Yeme & İçme Gittiğiniz şehirlerin geleneksel yemeklerini dener misiniz? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Gittiğiniz şehirlerin geleneksel yemeklerini dener misiniz? Gittiğiniz şehirlerin geleneksel yemeklerini dener misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet deneyebilirim 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Denerim ama gidilen şehirin en lüks restoranında değil en esnaflaşmış restoranını bulup denemek lazım 1 10 Yorumla Catutigernos +1 yıl Etiket değil meziyet önemli diyorsun yani 🤔 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Aynen öyle diyorum Yorumla Catutigernos +1 yıl Çok biliyon sen 🤨 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Eveeet senden çok biliyorum😝😝 Yorumla Catutigernos +1 yıl Otur sıfır 🤪 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahshs haklıyım demek ki tşklr Yorumla Catutigernos +1 yıl Haklı olunca mi sıfır alıyorsun sözlüden 🤪 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Senin sözlünden evet 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl oh ne güzel dünya kendisine göre ayar çekiyor :P Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Ahsjsj Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Karadeniz tarafı hariç her yörenin geleneksel yemeğini tattım 😋 ilk fırsatta sırada Karadeniz Bölgesi yer alıyor 1 15 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hey maşallah 🤪 Karadeniz'e git doğası yeter zaten Haziran'da oradaydım yaylada yetişen hayvanın etinin domatesin tadı bile yeter lezzet olarak Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Cennet resmen giden arkadaşlarımdan gördüğüm foto ve videolarından biliyorum , umarım bana da kısmet olur gitmek Yorumla Catutigernos +1 yıl Gitmeni tavsiye ederim benim kahvaltı manzaram buydu mesela https://www.hizliresim.com/5i4fkuc Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Woww 🍀muhteşem, bulutların üzerinde kahvaltı 😍 Yorumla Catutigernos +1 yıl Tam bulutların üstü sayılmaz 🤣 Huser yaylasi çok istedim gitmeyi ama kısmet olmadı. Dediğin yer orası Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Olsun sizin altınızda ya da seviyenizde kalan bulut var mıydı? Vardı ben gördüm 😄 burada da insanın burnundan kan gelir yav 😄 Yorumla Catutigernos +1 yıl O sistir 🤣 valla işin kötü tarafı arkadaşlar 1 ay önce gitmişlerdi bulut olmadıği için görememişler 🤣 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Dur işaretleyerem sana bekle 😄 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha tamam 🤣 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl https://www.hizliresim.com/8ysgvnq Benim bildiğim sis alçakta oluşur dağların tepesindeki oluşum buluttur içinde sis bulundurur donmuş sis deniliyor buna yanliş miyim Yorumla Catutigernos +1 yıl O kadar bilgim yok açıkçası 🤣 tamam bulut olsun seni mi kıracağız 😏 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Tamam ne diyordum; bulutların üzerinde kahvaltı wow ") Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahaha evet burası kaldığımız yer güzel sofralar kurduk iki gece ☺️ Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Süper ☺️👍🏻 Yorumla Catutigernos +1 yıl Kışın gidilse çok daha güzel olacaktır muhtemelen Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çalışmaktan bir yere gidemiyorum.🙄 Yıllık izne çıkıyorum onu bile tam kullandırmıyolar. 1 5 Yorumla Catutigernos +1 yıl Yapma be üzüldüm ben de iş için geziyorum zaten ☺️ niye tam kullandırmıyorlar Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Özel sektörde işçi olmak özellikle çok kötü. Adam asgari ücret verip seni satın aldığını filan sanıyor.😐Hayır yani gençliğimizi bu yaşlarda yasayamayacaksak hangi yaşlarda yasıcaz anlamadım. Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Siz ne iş yapıyorsunuz. Yorumla Catutigernos +1 yıl O her sektörde var maalesef az para ile çok iş ve her işi yaptırma bizim milletin zihniyeti ben otomasyon işi yapıyorum Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Maalesef öyle. Yorumla
Aylnyldz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Sırf onun için farklı şehirlere gidiyorum. Sencee 😅 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Onun için derken 😱 yemek için mi 🤔 Yorumla Aylnyldz +1 yıl Evet Yorumla Catutigernos +1 yıl Sırf yemek için gitmem ama gittim mi de acımam :D Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Evet denerim.Söylemesi ayıp yemek yemeği pek severim 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sorma ben de boğazıma düşkünüm yemeyi de yemek yapmayı da severim bilirsin ☺️ Yorumla BayanOlric +1 yıl Hepimize şifa olsun:) Atın ölümü arpadan olsun boş ver 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahah öyle deyince rakı masası kurasim geldi 🤪 Yorumla BayanOlric +1 yıl Günaf günaf 😂😂😂😂😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne 🤪 Yorumla BayanOlric +1 yıl Şifa olsun 😂😂😂😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Eyvallah kuzu 🤣 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Adana gibi bir yerde yaşıyorum nefes aldığım her yer yöresel lezzet 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Valla geçen geçtim Adana'dan Sular borege uğradım Yorumla EjderyamNerde +1 yıl Büyüksaat'e git kebapçılar sokağında ciğerci Mehmet usta var orayı bul... Yorumla Catutigernos +1 yıl Bir iş için gitme durumum var gittiğimde uğrayım o zaman notumu aldım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaz eti mi o.. damak tadıma uygun olduğunu düşündüklerimi denerim. 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ciks Konya Tandır kebabı Yorumla Catutigernos +1 yıl Kaz eti değil 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 445 cevap paylaştı. Yemek denemeyi severim ama gidişte sakatat yemem. Yemek seçerim konusu , görüntüsü iştahlandırmalı 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tabiki denerim. Kültürü her bakımıyla öğrenmeye gidiyorum. 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Denerim evet, yemek kültürü kazanmak da önemli tabii 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hem gezmek hem yeni lezzetler denemek güzel bişey her yörenin kendine has yemeklerini tadıp döndüğümde kendi mutfağımda denemek isterim 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğuyu gezdim 1 ay boyunca aç kaldım :D 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Vejetaryen adamın doguda ne işi var 🤣 doğu benim gibi etobur insanlar için 🤪 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Denerim. Afiyet olsun. 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekkür ederim efenim ☺️ Yorumla Catutigernos +1 yıl Gel beraber olsun 🤪 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Teşekkür ederim. Çok incesiniz.🙂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Estağfurullah o sizin inceliğiniz Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Farklı tatlara açık değilim denemiyorum 1 0 Yorumla
Sexy__Lady Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yeniliklere açık olmak lazım 😉 2 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl Aynen öyle ;))) Yorumla Sexy__Lady +1 yıl Bir gün bizi de çağır hep kendine müslüman olma 😉 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sen beni çağırıyor musun 🤨 Yorumla Sexy__Lady +1 yıl Kadınlar çağırmaz davete icabet eder 👸 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ben kadın erkek eşitliğini savunan bir insanım lütfen kadınlar şunu yapamaz bunu yapamaz gibi şeyler yok 🤨 Yorumla Sexy__Lady +1 yıl Dişil ve eril yanlarımız asla eşit değil ki, olsa dükkan senin 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl İşinize gelince eşitlik gelmeyince eşit değil 🤪 bence erkeğin yaptığı her şeyi kadın yapabilir 🤔 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Elbette 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl En son denediğin yöresel lezzet neydi 🤔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konya mı orası? 1 9 Yorumla Catutigernos +1 yıl Evet Konya ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konya kebabı diye satılan kebap türü bu servisi sadece soğan ve yağlı pideden oluşuyordu fakat lokum gibi saatlerce odun ateşi fırınında pişince 😬 Yorumla Catutigernos +1 yıl Evet Tandır kebabı 🤣 yağlı somun etli ekmek bir de tandır kebabı vardır zaten yöresel tat olarak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etli ekmeği unutma 😜 (Konyalı değilim bu arada) Yorumla Catutigernos +1 yıl Unutmadım zaten bir daha oku 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hocam virgül icat edilmişti sen unutmuşsun ondan kusura kalma 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Odaklansan okurdun kendini olaya hiç vermiyorsun 🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemek cazibesine kapıldım. Güncel fiyat nedir tek bir porsiyonda o fotodaki gibi Yorumla Catutigernos +1 yıl Valla 200 gram söyledik müşteri ödedi ne kadar ödedi bilmiyorum açıkçası Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı. Evet denerim. 1 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
RenkliDünyamm Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Umarim birgun. 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl inşallah olur ;))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet deneyebilirim
Denerim ama gidilen şehirin en lüks restoranında değil en esnaflaşmış restoranını bulup denemek lazım
Etiket değil meziyet önemli diyorsun yani 🤔
Aynen öyle diyorum
Çok biliyon sen 🤨
Eveeet senden çok biliyorum😝😝
Otur sıfır 🤪
Ahshs haklıyım demek ki tşklr
Haklı olunca mi sıfır alıyorsun sözlüden 🤪
Senin sözlünden evet 😂
oh ne güzel dünya kendisine göre ayar çekiyor :P
Ahsjsj
Karadeniz tarafı hariç her yörenin geleneksel yemeğini tattım 😋 ilk fırsatta sırada Karadeniz Bölgesi yer alıyor
Hey maşallah 🤪 Karadeniz'e git doğası yeter zaten Haziran'da oradaydım yaylada yetişen hayvanın etinin domatesin tadı bile yeter lezzet olarak
Cennet resmen giden arkadaşlarımdan gördüğüm foto ve videolarından biliyorum , umarım bana da kısmet olur gitmek
Gitmeni tavsiye ederim benim kahvaltı manzaram buydu mesela
https://www.hizliresim.com/5i4fkuc
Woww 🍀muhteşem, bulutların üzerinde kahvaltı 😍
Tam bulutların üstü sayılmaz 🤣 Huser yaylasi çok istedim gitmeyi ama kısmet olmadı. Dediğin yer orası
Olsun sizin altınızda ya da seviyenizde kalan bulut var mıydı? Vardı ben gördüm 😄
burada da insanın burnundan kan gelir yav 😄
O sistir 🤣 valla işin kötü tarafı arkadaşlar 1 ay önce gitmişlerdi bulut olmadıği için görememişler 🤣
Dur işaretleyerem sana bekle 😄
Hahaha tamam 🤣
https://www.hizliresim.com/8ysgvnq
Benim bildiğim sis alçakta oluşur dağların tepesindeki oluşum buluttur içinde sis bulundurur donmuş sis deniliyor buna yanliş miyim
O kadar bilgim yok açıkçası 🤣 tamam bulut olsun seni mi kıracağız 😏
Tamam ne diyordum; bulutların üzerinde kahvaltı wow ")
Hahaha evet burası kaldığımız yer güzel sofralar kurduk iki gece ☺️
Süper ☺️👍🏻
Kışın gidilse çok daha güzel olacaktır muhtemelen
Çalışmaktan bir yere gidemiyorum.🙄 Yıllık izne çıkıyorum onu bile tam kullandırmıyolar.
Yapma be üzüldüm ben de iş için geziyorum zaten ☺️ niye tam kullandırmıyorlar
Özel sektörde işçi olmak özellikle çok kötü. Adam asgari ücret verip seni satın aldığını filan sanıyor.😐Hayır yani gençliğimizi bu yaşlarda yasayamayacaksak hangi yaşlarda yasıcaz anlamadım.
Siz ne iş yapıyorsunuz.
O her sektörde var maalesef az para ile çok iş ve her işi yaptırma bizim milletin zihniyeti ben otomasyon işi yapıyorum
Maalesef öyle.
Sırf onun için farklı şehirlere gidiyorum. Sencee 😅
Onun için derken 😱 yemek için mi 🤔
Evet
Sırf yemek için gitmem ama gittim mi de acımam :D
Evet denerim.
Söylemesi ayıp yemek yemeği pek severim
Sorma ben de boğazıma düşkünüm yemeyi de yemek yapmayı da severim bilirsin ☺️
Hepimize şifa olsun:)
Atın ölümü arpadan olsun boş ver 😂
Hahah öyle deyince rakı masası kurasim geldi 🤪
Günaf günaf 😂😂😂😂😂
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne 🤪
Şifa olsun 😂😂😂😂
Eyvallah kuzu 🤣
Adana gibi bir yerde yaşıyorum nefes aldığım her yer yöresel lezzet
Valla geçen geçtim Adana'dan Sular borege uğradım
Büyüksaat'e git kebapçılar sokağında ciğerci Mehmet usta var orayı bul...
Bir iş için gitme durumum var gittiğimde uğrayım o zaman notumu aldım
Kaz eti mi o.. damak tadıma uygun olduğunu düşündüklerimi denerim.
Ciks Konya Tandır kebabı
Kaz eti değil 🙃
Afiyet olsun
Yemek denemeyi severim ama gidişte sakatat yemem. Yemek seçerim konusu , görüntüsü iştahlandırmalı
Tabiki denerim. Kültürü her bakımıyla öğrenmeye gidiyorum.
Denerim evet, yemek kültürü kazanmak da önemli tabii
hem gezmek hem yeni lezzetler denemek güzel bişey her yörenin kendine has yemeklerini tadıp döndüğümde kendi mutfağımda denemek isterim
Doğuyu gezdim 1 ay boyunca aç kaldım :D
Vejetaryen adamın doguda ne işi var 🤣 doğu benim gibi etobur insanlar için 🤪
Denerim. Afiyet olsun.
Teşekkür ederim efenim ☺️
Gel beraber olsun 🤪
Teşekkür ederim. Çok incesiniz.🙂
Estağfurullah o sizin inceliğiniz
Kesinlikle denerim Tok olsam bile
Farklı tatlara açık değilim denemiyorum
Yeniliklere açık olmak lazım 😉
Aynen öyle ;)))
Bir gün bizi de çağır hep kendine müslüman olma 😉
Sen beni çağırıyor musun 🤨
Kadınlar çağırmaz davete icabet eder 👸
Ben kadın erkek eşitliğini savunan bir insanım lütfen kadınlar şunu yapamaz bunu yapamaz gibi şeyler yok 🤨
Dişil ve eril yanlarımız asla eşit değil ki, olsa dükkan senin 😂
İşinize gelince eşitlik gelmeyince eşit değil 🤪 bence erkeğin yaptığı her şeyi kadın yapabilir 🤔
Elbette
En son denediğin yöresel lezzet neydi 🤔
Yemek için geziyorum çoğu zaman.
Konya mı orası?
Evet Konya ☺️
Konya kebabı diye satılan kebap türü bu servisi sadece soğan ve yağlı pideden oluşuyordu fakat lokum gibi saatlerce odun ateşi fırınında pişince 😬
Evet Tandır kebabı 🤣 yağlı somun etli ekmek bir de tandır kebabı vardır zaten yöresel tat olarak
Etli ekmeği unutma 😜 (Konyalı değilim bu arada)
Unutmadım zaten bir daha oku 🤪
Hocam virgül icat edilmişti sen unutmuşsun ondan kusura kalma 😂
Odaklansan okurdun kendini olaya hiç vermiyorsun 🤪
Yemek cazibesine kapıldım. Güncel fiyat nedir tek bir porsiyonda o fotodaki gibi
Valla 200 gram söyledik müşteri ödedi ne kadar ödedi bilmiyorum açıkçası
Evet denerim.
Tabiki
Gitsem elbette denemek isterim!!
Evet denerim
Yani denerim
Nayır
Umarim birgun.
inşallah olur ;)))
Genelde evet
Hayir.