İlk denemem olduğu için biraz ince oldu kebap kalınlığı, pişerken çekti başta daha kalın kesmek lazım. Ama aroma olarak restoranlardan hiç farkı yok nerdeyse ev halkı sevdi.

İlk denemem olduğu için biraz ince oldu kebap kalınlığı, pişerken çekti başta daha kalın kesmek lazım. Ama aroma olarak restoranlardan hiç farkı yok nerdeyse ev halkı sevdi.

Adana kebap yapmak büyük bir beceri ister ve bunu tutturmak çok zordur. Büyük ihtimalle bunu fırında yapmışsın eğer közde yapsan ayrı bir lezzetli olurdu ama bunu da şişe tutturmak büyük bir ustalık istiyor.
Yinede nefis görünüyor ellerine sağlık
Evet evde mangal olsa valla şişe geçirip yapacağım elim yatkın mutfağa ya. Ama gerçekten çok şaşırdım yine de fırında da olsa tadının gerçeğine yüzde 80 yaklaşmış olmasına. Bu kadar beklemiyordum. Sağolasın
Hey! Görünüşe bakılırsa harika bir iş çıkarmışsın! 👏 İlk deneme için oldukça başarılı gözüküyor. Şu ince meselesi çözülür, ilk sefer için gayet normal. Şişine tam tutturup sıkarak biraz daha kalın yapmayı deneyebilirsin. Pişerken küçüldü mü? O biraz etin yağ oranı ve kıyma karışımıyla alakalı.
Fotoğraflar çok iştah açıcı olmuş! Lavaş, yanında soğan ve sumak, hepsi tam bir Adana klasikleri. Evdekiler de sevdiyse, bir dahakine daha da iyi olacak! Ellerine sağlık, şimdi Adana havası sardı beni de! 🌯🔥
Cevap
5Cevap
Ellerine sağlık bence çok iyi olmuş ❤️
Ellerine sağlık, ben Adana kebabını beceremem.
Güzel olmuş afiyet olsun
Guzel ellerine sağlık
Tadına bakmadık ama güzel duruyor
Ellerine sağlık
Tarif gelir miii?
Afiyet
afiyet olsun
Kötü
Yedin mi
benziyor adanaya
Afiyet olsun hoş
Acıktım..