Yeme & İçme Farklı lezzetleri denemeyi sever misin? Kırıkkahveçekirdeği Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Farklı tatlara açık biri misin? En sevdiğim menü tanımı şu görsel. 💁🏼♀️🙂↔️ Farklı lezzetleri denemeyi sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet severim ben 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sushi kendi popüler elit restoranlarında bile midemi bulandırırken böyle paketlisini asla da yemem her neyse noodle severim ama 1 5 Yorumla merakettimmişte 1 yıl bu arada sushi seven cindir Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Yağğni dışarda yediklerimle neredeyse hiç farkı yok, sürekli yenilenen paketler onu da bildiğim için benlik çok bi sıkıntı yok, severek tüketmeye devam etçem. 🤷♀️🙂↕️ merakettimmişte 1 yıl cidden mi ya ben hiç sevemedim :/ Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Normaldir, bayıla bayıla yiyen bi ben varım benim çevremde de fjfj merakettimmişte 1 yıl benim kardeşimde bayıla bayıla tüketiyor 😃
EringecHayri Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl hayır, genelde pişman oluyorum çünkü, parada çöp oluyor 😁 güzel şeyler bulucam diye diye ne kadar kalitesiz gıda varsa bana denk geldi sanırım 🤣🤣 2 0 Yorumla
thestyxxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet, hatta şu onigiriden alıcam unutmuşum merak ediyorum tadını 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sushiye bayılırımm. Daha iyisini yapanlar da varmış tabi. 1 0 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Noodle severim sushi yemedim. Yiyeceğin içeriğinden eminsem denerim 1 0 Yorumla
ahu_dudu Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Farklı lezzetleri, kültürleri ve renkleri severim. Farklılıklara açığım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Makarnanın markası öğrenme şansım var mı? 1 8 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Dragon pearl çin eriştesi olarak geçiyor. Normal noodle çeşitlerine göre bi tık daha kalın. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Makarna sanan ben 😁(cahil kaldım 😁) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim 😚 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O son ifade yanlış oldu çok özür dilerim bilerek atmadım gerçekten çok özür dilerim Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Estağfurullaaah ne demek. 🙂↕️🙌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Silemedim de yorumu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Lütfen yanlış anlamayın özür dilerim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mahcup oldum ben sizi daha fazla rahatsız etmeyim iyi günler Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Severim, sushi de denedim ve beğenmedim. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Deniyorum ama damak tadıma uymuyor pişman oluyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. evet sevdiğim işlerden 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Sushinin tadı nasıl 1 4 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Ben çok seviyorum da, herkesin yiyebileceği bir şey değil. Yosun tadını sevip sevmemen önemli beğenmen için. Yorumla beyzaondr350 1 yıl Ee yosunda yemedim nolcak şimdi 😂 Yorumla beyzaondr350 1 yıl balık tadı mı var çiğ demi Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Hayır bir sürü çeşiti var, hepsi çiğ değil. İşte baskın bi yosun tadı var yediğinde onu sevmiyor herkes onu demek istiyoruuğmm. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Noddle denerm 1 0 Yorumla
Mehmet6876777 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yicenmi 1 2 Yorumla Kırıkkahveçekirdeği 1 yıl Yedim. 🤰 Yorumla Mehmet6876777 1 yıl Afiyet olsun aynı yastayiz ne is yapıyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ever ama sushi bana göre değil gadası
Evet severim ben
sushi kendi popüler elit restoranlarında bile midemi bulandırırken böyle paketlisini asla da yemem her neyse noodle severim ama
bu arada sushi seven cindir
Yağğni dışarda yediklerimle neredeyse hiç farkı yok, sürekli yenilenen paketler onu da bildiğim için benlik çok bi sıkıntı yok, severek tüketmeye devam etçem. 🤷♀️🙂↕️
cidden mi ya ben hiç sevemedim :/
Normaldir, bayıla bayıla yiyen bi ben varım benim çevremde de fjfj
benim kardeşimde bayıla bayıla tüketiyor 😃
hayır, genelde pişman oluyorum çünkü, parada çöp oluyor 😁 güzel şeyler bulucam diye diye ne kadar kalitesiz gıda varsa bana denk geldi sanırım 🤣🤣
Evet, hatta şu onigiriden alıcam unutmuşum merak ediyorum tadını
Sushiye bayılırımm. Daha iyisini yapanlar da varmış tabi.
Noodle severim sushi yemedim. Yiyeceğin içeriğinden eminsem denerim
Farklı lezzetleri, kültürleri ve renkleri severim. Farklılıklara açığım.
Ne kadar güzel görünüm, sunum harika ellerinize sağlık.
Hayır, her şeyi merak eden biri değilim zaten
Makarnanın markası öğrenme şansım var mı?
Dragon pearl çin eriştesi olarak geçiyor.
Normal noodle çeşitlerine göre bi tık daha kalın.
Makarna sanan ben 😁(cahil kaldım 😁)
Teşekkür ederim 😚
O son ifade yanlış oldu çok özür dilerim bilerek atmadım gerçekten çok özür dilerim
Estağfurullaaah ne demek. 🙂↕️🙌
Silemedim de yorumu
Lütfen yanlış anlamayın özür dilerim
Mahcup oldum ben sizi daha fazla rahatsız etmeyim iyi günler
Severim, sushi de denedim ve beğenmedim.
Çoğu hazır ama bunların
Deniyorum ama damak tadıma uymuyor pişman oluyorum
evet sevdiğim işlerden
severim ne olsa yerim öyle pisboğazım
Eveeet, o görselin içinde olmalıydım
Sushinin tadı nasıl
Ben çok seviyorum da, herkesin yiyebileceği bir şey değil. Yosun tadını sevip sevmemen önemli beğenmen için.
Ee yosunda yemedim nolcak şimdi 😂
balık tadı mı var çiğ demi
Hayır bir sürü çeşiti var, hepsi çiğ değil. İşte baskın bi yosun tadı var yediğinde onu sevmiyor herkes onu demek istiyoruuğmm.
Noddle denerm
Açığım denerim
Severis.
Yicenmi
Yedim. 🤰
Afiyet olsun aynı yastayiz ne is yapıyorsunuz
Degisik bir menu
evet