Bugün eşim işe giderken akşam yemek yapma dışarı çıkacağız dedi bende o yüzden yemek yapmadım akşam dışarı çıkacağız diye hazırlandım akşam eve geldiğinde üzerini çıkartıp hemen mutfağa geçti aparatif şeyler hazırladı hazırlarkende annesini arayıp ben yemek yapıyorum dedi sanki ben hiç yemek yapmıyormuşum gibi ayrıca yemek yaptıgım zamanlarda da yemiyor dışarıdan yiyor veya cips cerez yiyor bugün ki davranısına çok bozuldum ne yapmalıyım yemeklerim de güzel ama eşim benden mi tiksiniyor anlamadım😟
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kardeşim niye herkes lince kalkışıyor direk boş yorumlara bak. Öncelikle yemeklerin sana göre çok leziz olabilir ama damak tadı farklı olabilir. Olayı ayrıntılı incelemek gerek direk boşa yapma şu bu diye boş yapanlara kulak asma. İlk günlerde nasıldı yemeklerini yiyor muydu memnun muydu? Evlendiğinizden beri mi öyle yapıyor? Bugün gerçekten terbiyesizlik etmiş evet ama sorun bence bugün yaptığı terbiyesizlik değil genel manada neden böyle bişi yapma gereksinimi duyduğudur. Onun peşine düş bekara karı boşamak kolay. Bi de onların ilişkisi yok veya kendilerinki Bi işe yaramıyor da olabilir. Sen onlara bakma bu evlilik bu hayat senin kestirip atmayı herkes yapar çözümcül ol barışçıl çözüm bul. Lafa gelince herkes evlilikten sadakat emek bekler ama uygulamaya gelince de hepsi nankör direk kestirip atıyor. Sanki her gün evlenecekmişsin gibi konuşurlar
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burada sende de eşinde de sorun var gibi görünüyor.
Sen yemeklerim güzel diyorsun ama belki sana göre güzeldir, senin damak tadına göre güzeldir ama eşin beğenmiyor olabilir.
Eşinde ki hata da eğer böyle bir şey varsa bunu sana söylemesi lazım yoksa da neden yemeklerini yemediğini söylemeli.
Bence yemekten önce iletişim probleminiz var gibi.
Ayrıca yemeklerim güzel deme lütfen, farklı ortamlardan bir çok insan beğenip senin yemeklerinin güzel olduğunu söylerse güzeldir, sadece sen beğeniyorsan senin için güzeldir, eşin ya da başkaları beğenmiyor olabilir.20 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf bir durum pek sağlıklı değil, yani ben olsam söylerdim bunun sebebini böyle davranmak yerine ya da ne bileyim kırmadan incitmeden tavsiye şeklinde fikrimi söylerdim. Tavır hiç hoş değil yanlış eşinizin kişiliği oturmamış sanırım. O söylemiyor ise siz açılın karşınıza alın ve neden bu şekilde davrandığını sorun bence
20 Yorumla
Lezzetinden eminseniz burada birkaç versiyon olabilir: 1. ona büyü yaptığınızı ve yemekle ydireceğinizi düşünüp korkuyordur (anne de fiiştekleyebilir bu konuda) 2. onu zehirleyceğinizden korkuyor 3. size büyük kırgınlığı var ''elinden yemek yemem'' modunda 4. başka yerden tok geliyor (kadın mı var?) Siz anlayın hangisi diye. Umarım kuruntudur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
56Cevap
+1 yılBilerek ekstra vurguluyor gibi geldi. Ne o öyle göze baka baka "anne yemek yapacağım, nasıl yapmalıyım" demek? Hem eşini aşağılıyor, hem de tripleniyor. Açık açık konuş bence. Bu nedir böyle ya? Eşten tiksinmek nedir ayrıca? Dışarıdaki ne olduğu ve kimin yaptığı belirsiz yemeklerin hijyen garantisi neredeymiş? Triplere girmiş bu.
