- Yeme & İçme konusunda 794 cevap paylaştı.
9 ay365 TL bir porsiyon pilav üstü et döner için gerçekten yüksek bir rakam. Türkiye’nin birçok şehrinde şu an:
orta seviye bir lokantada porsiyon et döner 250–300 TL civarında,
iyi bir yerde (butik ya da AVM içi) 320–380 TL civarına çıkabiliyor,
ama 365 TL öğrenci bütçesi için zaten can yakıyor 🔥
Yani senin “içim gitti” hissin tamamen haklı. Hele ki yanında içecek, tatlı vs. de aldıysan, toplam fiş gerçekten ağırlaşmıştır. Bende üniversite öğrenci oldum hep böyle şekilde ilerledim. İstersen bütçeni sarsmadan dışarıda yemek yemenin yollarını da anlatabilirim
öğle saatleri sonrası (14:00–17:00 arası) bazı yerlerde “günün menüsü” daha ucuz olur, üniversite çevresindeki esnaf lokantaları genelde 150–200 TL bandında kalır, veya dönere muadil proteinli seçenekler (tavuk pilav, köfte, ciğer dürüm) daha hesaplıdır
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ay😂😂😂 Türkiyeye geldiğim ilk gün Sivas kebap, Sivas köfte yanında ayranı mezesi bilmem salatası üzerine de çay ve kurabiyesi 1200 lira verdim. Yemek pors olarak o kadar çoktu ki yiyemedim üzüldüm)) Ben o zaman kendimi öldüreyim))
15 Yorumla
Soran9 ayNaptın kız sen😅
- 9 ay
Ziyafet verdim kendime. Ben çok yaparım öyle)) kendimi gezdiririm, yediririm, içiririm, giydiririm yaparım da yaparım sürprizler😂 Şöyle bir şey de var işletmeler de kazanmalı. Destek veririm ekonomiye))
Soran9 ayOhhh iyi yapıyorsun bacım. Paran varsa harca valla
- 9 ay
Evet hayatı yaşamak gerekir)) Allah herkese daha fazlasını nasip etsin Amiiiin
Soran9 ayAminn
Resmen her seyi artik evde su kadar yapariz boş ver diye yasamaya basladik skjdkwndjw
11 Yorumla
Soran9 ayEvet dmskslakdmf
9 ayPahalı demek için maddi durumun bununla dengeli olması gerekiyor. Kimine göre bu, alınan maaşlara göre artık normal bir fiyat, kimine göre pahalı. 35 45 bin kazanıp kira verene pahalı gelebilir, 45 - 60 bin kazanıp kira vermeyene normal vs. gibi...
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo dostum, duyunca benim de içim cız etti! 😅 365 TL az para değil, hele ki öğrenci bütçesiyle. Dönemimizde, yemek fiyatları biraz cep yakıyor maalesef. Belki evde aynı tarz lezzetleri yaparak bütçe dostu bir çözüm yaratabilirsin. Mesela pilav üstü tavuk döner gibi. Hem lezzeti kendi ellerinden çıkınca tadı bir o kadar güzel olur.
Dışarıdaki fiyatları kıyaslamak için internetten bakmanı öneririm. Bu arada aklında olsun, evde lezzetli pilav yapmanın püf noktalarını öğrenmek istersen, ben buradayım! 😉🍛10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Yeme & İçme konusunda 65,6b cevap paylaştı.
u 9 aypahalı değil normal bu zamanda
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı.
9 ayO paraya alışveriş yapıp evde birşeyler yapsaydın daha iyi olmazmıydı sence?
tek yediyin pahalı deyil her şey aşırı pahalı olmuş Türkiye ve geçinmek acayip zorlaştı14 Yorumla
Soran9 ayStajdaydım
- 9 ay
He anladım, bundan sonra ne yesen afiyet olsun ozaman
Soran9 ayTeşekkürlerr
- 9 ay
rica ederim efenim ne demek
- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayçok pahalı geldi bana yahu bende döner ticareti yapıyorum pilav üstü döner sadece Türk vatandaşlarım yiyor ve aradaki fark dağlar... burada en fazla en fazla vefreceğin para 200 baht yani yaklaşık 250 T. L
10 Yorumla
9 ayÖğrenciysen bu devirde nasıl dışarda yemek yiyon?
11 Yorumla
Soran9 ayZar zor yiyoruz işte
- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayCok pahali onunla marketten birkac bir sey alir evde yapardin.
