hahshdhdh oldukça manidar
Cevap
33Cevap
Günaydın hiç biri değilim ben :D ama geziyorum öyle kafama göre
Ee gezen tavuksun işte o zaman 🤷🏻♀️😂
😂 tavuk değilim ama
He sen horozum demek istedin ajdjfjg ben de ilk kimden gelecek diye bekliyordum sen oldun 😂
😂 horoz olalım madem hatrına sdfsdf
Hahaha gezen horoz Barış 😂😂
😂😂
Çiftlik tavuğu olayim bari sınırlı geziyorum jdjs
Hahshdjf bunu hiç düşünmemiştim
😀hem değerli jsjs
Bayağı sjdjf
Kış aylarında gezen tavuğu kümeste dinlenmeye bırakıyorum gadası
Havalar azıcık ısınınca arabanın arkasına mangalı, semaveri, şişleri, odunu, kömürü, masayı daha aklına ne gelirse hepsini koyup her hafta sonu gezmeye mangala her akşam semaverde çay içmeye gidiyorum
İnşallah gelecek sene arabamı da değiştirip şehir şehir gezip güzel Türkiye'min her şehrinde meşhur yiyeceklerin tadına bakmak istiyorum
Bilirim, sen zaten tam bir gezginsin gadası 😂
Öyleyimdir seneye çok değişik olacak
Hadi bakalım görücizz
Görelim görelim 🤣sen baraları bitirme
Yaza kadar benim cüzdan kaç kez dolup boşalır ohooo 😂😂
Dolsun da lazım olur bakarsın oralara yolum duser 🤣 kaldırım taşının altına koy ben ordan alırım baraları 🙃
Tamam tamam anlaştık 😂
Yazdım bu bir kenara 🤣
Yaz tahtaya alırsın haftaya gadası 😂😂
Bu hayatta senden alacağım olsun guzum 🙃 herkes senin gibi olsa Varya
Evde duramam ben maksimum evde kalis surem 2 gun.. 2. Gunun safaginda beni afakanlar basar.. Gezmeyi severim mutlaka bir bahane bulup bir tik uzun yol yaparim.. Sehir degistirim.. Zaten isimde gunluk gezme ilce kasaba koy.. Yolda olmayi seviyorum :))
Öyle bir işe nereden üye oluyoruz ajsndjf
Belli bir komisyon karsiliginda ayarlariz bir seyler :))
Üstelik de çıkarcıı.. 😂 satışçılar hep bele 😂
tam olarak kümes tavuguyum, okuldan cikip jet hiziyla eve geliyorum, evde ictigim cayi fransada icecegim kahveye degismem (bu goruste, mubalaga sanati uygulanmistir)
Parantez içini okuyana kadar o kadar da değildri diyordum 😂😂
Önceden o kadar çok geziyordum ki hep yeter artık mesajları alıyordum. şu an canım gezmek istemiyor hiç, geziyorum ama fotoğraf atmıyorum
Hep nazardan oluyor bunlar zaten insanda heves bırakmıyorlar 😂
Bana dokunmasalar evden dışarı adımımı atmam😅
Dönem dönem ben de öyleyim 😅
yani beni salarsan gezen tavuk olurum kapatırsan da kümes. ben tavuğum "su içer Allah' a bakarım"
Sen de seyyah tipi var zaten 😂
Uçmayı istemem ama özgür kalmayı istemek doğamda var 🤷🏻♀️
Sen gerçekten şanslı bir adamsın bence zaten 🙃
Şans? hiç alakası yok Kısmet evet lakin kısmet konusu da "Unun iyisi ise fırıncıya Altını da sarrafa ver" derler belki de Allah kısmetimizi bu sebepten bollaştırmıştır bizlerin "üzerinizde ki nimetlerimi artırırım" Dediğim gibi ölmek gerek değersiz , anlamsız manasız olan her şey için KANIMCA mutsuzluğu tarifini "matematik de şayet denklemi bilmiyor iseniz soru nu da bilmiyorsunuz demektir? çözümü biliyor iseniz çözmek için bir sorun da yoktur aslın da."
28 saattin ardından 26 yaşında genç bir kızımız "Abi ben bittim demeye utanıyorum sana bakıp ama müsaaden ile sen halen nasıl ayakta duruyorsun? Müzik dinle biraz seni de motive eder belki de.
Abi techno house, trance müzik ler de dinlediğine inanamıyorum gerçekten sen benden de gençsin yani senin yaşnda babam var ama sana bakınca babam neden çabuk yaşlanmış olabilir ki diyorum...
Hadi Tavuk dansı yapalım mı?
https://youtu.be/dDYN2D4MvOM?si=WhgCruthEnwOm9wo
Hala daha uzun bakma fırsatım yok
Müsait değilim lo ne yapayım
😂😂😂
Ne münasebet ya ben mutsuzum demiyorum. Ben hayattan keyif almayı bilen bir insanım. Bazı konulardan şikayetçiyim diye hayatımın geri kalanını mı berbat edeyim?
Burada özelimi paylaşacak bir yapım yok. Teşekkür ederim ince düşüncen için ama Benlik değil
Ne yapayım burada herkese özel hayatımı mı okutayım?
Olmaz tabii ki de alında şikâyetçi olduğun mesele hakkında bilgim ve hayat tecrübelerim ile yazdıklarından iç uçları anlaşılıyor bende üstü kapalı elimden geldiğince anlatmaya gayret ettim "senin iç için basit" tabi beni şeyim şeyime denk... trampet çalıyorum da... da dediğin gerçekten her kes için anladığın da basit önemli olan gerçekten gerçeği anlamak istemekte...
Kızlar soruyorum un baş tacı bir soru ve cevabı hakkında:
Ben bir erkek çocuk olarak dünyaya geldim, ancak "adam" olmayı henüz 17 yaşım da iken adamlığı bana eşim öğretti. Üstelik bunu hiçbir soru işareti ya da eksiklik bırakmadan yaptı. Ona evlilik öncesi bir gün şöyle dedim: aslında utanıyorum lakin hata yapmaktan da korktuğumdan cesaret ile
"Evet seni seviyor ve arzuluyorum lakin ben tam olarak kadın nedir çok fazla bir şeyler de bilmiyorum; Kadınlar nelerden hoşlanır mı her kadın ayrı mı hoşlanır, nasıl davranılır, bu konular da nerde ise hiç bir bilgim yok. Bana çok lazım olacak değerli bilgiler verir misin kendin hakkında."
Eşim de bana şöyle cevap verdi:
"Tamam, ben sana kendimi öğreteyim, sen de bana kendini öğretirsin."
İşte mesele bu kadar basitti. Daha sonra, tıbben de birçok şey öğrendik. Ancak ister içgüdü deyin, ister dürüstlük, biz hiçbir konuda bilmeden bile hata yapmadığımızı fark ettik. Bu anlayış ve doğruluk, ilişkimizde hep net bir şekilde devam etti.
Kıyamam hangi emekli geziyo sanki parkta oturuyolar bütün gün /
Valla bizimkiler tur tur geziyor bilemedim şimdi 🤷🏻♀️😅
Ahaha ne mutlu
Gezmeyi severim 😅 Benim arkadaşlarım tavuklu terim kullanmıyor ama 😂
Bizimkiler argo sever biraz 😂
Severim gezmeyi, dışarda olmayı ama evdeyken de zevk alıyorum..
Yani ortası ideal olan zaten bence 😅
uzun yolma bağımlılığım var. bu yıl çıkıp japonyaya kadar gidesim var kendi arabamla
Beni de al çok sıkıldım ajdjfjgj
bizimkilerin bir gece kulubü var tokyoda. davet üstüne davet ediyorlar. çift şöför dört günde yetişiriz. gidip külüpteki tüm içkileri içmedende dönmeyelim😂
Vize için başvuruyorum o zaman 😂😂
onlar davet mi ney ondan yolluyormuş
almanya için öylede japonyayı bilmiyorum. başvuru yap sen. kibar saygılı insanlar. reddetmezler
Ahshdhf gidelim de biraz minik adamlarla dalga geçip eğlenelim 😂😂
* gibidir uzakdoğulular. korelilerle bir yıl kadar çalıştım. hayatımda onlardan daha kurnazını görmedim.