40 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu olay tam bi boşanma sebebi ve şöyle yapabilirsin ilk once ona sevdigi yemekleri sor bugun ne yapayim sana ne istyosun diye kendi sevdigi yemeklerdede ayni sekilde davranıp yemiyorsa bu durumu kaynanana anlat en iyi annesi onu tanır annesine söyle ne yapabilirim onun için benden mi tiksiniyor ya da yemek alışkanlığı mı yok diye sor annesi guzel bir dille oğlunu karşısına alıp konuşsun senden yana sıkıntı varsa düzeltebilirsin böylelikle
22 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece boşanmaya sebep diyorum boşan demiyorum bu durumu duzeltmesi için çabalamasini üstüne dusmesini söylüyorum burada yanlış bişi yok
Gizli Üye(18-24)+1 yılE ne güzel işte, bir iş daha eksiliyor. Yapma sen de yemek. Kendine yetecek kadar yap ye. Aklı başına gelir elbet. Her şeyi duygusallıkla karşılama, valla ömrünü boşa çürütmüş olursun. Belli ki eşin hâlâ öğrenci evi modunda takılıyor, bırak olgunlaşsın sonra düzelir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanirim yeni evlisiniz. maalesef olgunlasmamis erkekler böyle olur. Kendi evime gectim kendi parami kazaniyorum istedifim gibi istedigimi yerim kafasi. Bu bir sürectir umarim aliskanlik haline gelmez. Evlilikde en önemli olan sey birbirinizi rahatsiz eden konu var ise birbiriniz ile bu konulari acik acik konusun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta peygamber değilsiniz birbirinizi vahiy ile anlayamazsıniz birbirinizin farkında olmadiginiz ayrintilar vardır. Alinmadan gucenmeden konusmaniz gerekiyor. Birde şöyle kendi farkettigim. Kadinlara ben şunu sevmiyorum dersen agzina s***iyor. Agliyor sızlıyor oylemi boylemi deyip yediremiyor. Finalde diyorsun ki birdaha soylemeyecem hay ağzımı s***ym soylemeseydim en azindan susup sabrediyordum simdi soyledim diye agzima s****yor 😁
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. Bundan sonra sadece kendine tek kişilik yemekler yap. Önüne tabak falan koyma, tek başına güzelce ye yemeğini. Terbiyesizlik nasıl oluyormuş o görsün. Az kıymet bilsin bu nasıl davranışlar ya?
30 YorumlaKusura bakma ama saygısız bir eşin var her şeyi anladım da anneye söylemek neden çok saçma ay senin yerinde olsam kendi karnımı doyuracak kadar yemek hazırlarım onu düşünmem bile annesine söylüyorsa bu durumu yapmam söylediğine degsin bari diye düşünüyorum
20 YorumlaSana değer vermiyor demektir. Bence aranızı soğutmaya çalışıyor ayrılmak istiyor olabilir. Ben farklı bir sebep bulamadım. Ne yapmana gelirsek derdi neymiş onu sor belki açık cevap verir.
10 Yorumla
+1 yılŞunu çok merak ediyorum kendi temizliğine 1 ile 10 arasında puan verecek olsan kaç verirdin? Ben olayın temizlikle olabileceğini düşünüyorum bir obsesif olarak.
12 Yorumla- +1 yıl
Ee yani
Grev yap mesela 2 hafta hiç yemek pişirme kahvaltı akşam yemeği hiçbir şey hazırlama bakalım nasıl oluyomus. Nankore bak ya sinir oldum. Yapma kız hak etmiyo vallaha
00 Yorumla
+1 yılEğer anlattıklarınız gerçekten doğru ise kusura bakmayın ama bence eşiniz zıkkımın kökünü yesin..
30 Yorumla
+1 yılÇok basit yapma ya da kendine kadar yap kendin ye o da... yesin
30 Yorumla
+1 yılAllah Allah bana biri yemek yapacak hatta bu yemekler güzel olacak, her kim olursa olsun başımın tacıdır. Gerçekten anlam veremedim.
10 Yorumla
+1 yılEğer yemek seçiyorsa ve yaptığın yemekler sevmediği yemeklerse ne kadar lezzetli olursa olsun yemeyebilir.
10 Yorumla
+1 yılBence kocişin Fast food çu, sen buna Rus salatası, kızarmış sosis ve patatesi daya, yanında Bi kola aç gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
@0phoenix0 bu ne demek
+1 yılGörüşlerde Türk kadınlarının kalite seviyesini görüyorsunuz.. yerlerde
210 Yorumla- +1 yıl
ne anlamda
- +1 yıl
Küfürler, boşan demeler.. ilerisini düşünmeden boş muhabbetler.
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Haklısın aslında ama adamın yaptığı da çok saygısızca
- +1 yıl
Ben abartılacak bir saygısızlık görmedim bazı erkekler fast food bağımlısı evde Hamburger yapamazsınız aynı tad olmaz dışardan da kuru fasulye söyleyecek hali yok değil mi? Belki de sıkılmıştır ev yemeklerinden. Hem dışardan yemek kadın için daha iyidir. Temizlik, çocuk derken zaten yoruluyorsun...