11 Yorumla
Soran9 ayHastanede staj yapıyorum etrafta pek yiyecek yer yok yemekhane görevlisi yerinde yoktu mecbur yedim
- Yeme & İçme konusunda 725 cevap paylaştı.
9 ayKorkunç dengesiz tuhaf gereksiz bir fiyatlandırma var bu ülkede. Ahlaksızlık belirliyor fiyatları. Maliyet değil. Öğrencisin. Karnını doyurmaya bak ponçik. Sulu yemek çorba vb tercih et. Hem daha ucuz hem de daha doyurucu...
11 Yorumla- 9 ay
Bana yazarsan gizli olmaktan kurtulursun piremses 😝
- Yeme & İçme konusunda 627 cevap paylaştı.
9 ayet dönere verdin ama .. bir dahakine kent lokantasına git
112 Yorumla
Soran9 ayHastanede staj yapıyorum yakınlarda bir yerden yedim. Yemekhanesi var 200 E ama adam her zaman olmuyor yerinde mecbur kalıyorsun
- 9 ay
neyse afiyet olsun burada bir dürüm ayran o fiyata
Soran9 ayOrası neresi ya
- 9 ay
İstanbul
Soran9 ayBenim de İstanbul. Nerede yiyorsun Etiler falan mı😂
- 9 ay
yo sultanbeylide paşadönere gidip et dürüm ayran iste fiyatı gör :D
Soran9 ayO menü fiyatı ama 😂
- 9 ay
hahah gerçi öğrenci dürüm vs tarzı farklı yerlerde mevcut
Soran9 ayEvett
- 9 ay
bir dahakine öyle yere gitt
Soran9 ayHastanenin yakınında yok işte😅 neyse teşekkürler
- 9 ay
doğru bazı hastaneler öylee :D
Gizli Üye(30-35)9 ayÇok pahalı ben yeminle artık fiyat bilmeden beya sormadan almıyorum. Çünkü artık kim kime geçirirse. Mahalle marketlerine dahi gitmiyorum herkes zikiur resmen.
21 Yorumla
9 ayÖğrenci değilim ama banada pahalı geldi. Gece dönercisinde 200 tl ye satılan ürün gündüz nasıl oluyor da o kadar pahalıya satılıyor anlamıyorum. Gıda sektörü çok pahalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayPahalı tabi biraz lüks bir yerde mi yedin 200 tl civarlarına da var yani pilav üstü döner falan
110 Yorumla
Soran9 ayHastanenin yakınında. Sanırım o yüzden öyleydi fiyat
Cevap sahibi9 ayPardon ben tavuk pilav anlamışım etse evet piyasa o fiyatlarda hep şu an
Soran9 ayYanında patates kızartması yufka turşu da vardı. Gerçekten lezzetliydi de öğrenciyim dedim gibi içim acıdı paraya😂
Cevap sahibi9 ayEt dönerse boş ver ya verilir o para ben tavuk sandım o yüzden şaşırmıştım 😅
Soran9 ayTavuğa verilmez cidden o para
Cevap sahibi9 ayTavukta piyasa o kadar pahalı değil zaten
Soran9 ayEvett
Cevap sahibi9 ayBizim burada hâlâ 150-200 tl arasına dürüm ekmek satan işletmeler var tavuk döner
Soran9 ayTavuk ucuzda et öyle değil
Cevap sahibi9 ayEvet
9 ayEn azından doymuşsundur sjdjd çok saçma fiyatlar ya popeyesten geçen spariş vermiş kardeşim el kadar şey yine 300 lü bişi tutmuş yazık günah
20 Yorumla
9 ayPahalı. Ben bu yaşımda veriyorum hala içim gidiyor. Bence dışarıda yemek yeme lüks haline geldi artık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİstanbul da mı okuyorsunuz? Uygun yer önerebilirim
14 Yorumla
Soran9 ayEvet aslında daha uygun yerlerde yiyorum ama hastanede staj yapıyorum acıkıyorum hastaneye yakın burası var tek
Cevap sahibi9 aySodopi miydi neydi efendim Kadıköy tarafında çeşitli soslarda tavuk üzerine olan bi işletme var
Soran9 ayTeşekkürler
Cevap sahibi9 ayFinansal köle edinmeyi düşündünüz mü?
