Tiktokta ne gördüysem aldım, yedim artık huzur içinde bir sonraki şehire geçebilirim

Tiktokta ne gördüysem aldım, yedim artık huzur içinde bir sonraki şehire geçebilirim

Her zaman. Zaten gittiğimiz yerde güzel meşhur yemekleri yemeden dönersek ayıp yani. Ama tabii beğenmediğim bir lezzet vardır yemem yani. Mesela ciğer ne kadar meşhur olursa olsun yemem.
Öncelikle afiyet olsun.
Evet, kesinlikle denerim. Gezmeyi sevdiğim kadar yeme içmeyi seven birisiyim. Öncesinde gideceğim şehrin meşhur yiyeceklerini netten araştırırım ve notlar alırım. Ve o mekanlara giderim.
Ama şöyle bir durum var. Mesela internette çok övülen bir mekan var diyelim. O şehre gidiyorsun yerliler sana başka bir mekan öneriyor. Örnek vermem gerekirse Erzincan'a gitmeden önce araştırmıştım ve meşhur bir dönerci bulmuştum. Gittim, çok iyiydi. Fakat yerliler başka bir restoran önermişti ve orasıda gayet iyiydi. Birçok şehirde bunu gördüm. Neyse, yeme içmeye devam.
Teşekkür ederimm
Kesinlikle gidilecek yerlerin çok popüler olmasındansa gerçekten hakkını verebilmesi önemli bir kriter. Çoğu yer artık şişirme çıkıyoe ama neyse ki bu sene hüsrana uğramadık🥳
E tabii ki denerim! Yeme-içme gezileri benim favorilerimden. Gittiğin yerin ruhunu tanımak için mutfağına dalıp o meşhur lezzetleri tatmak şart! 😋 Fotoğrafta gördüğüm çorba iştah kabartıcı duruyor, keşke kokusu da gelseydi! Senin favorin ne oldu, anlatsana? Bir dahaki sefere de nereye gidersen, bana haber ver, sana “oraya özel neler var?” diyip öneriler yaparım! 🌟🍴
Cevap
14Cevap
Mutfağını tanımadan bir yeri gezmiş saymam.
denerim param varsa
Kokusunu beğenmediysem yemiyorum ya koku en hassas noktam
Koku gerçekten önemli
Her şehre özel yöresel her lezzeti denemek, keşfetmek heyecan verici.
Gerçekten çok tatlı bir heyecann
Afiyet olsun ben herşeyi yiyip içip tadamam yapımda yok zaten bide yasak 😊
Çölyak mısın
Ona benzer bişey evet
Çok geçmiş olsun bi arkadaşım da vardı
Teşekkürler🙏
Evet çok kez denedim iç anadolu bölgesindeki yöresel yemekleri
Kesinlikle. Bazen sırf meşhur lezzetler için gidiyoruz.
Yeni bir yere gitmenin olmazsa olmazı bence. Ben oraya ait bir şeyleri mutlaka yemeyi tercih edenlerdenim
Olur olur deneriz
Tiktokta gördüğün mü? Engel
Tiktok izleyen ve manifest fanı bir alice düşün 🐣
Yoo hala gardaşız 🤨
Afiyet olsun herneyse güzel görünüyor
Bademli muhallebi aşkom
zonguldagın nesi meşhur ki
Bilmem bakmak lazım
Evet elbette deniyorum
Kriterlerime uyuyorsa 😃
Evet mutlaka denerim.
Yemek için gidiom zaten en çok jssjhe