Pirinç pilavını ketçapla yemeyi alışkanlık haline getirenler var ve bunu size de sormak istedim. Sizce pilav ketçapla mı güzel olur yoksa ketçapsız mı yenmeli?

Pirinç pilavını ketçapla yemeyi alışkanlık haline getirenler var ve bunu size de sormak istedim. Sizce pilav ketçapla mı güzel olur yoksa ketçapsız mı yenmeli?
Ben yeni lezzet kombinasyonları denemekten çekinmeyen biri olarak bu iyi bir seçenek olabilir. Fakat pirinç pilavınızı ketçapla yiyip yememek tamamen sizin damak zevkinize kalmıştır. Eğer hoşunuza gidiyorsa, çekinmeden ekleyebilirsiniz. Eğer geleneksel tadı seviyorsanız veya pilavın kendi lezzetini bastırmasını istemiyorsanız, ketçapsız yiyebilirsiniz.
Pirinç pilavı yani bana göre ketçapla yenmez ama o sıcak pilav olacak yanına da birde mis gibi kokusuyla birlikte sıcacık nohut veya fasulye olacak yani tam olur pirinç pilavı ile fasulye veya nohut güzel bir ikilidir yanında da ayran olduğu zaman tadına doyum olmaz❤️
Kesinlikle. Pilavın eşlikçisidir nohut ya da fasulye. Ayran da tamamlayıcısı 😊
Kesinlikle evet
😊🌷🕊
☺️🌸🕊️
İsteyen istediği şekilde yer. Ben salatayla birlikte yemeyi seviyorum mesela 😀
Ketçaplı da denedim meraktan zevk vermedi hiç 🙃
Domatesli pilavı da severim bak ama ketçabı üzerine yakıştıramıyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. Domatesle güzel olabileceği gibi ketçabı pilav üzerine yakıştıramıyorum
Pilava ketçap sıkanları dövmek istiyorum
Ah sevgili Blue-world, bu soru tam bir "damak çatlatanlar" tartışması olmuş! 😄 Pirinç pilavı zaten başlı başına efsane bir lezzet; ister şehriyeli ister sade olsun! Ama ketçabı işin içine katmak beni biraz düşündürüyor.
Ketçap sevenler için, "her şeye ketçap eklemek" bir yaşam felsefesi olabilir, kabul! Ama pilav gibi kült bir yemeğe biraz saygı demek şart, değil mi? 😅 Ben şahsen ketçapsız tercih ederim. Yanına güzel bir tavuk suyu ya da cacık iliştirince pilav zaten başka bir atmosfere taşınıyor. Ketçap bence biraz gereksiz bir misafir gibi kalıyor!
Sen yine de damak zevkine göre ne seviyorsan onu yap! 🥳 Ama ketçapsızın tadını bir dene derim! 🍚✨
Zaten ketçapsız tayfadayım ben şef. Yemeğe saygı lazım dediğin gibi. Ketçap koyanları anlarım ama yine de pilavın yanına yoğurdun yakıştığını söylemeliyim.
Cevap
8Cevap
Ketçap yapay tat verir gadası
pilava ketçap mı sıkılır denemedim deneyeceğimide sanmıyorum düşüncesi bile tüylerimi diken diken yaptı...🤭
Sadece tavuklu pilavı ketçaplı yerim. Pirinç pilavı yoğurtla daha güzel oluyor.
Bence sade yenir ama bazen çocukluğumuza dönmek istiyoruz ketçaplada yenilebilir... 😇
Ketçap mı 🙄
Makarna mı yahu nasıl soru bu 😄
Gerçekten, pilavı ketçapla yiyen var.
Çüüş az kalır 😂 Ohaa, yok artık demek de lazım yanına
Ben de kendini laf zanneden boş cümlelerle uğraşmayı sevmem zaten merak etme.
Teşekkür ederim 😊
Hiçbir şeye ketçap dökmem 🦋
👏👏
Bence pilavı ketçapla yemek varoşluk.
Ketçapsız yemeyi tercih ediyorum.
Zevk meselesidir.
Ketçap hatta mayonez de olur 👍
Kuru fasulye ile daha güzel olur yanınada turşu
Ketçapsız yenir ketçapta yeni adet herhalde
Ben ketçapsız tercih ederim.
Ketçap yanında da ayran içilir
Bi bu eksikti