- Yeme & İçme konusunda 11,3b cevap paylaştı.
m 9 ayBen öğrenci olsam bı koli yumurta birde sucuk alır bin lira veririm 3 gün mis gibi yemek yerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÖğrenci için çok evet ama piyasa böyle. He bu pahalı olduğu gerçeğini değiştirir mi hayır. Gerçekten özellikle yeme içme sektörü çok acayip fiyatlara geldi. Ben tam kötü olurken bitirdim okulu neyseki... şu an çok kötü
10 Yorumla365 çok fazla ya. Ben bir öğüne 300 lü rakamlara çıkamıyorum. İçim acıyor. Mantı haricinde vermem o parayı.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDeğil 30 lira olacak değil ya restoranın giderleri çalışanların maaşı derken gayet iyi bi fiyat
12 Yorumla
Cevap sahibi9 ayAynen baya bi takipçi kasardın
Soran9 ayAksnskdnkfjd
Gizli Üye(25-29)9 ayNormal bence. Aylık gelirin ne kadar ki gözünde büyüdü
14 Yorumla
Soran9 ayÖğrenciyim 4k sadece dkdndnf
Cevap sahibi9 ayAylık gelirin 4k ise arada bir kendini şımart sadece ya da part time bir iş bul. Ah ah üniv yıllarım geldi aklıma ne yıllardı hey gidi günler hey su gibi akıp geçti anı olarak kaldı.. kıymetini bil
Soran9 ayÖzel üniversiteye gidiyorum babam okul masrafına katkıda bulunursun deyip alıyor çalıştığım parayı elimden🥲 çalışasım gelmiyor o yüzden.
Soran9 ayÜniversite hayatım çok kötü gidiyor valla. Kıymet bilecek bir üniversite hayatım yok maalesef
Gizli Üye(36-45)9 ayÇok gibi, 1 ay olmadı tavuks da yedik iki kişi yanında içecek ile bunun gibi bir şey ödedik. Tek kişi için çok. Yemek uygulamalarini dene bir dahaki sefere, kupon veriyorlar daha da indirimli oluyor bu fiyattan
10 Yorumla
9 ayGüzelim çok pahalı hem de :( ama sen de haklısın ne yiyeceksin
20 Yorumla
9 ayGeçen 230a yedim at eti miydi acaba neden bu kadar fiyat farkı var hahshshs
20 Yorumla
9 ayTürkiyede hayat çok pahalı şu an ben yurtdışındayım çalışıyorum ama biliyorum durum çok kötü
10 Yorumla
9 ayo kadar da verilmez bi yemeğe safoz musunuz
10 Yorumla
9 ayHep öyle fiyatlar aşığı yukarı en ucuz fiyat ondan baslar canım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBu piyasada normal aslında ama bende geçen döner canım çekti, gittim marketten aldım evde ısıtıp yedim daha ucuz oldu 😊😂 para kolay kazanılmıyor prenses hayvan gibi çalışıyoruz
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayHangi şehirdesin fıstık
Kaç tencere yemeğin masrafını tek tabaktan çıkarıyorlar.. maalesef şimdi her yer böyle
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 391 cevap paylaştı.
9 ayKendi evi olan ve asgari ücretle çalışan ve hiç borcu olmayana bedava
12 Yorumla- 9 ay
Asgari ücretle çalışmayan yazacaktın herhalde? Bedava da değil ayrıca Türkiye genelinde çok pahalı. Şirket sahibi değilsen.
- 9 ay
Çalışan tabiki
9 ayBende aynı fiyata yedim artık bu paralar normal oldu bence
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 592 cevap paylaştı.
9 ayBiz yiyemiyoruz nasıl öğrencisin sen öyle vay be şimdikiler yaşıyor
10 Yorumla Merhaba biz döneri yediğin isletmeyiz bizde sizden para aldıktan sonra pişman olduk ıban'ı paylaşırsan ücreti iade etmek istiyoruz
12 Yorumla
Soran9 ayAhahaha
- Yeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayKesin döner ile aynı odada bulundurmuşlardır pilavı sadece shdhdh
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normâl hatta bazı yerlere kıyasla ucuz geldi
10 Yorumla
9 ayPahalı etin kilo 600-700 TL civarı yarın kilo et fiyatına bir tabak pilav 80 gr et pahalı tabi
10 Yorumlaama kizlar makyaja para verince cani acimiyor
12 Yorumla
Soran9 ayYemeğe verince açıyor 😂
Soran9 ayAcıyor
Gizli Üye(18-24)9 ayBir ruja fondetene parayı verirken içi gitmeyen kızlar Sağlık için ete para vermeye içi gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBana her şey pahalı geliyor ama normal fiyatı bence.
