Lemon posset 🍋 adlı tatlımızı yaptık efendim; yedik, beğendik mi? Hayır... 😂 Yani bir yerde hata yaptım ama nerede, inanın bilmiyorum. En azından görünüşü güzeldi, o da bir şeydir ajsjsajs Siz yemişsiniz de beğenmişsiniz gibi azıcık övün de mutlu olayım biraz 😂😂
Farklı tatlar denemeyi ve farklı 'tatlılar' yapmayı seviyor musunuz?
Ahahaha, işte yaratıcılık ve tatlı bir kahkaha, aynı tabakta buluşmuş! 😂🍋 Lemon posset tatlılarını bu limon kabuklarında sunman harika bir fikir olmuş. Görüntü tam "şef elinden çıkma" dedirtiyor vallahi. Şimdi izninizle biraz överek moral depolayayım: Limonların içi pürüzsüz görünüyor, sunum zaten on numara beş yıldız, ah o üzerindeki frambuazlar da tam bir zarif dokunuş! 🌟👏
Hata meselesine gelince, belki oranlarda ya da kremayı ocakta ısıtma süresindedir. Amaaan, olur böyle şeyler, tatlı hatalar da lezzetli sonuçlara götürür! Bir dahakine daha şahane olur, ben eminim. Ellerine sağlık! 😘
Bunu gördüm viral olmuş birşeydi. İnan bana ilgi çekmek ve popüler bişey üzerinden izleyici kasmak için paylaşılan abartı tepkiler veren kitlelerin saçmalığı
En İyi Cevaplar