- +1 yıl
*tat
- +1 yıl
açıklamasına göre kadına dışarda yiyelim demiş işten geldikten sonra da yemeğe gitmekten vazgeçip kendine yemek hazırlamış annesi onu arayınca da annesine yemek hazırlıyorum demiş annesi de büyük ihtimalle bunu yanlış anlar
- +1 yıl
Eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysa bu düpedüz saygısızlık
- +1 yıl
Dengesizlik
- +1 yıl
Büyük ihtimalle kadınlar açıklamaya sinirlenmiş olmalı
+1 yılParası bitince görürüm ben onu. boş ver madem yesin. Hadi bakalım nereye kadar.
20 Yorumla
+1 yılUlan ben kadın elinden olan nezih temiz nefis ew yemeklerine hasret kaldım adam bulmuştu burun kıvırıyor.. 😠
00 YorumlaSaygısızlık gerçekten onunla konuş bu durumu ha devam mı ediyor sadece kendine hazırla bırak o napıyorsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılBöyle durumlarda eşini de dinlemek lazım. Ben şimdiye kadar hiç tek taraflı düşünmeyen kadın görmedim. Hep kendilerine yapılanları anlatır ama kendi kabahatlerini söylemezler
05 Yorumla- +1 yıl
Sen de başka bir konuda ona yanlış yapmışsındır diyorum
- +1 yıl
Bir insanın damarına basarsan o damar hep sızlar
+1 yılUnutmuştur belki dışardan yiyeceğinizi hemen moralini bozma
04 Yorumla
Soran+1 yılOna hiç takılmadım neredeyse annesine karşı beni kötü gösteriyor
- +1 yıl
Annesinin yemeklerini mi özlüyor acaba? Annesini arayıp en sevdiği yemekleri sorup onun tariflerini isteyebilirsin. Belki o zaman severek yer
- +1 yıl
Hem anneside onun için çabaladığını görmüş olur
Soran+1 yılAynı yöreliyiz yemeklerimiz tıpatıp aynı hatta çoğu yemekleri ben annesinden güzel yapıyorum ama adam yemiyor artık cok bunaldım bide daha yeni evliyiz evliliği hic böyle hayal etmemiştim😟
Sende yapma ablacım böyle nankör insanlara hayatta en nefret ettiğim büyümemiş insanlardır
40 YorumlaOnunla bunu konuşmalasin
Ve sonrasında yemek yapmayacağını söylemelisin
. asla taviz verme.10 YorumlaBöyle saygısızlıktır görmedim. Sen gene sabırlısın ben olsam adam akıllı sorardım
10 YorumlaBüyümemiş, annesinin "canı, paşası" bir adam (!) daha..
Yapma yemek10 Yorumlabeğenmiyor belki sana belli edemiyor? ya da sevmeyerek mi evlendiniz?
10 Yorumla
+1 yılAllah iyi eş nasip etsin zor işiniz bence trip at anlasın.
10 Yorumla
+1 yılBırak yemezse yemesin madem öyle sende yorma kendini
10 Yorumla
+1 yılBir imana eşinden neden tiksinsin.. tiksinse aynı yatağa girmez
10 Yorumla
+1 yılGit konuş onunla bu konuyu. Onu da dinle ona göre bir şeyleri halledersiniz...
10 Yorumla
+1 yılkız ne güzel işte sende dışardan söyle daha lezzetli
10 YorumlaSen kendin doyacağın kadar yap onu da aç bırak ağzı yansın.
10 Yorumla
+1 yılÇok kaba ve yanlış böyle yapması. Sonuçta o kadar emek veriyorsun. Bence al karşına ve güzelce konuş bu konuyu. Beğenmediği, sevmediği bir şey vardır belki. Konuşarak çözebileceğinize inanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılSevdiği yemekleri yap bence ya da ne yapayım de ona bugün
00 Yorumla
+1 yılTakma düzelir menopoza girmiş enişte bey sabret Allaha havale et bilir işini
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılEşit bir fastfood düşkünü olabilir mi yazık valla🙈
00 Yorumla
+1 yılYemek yapamıyor olabilir misin? Veya pisme süresini ayarliyamiyor?