Almanlar bak kurnaz değil ama yzakdoğulular aşırı kurnaz
sırf aşırı kurnaz oldukları için bayiliklerini iade ettim. satış stratejileri hep fırlamalık üzerineydi. bize yakışmıyor diyor sözleşmelerini rulo yapıp dötlerine sokmalarını tercüman aracılığıyla istedim. sözleşmeden cayma konusunu mahkemeye taşımayabda dötleri yemedi kurtuldum
Bir tarafları ufak olunca kurnazlığa yönelmişler napsınlar gariplerim 😂😂
😂😂😂😂 nerden geldi aklına şimdi o
Uzak doğu deyince ilk çağrışım o oluyor bende 🤷🏻♀️😂
medikal ürün satıyoruz. denemeye gelen yaşlı kadınlar olur ve bu ğrünü kullandıktan sonra idrar yolu çok çalışır, eğer şirketteki lavaboları iptal eder ve arızalı diye kapatırsan eve dönünce altına kaçırır ve bir dahaki sefere sahip olmak isterse satın alıp evde kullanır diyor ceo. yeminle dövesim geldi o esnada
çok ahlaksızca saldırıyorlar ticaret dünyasında
Ticaret hep böyle değil mi zaten 🤷🏻♀️😅
bizim antepten gencecik bir sevgili yapmıştı. belliydi kız yanında oara için duruyor. yemek yiyorduk kızın sırat bir karıştı. demek ki sadece giriş bölgesine yetişşyordu. gelişme ve sonuç kısımları kızı mutsuz etmişti
Ahshdjfj benim arkadaşımın yaşadığı hayal kırıklığını ağlaya ağlaya anlattığı gün uzak doğululara olan bakış açım bayağı bir netleşti zaten. O yüzden tahmin edebiliyorum 😂
hayır ya. ben yaptığım tüm işlerde ahlaki etik değerleri asla hiçe saymadım. yetecek kadar kazansak yeter. daha fazlası için değerlerimi hiçe sayamam. yiyeceğim de giyeceğimde bellidir. ben parasızkende çay içerdim en zengin olduğum dönemde de çay içerdim. yani o yabancı isimli kahvelere geçiş yapmadım. kendi mahallemde traş olur kendi mahallemde yemek yer kendi mahallemde ki kızlara aşık olurdum. çok zengin olmaya gerek yoktu yani
tek lüksüm takım elbiseler olur. pahalı takım seviyorum. elimde değil😂
daha doğrusu iyi kumaşlar pahalı
arkadaşın evlendi mi yoksa
Yok yok ama çok aşıktı. Bayağı ölüp bitiyordu onun için. En son yatak deneyimi o kadar berbatmış ki kız bizim eve gelip ağlamıştı "çok seviyorum diye hayatım boyunca böyle berbat bir şeye mi katlancam" diye 😂😂 çok geçmedi ayrıldılar zaten 😂
valla katlanmak zorunda değil. onlar birbirine uygun. japon kadınlara dikkat et popoda yok. popo olsa o penisle birçok pozisyondan mahrum kalırlar zaten😂
Nereden nereye geldik biz yine ya 😂
valla öyle oldu biraz
adamların pipisi her yerde olay valla
O şekilde kaldığı içindir 😂😂
Emekli gibi gezmek tam olarak nasıldır arkadaşlar? Nasıl foto çekerler vs söyleyin de öyle yapmayalım hhghg
Olay fotonun çekiliş tarzı değil sürekli gezmeleri sjdjfj
sen? evde yumurtlayan , kesilip yılbaşı sofralarında yenecek bir tavuk olmuşsun
Yumurtalayan kısmında hata var düzeltelim lütfen 😂
aaa düzeltiyorum, ozaman piliçsin sennnn
evli ve henüz hâlâ daha piliç. ne mutlu.
Eyvallah
Vallahi ben gezen tavuğum herhalde evde durasım gelmiyor
Sanirim bende gezen tavuğun. Babaannemin kimlik soyadi gezer mis o derece yani
Bir orada bir burada olduğum için pək ev insanı olduğum söylenemez.
hayeller gezen tavuk hayatlar kümes tavuğu
gezmeyi severim ama gezmek için çokta imkanım olmuyor
çok severim gezmeyi para yok gezemiyorum
Bende de suyunu çekti de bakalım bulucaz bir yolunu ahdhfj
işten çıktım sağlık sorunum var artık şubata falan kaldı gezmek iyileşiyim de
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede toparlanırsın
teşekkür ediyorum amin
Gezerim ben :D
Hayret horozum ben demedin sjdkfkg
Hayır horoz çıkışı bekledim o yüzden 😂
Sjdjfjf peki peki
Kümes tavuğuyum