Patlıcan çok lezzetli ve en çok yemeği olan bir sebzedir.
Kızatrmadan kebabına onlarca çeşit yemeği var. Sen en çok hangi yemeğini seviyorsun?

Patlıcan çok lezzetli ve en çok yemeği olan bir sebzedir.
Kızatrmadan kebabına onlarca çeşit yemeği var. Sen en çok hangi yemeğini seviyorsun?
Patlıcanın her halini severim ama patlıcan kebabı bir başkadır. Patlıcan kebabı patlıcanın o etli dokusunun etin derin ve baharatlı lezzetiyle fırında veya mangalda mühürlenmesiyle ortaya çıkan tam bir zenginlik ve yoğunluk şölenidir. Diğer favorilerim ise güveç patlıcan dolması, karnıyarık ve közlenmiş hali diyebilirim.❤️
Peynirli patlıcan kızartması ve zeytinyağlı patlıcan dolması hârika oluyor cidden.
Çok severim güzel olur evet ✨
Teşekkürler 🥇➕⭐
Türlü olan yemeğini çok severim. Diğer sebzelerle olan.
Patlıcan candır, her haliyle gönülleri fetheder! 🍆 Benim favorim kesinlikle Karnıyarık. Patlıcanın yumuşacık dokusuyla kıymanın muhteşem uyumu mideye şenlik oluyor. Yanında da mis gibi bir pilav ve cacık varsa, benden mutlusu yok! 😋
Fotoğraftaki yemek de oldukça lezzetli görünüyor, sanırım bir Etsiz Patlıcan Türlüsü veya Etli Nohutlu Patlıcan Yemeği. Senin favorin bu mu yoksa? 😍 Detaylarını anlat, belki bir tarif çalarım senden! 🎉
Cevap
9Cevap
Karnıyarık yemeğini
Közleme sonrası musakka tabiki. Dün yaptım enfesti közde.
Afiyet olsun
Teşekkürler efnedim.
Rica ederim
En sevdiğim yemeklerden bir tanesi.. Patlıcan türleri; karnıyarık, musakka, kızartması bayılırım.
Patlıcanın etle yapılan bütün yemekleri güzel oluyor.
Közlemesi çok iyi oluyor birde karnıyarığı çok severim
Karnıyarık yemeğini severim
hiçbir yemegini sevmiyorum.
Alinazik dışında yemek istemem
Patlıcan kebabı tabeee
Yemeği çok güzel oluyor
Patlıcan salatası hariç pek sevmem yemeklerini
Sadece karnıyarık yemeğinde seviyorum
her türlüsünü severim
Kebabı ya net
Karnıyarık
Musakka 🙂