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir alışkanlık edinmiş. Ne. İstiyorsa onu yapın ama akşamları o masaya birlikte oturun
00 Yorumla Böylesine yaranilmaz ki. Sen yap kendin ye o da anasını arasın anası yapar.
00 Yorumla
+1 yılyemeklerini bende yiyeyim deneyim. bakalım nasıl olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorsana derdi neymiş beyfendinin. Böyle yapılmaz ya. Beğenmiyorsa kendi hazırlasın
14 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine sanki ben hicbir sey yapmıyor musum gibi gösteriyor kendisi yapıyormuş gibi davranıyor evlendiğimizden beri 10 kilo aldı neredeyse
Cevap sahibi+1 yılYa Allah ım sabır. Sakın kendini ezdirme ha. Severek mi evlendiniz görücüye usülü mü. Yanlış anlamada öküzlük bu
Soran+1 yılSeverek evlendik😟
Cevap sahibi+1 yılO zaman otur konuş. Valla böyle içine atma ya sonra dert sahibi ediyorsunuz kendinizi. Sor
- Yeme & İçme konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılB. k yesin hırpoya bak sen o kadar uğraşıcan o hep dışardan yicek. Yapma sende yemek kendisi gelsin zıkkımlansın
20 Yorumla Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. sen onu hemen boşa o admada karakter kişilik yok ben sana diyeyim
25 Yorumla
+1 yılO zaman sende ertesi gün bunu yap giç yemek yapma geldiğinde sorarsa cabım anneni aradığın gibi yap bende yiyeyim de bakalım ne olucak o zaman yüz ifadesini anlarsın belki bşraz kendinden utanır
10 Yorumla
+1 yılBu durumda burada kimsenin yapabileceği bişey yok en iyisi eşini karşına alıp konuşman sorunu onunla halletmen 🤷♀️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye yemek yapıyorsun yapma ben olsam yapmazdım zaten kadınlar yemek yapmak zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılGelip kendi yemeğini kendisi yapsın ilgilenmek madem senin yemeklerini yemiyor yapsın paşa sen kendinie yap ve ye onu bekleme biraz da mesafe koy arana görsün bakalim
00 Yorumla
+1 yılYemeği yaparken besmele çekiyor musun? Fatiha okuyor musun lezzetli olması önemli değil bereketli olamadı daha önemlidir begenmemesinden kaynaklanmıyor bunu ona sorman lazım
00 Yorumla
+1 yılo adam falan degil bildigin topitop. ve senin gibi bir esin kiymetini bilmeyen birini adam yerine koyman bosuna.. ondan hicbiyol olmaz basinin caresine bak arkadas
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoparmadım bir şöyle bir kıyamet madem dışarı çıkacağız niye çıkmıyor demedinmi
00 YorumlaEşinin kafası karışık... Bunu açıkça onunla konuşmak daha iyi olur... Meyveyi soymadan içinden ne çıkacağını bilemeyiz..
10 Yorumla
+1 yılAy ne kadar şanslısın, yemek yapmadan evlilik olsa 10 kere evlenmiştm, nefret ederim yemek yapmaktan, o yüzden de evlenmedm😅
10 YorumlaMadem öyle ya yapar yda sipariş verir ne yoruyorsun kendini bırak yapsın kendi halinde sende ye boş ver :)
10 YorumlaYanlış anlama amabenim hatun bana yemek yapacak tadı kötü olsa da iyi olsa da fark etmez oturur yerim ben hanımcıyım
10 Yorumla
+1 yılBunu eşinle konuşmalısın buradaki felaket tellallarının yorumlarına bakarak asla hareket etme
20 Yorumla
+1 yılOna yemek yapma sadece kendine yap ye kendini ezdirme
20 Yorumla
+1 yılSaç falan mı çıktı acaba yemekten yemek yaparken saçını topuz yap bone tak bide tırnaklarını kes uzunsa ondan yemiyor olabilir
00 YorumlaO zaman yorma kendini birak yapma ben evlenip ayrildim evlendigim de ilk 1 ay yemeklerini yiyemedim sonra sonra alistim iste
00 Yorumlaay cehennemin dibine kadar yolu var yemesin yapma sende boş ver canım
10 Yorumla
+1 yılBu durumu konuş ve ona nasıl hissettiğini söylemelisin kesinlikle.
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Eşim yaptığım yemekleri lezzetli olmasına rağmen yemiyor, hep dışarıdan sipariş veriyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler