Yeme & İçme Farklı lezzetler denemeyi sever misiniz? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Örnek steak tartar 😅Üzerinde bıldırcın yumurtası ohhh misss Farklı lezzetler denemeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Denk geldikçe denerim gadası 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 714 cevap paylaştı. Evet farklı lezzetleri deneyimlemeyi seviyorum ama bunu dha önce hiç denemedim 🙂eskiden bıldırcın yumurtası da severdim şimdi pek sevmiyorum onun harici güzel bi kombinasyon. Emeğine sağlık 🌸✨️ 0 0 Yorumla
zihinselsancı Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Çiğ et ve çiğ yumurta mı?Gözüme pek hoş gelmedi açıkçası. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Denemelisin Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Damak tadı farklıdır herkesin ama bu benim için fazla çiğ felan 🤢 1 0 Yorumla
CiPatch Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet severim de bu seninkileri ben bir an mama sandım 1 0 Yorumla
Didemkoral Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Açsam kesinlikle farklı lezzete kapalıyım hele de bilmediğim bir şeyse 0 0 Yorumla
azra4381 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Valla ne gozlerim acik ne migdem acik güzel kardeşim kalanlara başarılar 0 0 Yorumla
İzmirbeyefendisi93 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Farklı lezzetler diyerek, her önüne geleni karıştırıp sunulan şeyleri sevmem. 0 0 Yorumla
ZaxraI8 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çiğ mi yiyeceksin? 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet böyle yeniliyor Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Zehirlenmek isteyen yiyebilir sjsjsjs 0 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Her lezzete açığım, yeter ki beni doyursun 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Evet severim farklılık iyidir 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Yeniliklere açık biriyim 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl O et çiğ mi😑 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet çiğ Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Bu kadar da değil ya 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Denedin mi daha önce? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. sevmem 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
azrailgeckaldi Takip Et Xper 1 Yaş: 126 +1 yıl Bu şey değil mi ya ✨işlenmemiş gıda diyeti✨ 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Pek değil 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. evet severim yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Denk geldikçe denerim gadası
Evet farklı lezzetleri deneyimlemeyi seviyorum ama bunu dha önce hiç denemedim 🙂eskiden bıldırcın yumurtası da severdim şimdi pek sevmiyorum onun harici güzel bi kombinasyon. Emeğine sağlık 🌸✨️
Çiğ et ve çiğ yumurta mı?
Gözüme pek hoş gelmedi açıkçası.
Denemelisin
Damak tadı farklıdır herkesin ama bu benim için fazla çiğ felan 🤢
Evet severim de bu seninkileri ben bir an mama sandım
Açsam kesinlikle farklı lezzete kapalıyım hele de bilmediğim bir şeyse
Valla ne gozlerim acik ne migdem acik güzel kardeşim kalanlara başarılar
Farklı lezzetler diyerek, her önüne geleni karıştırıp sunulan şeyleri sevmem.
Çiğ mi yiyeceksin?
Evet böyle yeniliyor
Denedim ama bana uygun değil
Zehirlenmek isteyen yiyebilir sjsjsjs
hayır mide bulandırıcı
Evet ama bu kadar değil, midem bulandı
Severim kurbağa bacağı yemeği hariç
Her lezzete açığım, yeter ki beni doyursun
pek sevmem çok secerim yemek
Evet severim farklılık iyidir
Evet ama deneyecek para yok😄
Yeniliklere açık biriyim