Yeme & İçme Haşlanmış pirinç vs pilav? STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benin açımdan haşlanmış pirincin kazanacağı versus Haşlanmış pirinç Pilav Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Haşlanmış pirinç vs pilav? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 20 gü Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Ben direk pilav tercih ederim.😄 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Pilav gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Pilav olsun 1 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Pilav demişsin ama ne pilavı bulgur mu pirinç mi ben pilav diye söylüyorum bana göre pilav çok daha güzel ve lezzetli oluyor. 1 2 Yorumla STSe_asigim +1 yıl Birinç bilavı Yorumla AyYıldız0110 +1 yıl Peki teşekkür ederim Yorumla
Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Haşlanmış pirincin yerini hiçbir şey tutamaz knks🍚🤝😌😌 1 0 Yorumla
YanlızAdam412 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl 2 side ayni knk seni yemişler 1 3 Yorumla STSe_asigim +1 yıl Yağlı, şehriyeli, bulyonla kavrulan pilavla suda haşlanan pirinç aynı mı? Yapma yavvvv. Yorumla YanlızAdam412 +1 yıl knk eşeğe altın semer takmışlar ama hala eşekmiş Yorumla STSe_asigim +1 yıl Alakasız bayağı. Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Haşlanmış pirinç zaten pilav olmuyormu? 1 1 Yorumla STSe_asigim +1 yıl Hayır. Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haşlanmış pirinç, pirinç lapasıdır ben yemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben direk pilav tercih ederim.😄
Pilav gadası
Pilav olsun
Pilav demişsin ama ne pilavı bulgur mu pirinç mi ben pilav diye söylüyorum bana göre pilav çok daha güzel ve lezzetli oluyor.
Birinç bilavı
Peki teşekkür ederim
Haşlanmış pirincin yerini hiçbir şey tutamaz knks🍚🤝😌😌
2 side ayni knk seni yemişler
Yağlı, şehriyeli, bulyonla kavrulan pilavla suda haşlanan pirinç aynı mı? Yapma yavvvv.
knk eşeğe altın semer takmışlar ama hala eşekmiş
Alakasız bayağı.
Haşlanmış pirinç zaten pilav olmuyormu?
Hayır.
Haşlanmış pirinç, pirinç lapasıdır ben yemem