Et kıyma
Tavuk kıyma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben et ve tavuğu severim ama kıyma olarak tüketeceksem kırmızı eti tercih ederim. Hatta kiyma alırken dana etinın içine az kuzu eti isterim, çünkü ikisini karıştırınca etin lezzeti daha güzel oluyor. O yüzden benim tercihim, kıyma olarak dana ve kuzu eti karışık kırmızı et. Biraz et yağlı olunca yemeğin tadı daha lezzetli oluyor. Yağsız kıyma sevmiyorum.🌸
Benim için et kıyma daha önde geliyor. Tadı daha yoğun, yemeklere kattığı lezzet daha derin oluyor. Köfte ya da dolma yaparken et kıymanın verdiği doyuruculuk başka bir şeyde yok. Tavuk kıyma daha hafif ama çoğu zaman istediğim o güçlü aromayı bulamıyorum. Et kıyma sofrada daha kalıcı bir tat bırakıyor. Her lokmada damakta iz bırakması, benim tercihimde belirleyici oluyor.
Merhaba! Aslında ben normalde tavuk çok severim ama tavuktan kıyma olmaz bence çünkü tavuk zaten kuru bir et türü kıyma olunca tamamen kuru olucak ve yenmeyecek şekilde kıvam alacak o yüzden et kıyma bence biraz daha mantıklı gibi tabi kişilerin tercihi
Et kıyma. Tavuk lezzetsiz bir ham madde gibi gelir, etin aroması ve dokusu yemek sanatında gerçek bir karakter taşır. Yemeğin ruhu, kullanılan malzemede gizlidir.
Cevap
19Cevap
Tavuktan kıyma mı olur 🙄
Tavuk kıyma 🤢 kırmızı etin kıyması tabii.
fark etmez
Et kıyma tabii ki. Etin tadını başka bir şey vermez ki. Bazıları da tavukla kırmızı eti karıştırıyor kıyma yaparken. Özellikle köfteciler.
Hehehe fiyat ona göre derler 🤣
Ayy tabii ki et. Et önemli bir insan vücudunun %100 ü et bunu billiyor musunuz? Tabii tavukta benim için vazgeçilmez ama koymada et şişte tavuk mangalda pirzola... Fırında güveç tavada şinitzel vazgeçilmezlerim... Ay çok etoburmuşum ben ya...🤭🤭🤭
Çok iyiymiş... 😅😅
Aslında ikisinin kullanıldığı alanlarda verdiği tat farklı ve güzel oluyor ama et kıyma tabi daha güzel ve kullanım alanı daha çok oluyor
Her yemekte et kıyma ama söz konusu köfte olunca tercihim tavuk kıyma olur
Tavuk kıyma mı olur mk ilk defa gördüm
Et tâbi tavuktan kıyma mi olur
Et abi sade kavur o kıymayı koy ekmek arasına mermi
Et… tavuğun hiç bir halini tüketmiyorum…
Et kıyma kullanıyorum.
tavuğun kıyması görmedim hiç hayatım da
İkisini de kullanıyorum
Et kuymak favori
Tavuğun kiymasida ne bilim yani
Et ☺️
Tavuk göğüsü yeter bence
Et kıyma. Bir de kadın budu yaparsın onla. Nefis.
Tek kelimeyle et kıyma her zaman.
Hiçbiri desem
Tavuk kıyma ne ya ne çıkaracağınızı şaşırdınız
Kırmızı et tabi ki, kıyas bile olmaz
et olsun uc kuruş fazla olsun
Et kıyma
Etcik
Et kıyma mis gibi tavuk kıyma ne ya 😂
Et kıyma daha iyi
Et kıyma.
Et kıyma
Et kıyma