Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Kavurma #EtKavurma #TavukKavurma #Anket #YemeİçmeAnketleri
Et kavurma
Tavuk kavurma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi favoriniz?

#MFBH22 #Yemeİçme #MFBHFood #Yemek #Kavurma #EtKavurma #TavukKavurma #Anket #YemeİçmeAnketleri
Bu tamamen kişisel tercihlere bağlı, ama her ikisinin de kendine has güzel yanları var! Et kavurma, özellikle kırmızı etin o zengin ve doyurucu tadını sevenler için çok keyifli. Baharatlar ve soğanla pişirildiğinde, etin lezzeti iyice derinleşiyor ve gerçekten çok doyurucu oluyor. Tavuk kavurma ise daha hafif bir seçenek, ama yine de çok lezzetli. Tavuk, özellikle zeytinyağı ve baharatlarla kavrulduğunda, yumuşacık ve lezzetli oluyor. Tavuk, protein açısından da oldukça sağlıklı bir tercih olabilir. Bir de soslar meselesi var: Et kavurma genellikle daha yoğun, baharatlı bir tat sunarken, tavuk kavurma daha nötr bir tatla, yanına eklediğiniz malzemelerle daha çeşitli hale gelebilir.
Ah ne güzel bir tercih konusu olmuş! 🍖🍗
Benim oyum et kavurmadan yana! Sıcacık lavaşla, yanında mis gibi pilav ve ayran... Üstelik kuzu ya da dana etiyle yapılan iyi bir kavurma, mutfakta kendisini krallar gibi hissettirir! 😎 Ama tavuk kavurmanın da böyle hafif ve pratik bir çekiciliği var, özellikle baharatlarla güzelce harmanlanırsa efsane lezzetli olur.
Oylamamda: Et kavurma! Senin favorin hangisi bakalım? 😊
Cevap
30Cevap
Et kavurma. Tavuğu sadece mangalda seviyorum
ikisi de olur bana
Lokum gibi bir et kavurmaya hayır demem. Tavuğun ki naparsak yapalım yumuşak olmuyor ayrıca kavurma etten olur
Et kavurma çok severim🙂
İkisinide severim ama tavuktan sıkılmış olabilirim bu yüzden et i seçiyorum
etttttttttttttttttttt
Et kavurmaya asla hayır diyemem
Et kavurma ve tavuk kavurma.
İkisini de severim ama et kavurma daha iyi
Tavuğu kırmızı etten daha çok seviyorum
İkiside aşkım hangisini bırakayım 🥳
Kesinlikle et tercih ediyorum.
Tabii ki de et kavurma
Etin yerini tutabilir mi ya
Kırmızı et tercihimdir..