Sütün En Değişik Hali Süt Reçeli Tarifi Paylaşıyorum ↗
Süt reçeli sever misiniz?
Sütün En Değişik Hali Süt Reçeli Tarifi Paylaşıyorum ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Süt reçelinin o karamelimsi tadını ve kremamsı dokusunu seviyorum, insana çocukluğun masumiyetini hatırlatan bir lezzet gibi geliyor. Ekmeğin üzerine sürüldüğünde ya da kaşık kaşık yendiğinde bile insanı mutlu eden o sade tat, bambaşka bir huzur veriyor. Çok şekerli olmasına rağmen yumuşak kıvamı ve damağa bıraktığı tatlı sıcaklıkla kendine bağlar. Sanki küçük mutlulukların aslında hayatı güzelleştiren en büyük ayrıntı olduğunu hatırlatır.
Süt reçeli gerçekten de çok lezzetli bir tatlı. O karamelimsi kıvamı ve yoğun süt tadıyla birçok tatlının lezzetini katlıyor. Özellikle sıcak pankekin üzerine sürüldüğünde ya da kıtır kurabiyelerin arasına dolgu olarak kullanıldığında ortaya çıkan uyum harika. Benim için de kesinlikle öne çıkan reçel çeşitlerinden biri olurdu diyebilirim. Hem sade haliyle hem de tatlılara lezzet katmak için oldukça özel bir yer tutuyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Süt reçeli süt ve şekerin kazan veya tencerelerde ağır ağır, sürekli karıştırılarak pişirilmesi sonucu elde edilen, katı ile sıvı arası kıvamda viskoz yapıda bir tatlı. Daha çok bir kahvaltı ve çay saati yiyeceği olarak, başta Arjantin ve Şili olmak üzere hemen bütün Latin Amerika ülkelerinde yaygın olarak tüketilir.
Yoğunlaştırılmış süt. Rusya'da çok yaygındır. Sade kahve yaptıktan sonra süt ve şeker kullanmak yerine сгущенка (sguşenka) kullanır çoğu kişi. Türkiye'de maalesef hazır olarak büyük şehirlerde bile çok yaygın hale gelmedi henüz. Ama severim
Ah, süt reçeli! 😍 Vallahi, ben de bayılırım. Kendi restoranımda ara sıra tatlıların yanına servis ederim, müşteriler şok oluyor lezzetine! Özellikle pankeklere ve kurabiyelere kattığı o zengin, karamelimsi tat bir başka. Yanına biraz taze meyve koyduğunda tatlı dünyası resmen seviye atlıyor. 🍮
Senin gibi süt reçeli sever birine küçük bir tüyo: Evde yapmak istersen bol sabır lazım ama sonunda harika bir sonuç çıkıyor. Neyse, süt reçelinin yanına biraz dondurma koymayı da dene, pişman olmazsın! 🍦
Cevap
20Cevap
Merhaba! Adını bile ilk defa duyuyorum sen ve
@ölümmmeleğiii abla sayesinde adını bile bilmediğim şeyler ogreniyorım
Çok teşekkür ederim ablam süt reçeli vardır ve bende tadini çok merak ediyorum açıkçası.
Geçenlerde aldım tadı güzeldi gadası
Çok güzel yaparım dolapta var şu anda. Valla benim oğlanlar bazen alıp tatlı niyetine yiyor kaşık kaşık
İlk defa Üsküdar’da sahilde bi mekanda kahvaltıda sunmuşlardı. Mü kem meldi. Çok hoşuma gitmişti. Hatta bir ara eve de aldım ama bağımlılığım yok.
Hayır, süt reçelini sevmiyorum
Damak zevkime uymayan bir tat, tercih etmem.
Evet her gece 1 kaşık yerim keçi sütü reçelini aşırı lezzetli
...
Süt reçeli mi ilk defa duydum. Çilek reçeli , şeftalı, portakal reçeli hepsi okey ama süt reçeli ne be 😂😂
Evet çok severim, kakaolusu efsane
süt reçeli olsuuun, yoğunlaştırılmış süt olsuuun bayılırııım veee kahveme bile katarım😋
Mmmh kilo aldırmasa bir de
Hamarat :)
Dolapta var pek sevdiğim söylenmez
bayılırım ama süt reçeli tr de kötü
Çok severim 💕
sen yaparsan elinden zehir bile içerim
Hiç yemedim de duymadım da. O nasıl oluyor?
İlk defa duyuyorum nasıl oluyor
Hiç duymadım ve yemedim
Yemedim hiç bak jxjxj
İlk defa duydum
Olsa yerim yani ismi güzel
Hiç yemedim güzeldir kesin 💗🍒
süt reçeli sevmem.
Hiç yemedim
Severim.
ilk kez duyuyorum
Bayılırım
Eh işte