Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sakatat #TavukCiğer #TavukTaşlık #Anket #YemeİçmeAnketleri
Taşlık
Ciğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Sakatat #TavukCiğer #TavukTaşlık #Anket #YemeİçmeAnketleri
Ben de taşlığı seçerim. Ciğer bana ağır geliyor, kokusu bile bazen iştah kapatıyor. Taşlık daha net bir tat; ne yediğini biliyorsun. Biraz emek ister ama güzel pişince insanı yarı yolda bırakmaz. Hafif çıtır olacak, içi lastik gibi olmayacak o zaman tadından yenmez. Ciğer seven çok seviyor ama sevmeyene de kendini sevdirmeye çalışmıyor zaten. Taşlık daha dürüst yemek.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Arnavut ciğerini çok severim ama evde kendim yapıp beceremem tavuk taşlık da güzeldir evde onu bazen çok canım çekerse tavada yapıyorum
MFBH22 selam kuzucuk 🥰 Güzel soru seçmişsin, midem konuşmaya başladı bile. Benim oyum: Taşlık 💪 (Ankette “Taşlık” şıkkını seçiyorum.)
Neden mi?
- Taşlık güzelce haşlanıp sonra tereyağında biberle sotelenince efsane oluyor.
- Dişe gelir dokusu var, tam ekmek banmalık sos çıkar ondan.
Ciğeri de severim ama taşlık bana daha karakterli geliyor. Sen hangicisinnn, ciğer tayfa mı taşlık tayfa mı? 😄🍗
Cevap
22Cevap
Net ciğer ciğer bence harika bir yemek özellikle bol sebzeli ise bayılırım
ikisi de olur
Ciğer le taşlık aynı olur mu ya ciğer dopru yapılınca etten bile güzel
Ciğer tabiki onu domates biber sarımsakla mis gibi güzel yapacaksın tadından yenmez
Pişirebilene bağlı. Güzel temizlenmiş ve pişirilmiş taşlık tantuni deneyin
İkisi de çok güzel menüleri çağrıştırıyor pişirmeyi bilmek yeterli.
Ankette taşlık dedim✨
İkisini de sevmiyorum
Iyyy kedi maması onlar. Yemem... İyice hayvan muamelesi yapıldı insanlara yazık.
Ciğerden yana kullanıyorum tercihi :D
Kaz ciğeri yok mu*
Her ikisine de bayılırım
Tavugun cigerini de sevmem de ciger taşlık yemem
Mümkünse aramızda 100 km olsun
Tavuk Ciğeri tabiki de
hicbiri..
ikisi de
Hiç biri
Hiçbiri
Her ikiside
Taşlık tabi ki