AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Anasının evine götür, 1 hafta beklet gel. Anasının evinde de sürekli dışarıdan mı yiyormuş
Ona sorup yap ozaman eşinin daha ne sevip sevmediğini bilmiyorsun🙄
Bir şey demiyorum. Basit şeyler. Zamanla öğrenirsin.
Keşke evlenmeden önce bir konuşsaudınız bu konu cidden sıkıntılı
Kazaniyir ise dayanır ama evde yemeğin de keyfi başka
Eşim yemek yapcak dışarıdan yicem evin kilidini değiştirse hakli
Abla aç kalsın elleme bırak kendi ne yaparsa yapsın eşek herif
Başta garipseyebilir belki ama zamanla alışması gerekiyor. Yok alışmıyorsa da aç kalsın
Iyi yemek yapıyorsan Bence zamanla alışacaktır
dayanmasin kendi yemek istemiyo senin yemekleri odesin kendi bilir
Sen sanki daha önce de buna benzer bir soru sormuştun son bir ayda falan
Zıkkımın kökünü ye deseydin. Kuru pilavı sevmeyen de ne bilim.
Bazı şeyleri bu kadar önemli şeyleri keşke evlenmeden önce sorsanız. Anasının babasının şımarttigi erkek ve kadınları eşleri eğitemez.
Eşşeğin s**kini yesin yani şikayet huysuz insan nefret ederim
Dışardan yiyenler aşırı sağlıksız ve zarar da bı aile dışardan yemekden dolayı aşırı borçlanma yapmışlar mesela
Kesinlikle, çok doğru dedin
Yapmadan önce ne istersin canım diye sorsan ve yemekleri hazırlarken YouTubeden fikir edinsen nasıl olur.
Yav şimdi bir şey diyeceğim olmayacak.. kendi yapsın o zaman ya da gelsin ikiniz yapın o sevdiği bisiyi yapsın sen sevdigin bisiyi yap oturun yiyin
yrramı ye diyeceksin böylelerine, yemek seçmek nedir ya yeni evli kız yapmış ne güzel işte yesene hain. sinir oldum
Yaptigin yemekler en sevilen Yemek disardan alismis hep ev yemeği nedir bilmiyor
Aynen öyle ve yani lezzetsizde yapmıyorum. Çoğu kişi tarif ister benden ama ev yemeği yemiyor esim bir degisik
İşin var onunla desene her erkek evde yapilani eşinin yaptigini sever bu dışardan sagliksiZ seyler ne diyim tuaf
Cidden öyle. Her gun hamburger pizza falan...
Bir daha yemek falan yapmayacagim valla
Yapma boşa yapiyorsun koy onune bi tencere makarna yesin dursun tabi makarna seviyormu oda mevhul😃
Makarna seviyor allahtan 😃
Bir kaç soslu makarna tariflerim var onlardan yapıyorum. Onun harici doğru düzgün yemek yemez. Valla 100 kiloyu geçecek yakında abur cubur yemekten
Hahaaa fastfood seven makarna sever zaten 😃 sen kilo alma boş ver o alsin bilmiyorum gerçi kilolumusun zayifmi
Yok o da almasın o kadar 😃
Zayıfım ben
Normalde 52 kiloydum ama 56 oldum 🥲
Hap kullanıyorum o kilo aldırdı 🤦♀️
Yok yinede zayifsin iyisin yani yemesin oda öyle şeyler sana aysk uydurnasi lazim daha yeni evlisiniz
Evet abur cubur stoğu yaptı resmen ya valla onun yediklerinin çeyreğini bile yemiyorum ben😂
Yakindir desene 100 kilo olmasi😃 Şu an kac kilo
Şu an 89 belki 90 bile olmuştur 🫣
Az kalmis 100 dogru gidiyo düşünsene aranizda iki kat kilo farki var 🤭🤦
Valla yaa yakında olacak bu gidişle 😂
Sonra bana da kilo aldırmaya çalışıyor yesene falan diye. Ben formumu koruyorum 😂😂
Aman sen dikkat et sen böyle iyisin 😃
Ekstra dikkat etmiyorum zaten zayıf biriyim ama işte ister istemez kilo aldım. Daha fazla almam umarim
Evlenince ister istemez alirsin biraz normal bu zaten ama esin ipin ucunu kacirdi 🤭
Esim gerçekten ipin ucunu kaçırdı😃
Biz evlenince 82 kiloydu
82 bile fazla da daha fazla alması ilerde tembellik yapar herseye cani hicbirsey yspmak istenez
Arada diyorum akşam yürüyüşü yapalım vs diye bazen çıkıyoruz. Aslında düzenli akşam yürüyüşü yapmayı seviyorum ben. Bekarken hep yapardım ama şimdi esim hergun istemiyor beni de akşam tek göndermiyor🤦♀️
Bende asiri seviyorum yürüyüş yapmayi rahatlatıyor farkli karakterleriniz var biraz
Karnıyarık yenmez mi 🙄
Menü versin
ya da gelince beraber yapın
Saçmalık yaptığı
Harika öneri
Pok yesin mis gibi ev yemekleri varken disardan söylenir mi ya
Ben de yemek seçiyorum hatta bazen kendi yiyeceğin yemeği kendim yapıyorum. Bu birinin yaptığı yemeği yemiceğim anlamına gelmiyor. Eşinin başka problemleri var. Onu bulmalısın.
Üzüldüm senin adına çok zor bi durum sen kendin yap ye oda dışarıdan ne yiyosa yesin
eşin hiç askere gitmemiş mi ya da hiç öğrenci evi yurt vsde kalmamış mı
Beğenmiyor olabilir ama beğendiği yemekleri de yapmayı deneyebilirsin herkesin damak zevki farklı maalesef
Eline sağlık gayet güzel menü hazırlamışssın, eşin kıymetini bilmeli.
Şöyle bir eline sağlık bile demedi ya. Yemeği hazırladım yemek hazır canım diyorum ilk dediği şey ben bunu yemem bunu sevmem oluyor. Sen ye diyip gidiyor sonrada
Maalesef kıymet bilmiyor menü önemli değil caba göstermen değerli
Evet öyle gerçekten. Çaba sarf ediyorum ama bunun kıymetini bilmiyor
Yoksun kaldı mı anlar insanlar senin gibi duyarlı düşünceli eşi olsun ister oda bulmuş ta kıymet bilmiyor bence mücevhersin ona değerini bilmeli
Teşekkür ederim gerçekten 🙏🏼
Ne demek gerçekler umarım hakkettiğin değer ve ilgiyi anlayıp yaşatır
Ya en azından bir yolunu buluyor seni zorlamıypr baska bir yemek yapmaya boş ver napıyprsa yapsın
Yapma de ki dışardan söyle birlikte yiyelim canına minnet
Demek ki güzel yemek yapamıyorsun güzel yemek yap yap erkek bul
ben kendi yemeklerimi kendim yapıyorum genelde yemek seçmem
Ne yemek istersin sor belki öyle buna bi çare olur
Kötüde olsa beğenfim derim ve eşimin daha güzelini yapacağına eminim derim
ben olsam anasının evine yollardım bu zamana kadar cocuklukta ne yemiş acaba
Yemiyorsa sende kendine yap. İnsan sevdiğinin elinden herşeyi yer
Yaptığı ayıp, bir kadın benim için yemek yapacak varya, yerim onu 😂😂
Bulgur pilavı seven adamı direk boşa zevksizdir o bişeyden anlamaz :D
Bence önceden konuşman lazımdı şöyle yap parayı ondan al o da para olmayınca mecbur yiyecek
Annen yakınındaysa bi sure o yapsın sende ona baka baka elin alışır ama el lezzeti diye de bisey var
Hiçbir yemek yapma sonra mecbur alışacak
Doğru valla
Alışır zamanla
Birak ne istiyorsa yesin, ya da kendi yapsin.
canımsın herif bırak ne hali varsa görsün
Sinir etti dün gerçekten daha yapmayacagim yemek falan
Kıyamam ya şöyle kadınları boktan sebeplerden dolayı üzünce ayar oluyorum ya
Üzülmemin nedeni bir eline sağlık bile demedi ya. Yemeği hazırladım yemek hazır canım diyorum ilk dediği şey ben bunu yemem bunu sevmem oluyor. Sen ye diyip gidiyor sonrada...
Canım benim ya sen önüne taş da koysan gönlünü almak için eline sağlık demeli gönlünü okşamayan adama koca denmez emek var sonuçta ellerin değmiş sevgini katmışsın
Öyle gerçekten
Dün bende yemedim. Kayinvalidemlerle karşı karşıya oturuyoruz. Dün olduğu gibi onlara götürdüm. Onlar yediler.
Ahhh kıyamam ya onun yerine ben diyorum kabul buyur canım o güzel ellerine sağlık yüzünün güzelliği ve kokunun sıcaklığı olduğu gibi yemeklerin lezzetine lezzet katmış o güzel emeğine sağlık ellerinden öpüyorum çiçeğim
Teşekkür ederim gerçekten 🙏🏼🥲
Cansın can ❤️❤️❤️❤️
Zor olmamalı ya eline sağlık demek
Kurban olurum ya nasıl da kalbin kırılmış özelden yazda sohbet edelim iyi gelir evlilik zor zanaat hele ki adam olmaz daha zor bekliyorum seni iyi gelecek emin ol
Yazdım
Cevap vermedin 🥲
Allah'ım o yemekler yenmez mi
Dimii yani
Sevdiği şeyleri yapacaksın.
Sevdiği yemek yok dogru duzgunce
Şimdi okudum sorunuzu, çözümü söylemişsiniz zaten dışardan yemek. Sizin işinize gelir.
Ana evindeki alışkanlıklarını birakamamis
Aynen öyle maalesef
Anacılmı peki
Yani bazı erkekler vardır annesini eşinden daha çok ön planda tutar onu yanından ayırmaz vs ama esim öyle değil. Sonuçta bizde bir aile olduk ve ilk başta ailesini ön planda tutmalı ki öyle de yapıyor bu konuda sıkıntım yok
İyi bari bu konuda şanslısın
Zikkimin kökünü yesin o zaman
o zamam alsın dışardan sende yapma yemek
Ziftin pekini yesin o zaman...
çok istiyorsa kendisi yapsın ☺️
S. tir et ya söylesin ikinize de
Dışardan yiyin bana hava hoş
Zehir ver belki kurtulursun
aslan burcu mu bu herif?
UIan ne şanslı adamlar var.
O zaman o yapsın
Zıkkımın kökünü yesin