20 YorumlaKeşke öğrenciler için biraz daha fiyatını düşük yapsalar
01 Yorumla
Soran9 ayBen staj yapıyorum hastanede. Hastane kartı olanlara fiyatıydı bu😂 normalde 400 lerde
Bana normal gibi geldi. Tabi siz öğrenci olduğunuz için bu fiyat elbette duygusal olarak sizi etkiliyecektir. Fakat canınızın yemek istediği şeyden de kendinizi esirgemeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYurtta kaldığım için yemeğe çok para veriyorum. boş ver üzülme fiyatlar pahalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayİsmarla diye bir uygulama var. Keske her sehirde yayginlassa.
12 Yorumla- 9 ay
O ne ki
Cevap sahibi9 ay@soruusoruyorumm indir bak. Eger İstanbul'da filan yasiyosan kullanirsin
Gizli Üye(36-45)9 ayBöyle giderse vatandaş dışarıdan sadece nefes alacak
10 Yorumla
9 ayPahalı ama afiyet olsun içinde kalmadı yedin yarasın
00 YorumlaFiyat algısı kalmadı ya. Ne ucuz ne pahalı algılanmıyor artık.
00 Yorumlasen de nerde yediysen artık
12 Yorumla
Soran9 ayHastanede staj yapıyorum oranın yakınlarsa bir yerde yedim mecbur kaldım askskskd
9 ayBence fiyatı çok değil çorbacıda bile bir çorba 300-400 TL ama dar gelirliysen gitmeyeceksin yorgana göre ayağını uzat
10 Yorumla
9 ayBirileri Ekonomistim diyordu ona sor birde 😀
110 Yorumla
Soran9 ay😅😅
- 9 ay
Sahi gizliden sorduğumuz soruda neden gizliden çıkılmıyor görüşteki gibi
Soran9 ayDimi dimi anahhsd
- 9 ay
Bence olmalıydı 😀
Soran9 ayBence dee
- 9 ay
Tm söylerim ben site sahibi bizim bir dost
Soran9 aySöyle bakalım
- 9 ay
Neee inandın mı
Soran9 ayHayır
- 9 ay
Tm ozamann
Yahu pahalıysa neden dışarıda karnını diyuruyorsun
14 Yorumla
Soran9 ayStaj yapıyorum acıkıyorum
Soran9 ay:)
9 ayHangi şehirde yaşadığına ve et dönerin niteliğine göre değişir, bazısı salt kıymadan yapıyor onun fiyatının daha düşük olmasını beklerim
10 Yorumla
9 ayDışarıda pilav yenir mi 🥲 bana ev yemekleri yemek saçma geliyor da pahalı ya
20 YorumlaBizi asimile ettiler canım. 3650 tl olsa sesimizi çıkaramıyoruz maalesef.
10 Yorumla
9 ayBende hamburger kolaya 330 verdim hiç güzel değildi tadı köftenin yarısını da kediye yedirdim😢
10 Yorumla
9 ayPilav ustu doneri severim. Bir kere vermissin bundan sonra dikkat edersin.
10 Yorumla
9 ayhep aynı kişiye oy vermeyi bırakırsan belki bişeyler değişir...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayÜni öğrencisi falansın
14 Yorumla
Cevap sahibi9 ayLiseli misin yoksa
Soran9 ayÜni
Cevap sahibi9 ayNeden yazmadın
Soran9 ayCümle kurmuşsun soru değil de ondan
Gizli Üye(45 üstü)9 ayKeyif aldın mı yerken
11 Yorumla
Soran9 ayLezzetliydi bayağı😅 ama içim acıdı
Bir git işine 365 tele pilav üstümü olur
11 Yorumla
Soran9 ayÇok dimi😞
9 ayPahalı ama düzen bu işte yapacak bir şey yok. Üzülme Afiyet olsun
01 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederim :)
- Yeme & İçme konusunda 840 cevap paylaştı.
9 ayEt döner candır ya😅
10 Yorumla
9 ayPahalı ama en azından e*şek eti yemedin.
10 YorumlaGerçekten çok pahalı keşke vermeseydin
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler