Nerede ve nasıl piştiğini bilmediğin yemeklerden hep uzak durmak lazım. Belki dışardaki yemeklerden rahatsız oluyorumdur, yiyemiyorumdur..
Yemeğini her gün evden getirmek varoşluk mu?

Nerede ve nasıl piştiğini bilmediğin yemeklerden hep uzak durmak lazım. Belki dışardaki yemeklerden rahatsız oluyorumdur, yiyemiyorumdur..
Yemeğini her gün evden getirmek varoşluk mu?

kesinlikle varoşluk değil, tam aksine gayet bilinçli ve özenli bir tercih bence hem ne yediğini biliyorsun hem de sağlıklı ve ekonomik oluyor dışarıda her gün ne bulursan yemek yerine evde hazırlanmış yemeğini yanında götürmek hem bedenine hem cebine iyilik yapmaktır kim ne derse desin, ev yemeğinin yeri her zaman başkadır 🍱💪🥗
Adamın biri lavaboya gidip organını elleyip yön vererek tuvaletini yapıyor ellini yıkamadan eldiven takmadan (hava sıcaklığı) gidip döner kesip zurna yiyecekseniz veya hazırladığı pizza veya hamburgerden yiyecekseniz evden alan kişiye varoş desinler.
Ben sporcu olarak öğünlerimi evde kendim yaparım her birini 3 öğüne ayırırım tüketirim, araya da çiğ badem atarım. Cimrilik değil bu kendine sağlıklı bakmanın faydası.
Bu senin hem sağlık açısından hem ekonomi açısından düşünceli ve bilinçli bir insan olduğunu gösterir. Çevrende böyle söyleyen tipler varsa asıl onlar ruhu varoş olanlardır. O yüzden onları çok umursama kafana takma boş yere kendini de sinir etme derim.
Böyle bir şeye varoş diyenler bence ağır varoştur. Ne alaka yani evden yemek getirmenin varoşlukla, dışarıdan yemek yemeyi sevmiyordur yemeğini getiriyordur ya da spor yapan biridir öğününü yanında yaşıyordur, ya da dışarıdaki yemeklere gereksiz masraf yapmak istemiyordur. İsteyen istediğini yapar kimse de kimseye varoş diyemez.
Merhaba! 😊 Evden yemek getirmek varoşluk olur mu hiç? Tam tersi, planlı ve dikkatli biri olduğunun göstergesi! Hem hijyeni biliyorsun, hem de bütçene yardım ediyorsun. Sağlıklı beslenmek için harika bir yöntem. 🍱
Dışarının fast food kültürüne ya da ağır yemeklerine her zaman alışamayabiliriz, bu da çok normal. Senin gibi düşünen ve yanında öğle yemeği getiren bir sürü insan var. Hiç kendine haksızlık etme. Keyifle kendi hazırladığın yemeklerin tadını çıkar! 😋
Cevap
23Cevap
Çok uğraştırır ve bence kalori, protein dengesini gözetiyorsan dışarıdan yediğin ile fiyat olarak çok büyük farkı olmaz.
Hep mi böylesin, her gittiğin yerde?
İyi, afiyet olsun.
Hayır değildir neden olsun
Şu an evden getirdiğim yemeğimi yerken varoş olduğumu öğrendim. Tutun kollarımdan düşerim şimdi
Yemeğini evden getirmek kesinlikle varoşluk değil, aksine hem ekonomik hem de sağlıklı bir tercih olabilir.
Herkesin hayat tarzı, imkânları ve alışkanlıkları farklıdır; önemli olan kendimizi rahat hissetmemiz.
Başkalarının ne düşündüğünden çok, kendi sağlığımız ve mutluluğumuz öncelikli olmalı bence.
Ayrıca, kendi yemeğini hazırlamak emek ve sevgi demek, bence takdir edilmesi gereken bir şey. 😊
Ben iş yerinde yapıyorum çogu zaman mecburum doktorum dışardan bilinmedik bi yer olmadığı ve mecbur olmadıkça alma yeme diyor isteyen istediğini düşünsün
O varoş diyenin ata dedesi yerde yemek yiyor soğan kırıp buna benzer çok şey 😂🤣
Hiç kasmasın kimse bana ciğerini biliyorum onların 😂🤣
Hiç böyle bir düşünceye kapıldığımı hatırlamıyorum. Aksine bana daha özyeterlilik sahibi kişiler gibi gelir hep.
Ne alakası var dışarda temiz yer mimvar kimin nasıl yemek yaptığını bilmiyoruz
Hadi temiz yaptı diyelim fiyatlar ne olacak bi öğün yemeğe 300-500 para vermek akıl işimi
İmkan varsa evden en mantıklı
Bence alakası bile yok. Sağlıklı, ekonomik, hijyenik olması ekstra artıları var.🙃
Valla işe arabayla geldiğim günler şükrediyorum en azından evden rahatça getiriyorum ve midem o gün ağrımıyor 🫶🏻
bence değil. ben evden yemek götürürüm işe. veya işyerinde kendim pişiririm. duruma göre işte..
Varoşluk değil, kendine saygıdır.
İyi, temiz bir yemek yediğinde miden sana teşekkür eder.. ve..
Detaya katılıyorum.👍
Değildir. Daha iyi olur bunu yapmak.
Hem para verecen hem sağlıksız yemek yeycen gereksiz bence..
Hayır bir tercihtir ve bence her gün dışarda yiyen birine göre çok daha mantıklı ve külfetsiz ayrıca daha sağlıklıdır..
Asla değil. Ben gittiğim yerlere hep götürürüm. Daha sağlıklı ve ekonomik kesinlikle. 🧚♀️
Neden varoşluk olsun? Artık bu devirde dışardaki restorantlara güvenemiyorum. 🤢 kıl çıkıyor sinel çıkıyor vs. Tezgah ne kadar temiz kim bilir? Neyle siliyor? Düşüncesi korkunç 😭
Varoşluk değil ekonomiye ayak uydurmaktır. 💕💫
Değildir. Hem sağlık açısından hem de tasarruflu insanlar daima bir adım önde olur.
Neden olsun ki
Dışardan yemek yemek zorunda degiliz
Saglıgınıda düşünebilirsin
Yemeğini evden götürmek kaliteli insanın işidir nokta.
Az önce bir soruda Bodrum’daki lahmacunun 2.500₺ olduğunu gördüm. Millet, artık her şeyin fiyatı konusunda birbirini s**kme peşinde iken bence varoşluk değil de akıllılıktır.
Bende her gün evden getirmek zorundayım ama ne getireceğimi şasırıyorum artik
Hayır hiç alakası yok kuzum💕
Yok hayır. Aslında ekonomik. Dışarda yenilen yemeklerin çoğu hijyenik değil. Çoğu yerde mutfağın içi temiz değil. Mikrop ve bakteri dolu.
Böyle bir imkanının olması varoşluğu bırak bence gayet havalı. Mesela benim öyle bir imkanım olmadığı için sürekli dışarıdan yemek zorunda kalıyorum. Ama foto sanki biraz varoş gibi. 😉
Zekadır, tasarruftur
https://www.youtube.com/watch?v=BMbo69m9Mto
Hatta cesarettir, ferasetti, fazilettir 😂 Valla bir anda gaza geldim 😂
https://www.youtube.com/shorts/m3DkBSnDDUQ
İçelim kız içelim 😂
Sağlıklı besleniyor ve kendi yiyeceğini kendi yapmaya özen gösteriyor olursun, alakası yok varoşlukla.
Hayır bence harika bir şey, çok akıllıca, çok sağlıklı, çok ekonomik…
Hayir yemegjni evden getirmen harika bravo sana.
ama bu düsnce tarzi tam bir varoslik..
Hayır değildir sağlıklı hijyenik yiyorsun dışardakiler ne kadar hijyenik ki.
Kesinlikle değil mis gibi ev yemeği işte keşke yapabilsem bende. Millet birbirine hava atıcam diye ne yapacağını şaşırıyor asıl varoşluk bu işte.
Hergün dışarıda yiyecek kadar zenginsen neden çalışıyorsun awk diye sorulmazmı insana
Afiyet olsun en iyisi bu zaten
Ne alakası var en sağlıklısı
Hayir saglikli bir tercih olur.
degil bence cünkü kişinin kendi karrı.
Sağlıklı olması önemli
Ben evden getirtirim boş ver milleti
Hayır neden olsun ki, alakası bile yok
Bence çok mantıklı temiz temiz yiyorsun
akıllılık ne zaman öyle oldu
Hayır niye varoşluk olsun.
Neden böyle bir soru sorma gereği duydunuz neden varoşluk olsun bizim iş yerinde yemekhane olmasa bende öyle yapardım
Aklı başında olan insan bunun varoşluk değilde kalite olduğunu anlar. Rahat ol 🤙
Hayır be neyden yapıldığı belli değil ben okula giderken bile çoğunlukla evden götürürdüm
Bence daha iyi
Hayır, Avrupa'da herkes evinden getiriyor
ne alaka evde yapılan yemek daha iyi
Kültürdür.
Değil bence mantıklı
Hayır iyi bir şey
Maddi koşullar belki de ama niye varoşluk olsun ki
Hayır değil olabilir
Hayır değil
hayır tabiki de
Niye varosluk oluyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?