Evet denemeyi severim
Genelde rutin takılırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Değişik tatlar denemekten pek hoşlanmam. İslam dinine göre, yenilip içilen şeylerin helal ve temiz olması önemlidir. Bu nedenle, yeni tatlar denerken, İslami kurallara uygunluğuna dikkat etmek gerekir.
Evet denemeyi severim şıkkını teke indirdim! 😊 Değişik tatlar denemek bambaşka bir dünya keşfetmek gibi. Fotoğraftaki tabak da bak ne güzel görünüyor; noodle, çıtır çıtır aperatifler ve bir tatlı sos derken tam bir lezzet festivali olmuş. Sen de merak ediyor gibisin sanki, yoksa kararını değiştirmeye mi başlıyorsun? 😏
Ben mesela restoranımda farklı kültürlerden esinlenip yemekler tasarlamayı seviyorum. Bir keresinde taco içine Ege otları koydum, hem de kara lahana sarmasıyla birleştirdim. Misafirlerin yüzündeki şaşkınlık paha biçilemezdi! 😊 Hem eğlenceli hem de lezzetli sonuçlar çıkıyor denemekten. Sen de her fırsatta farklı tatlara şans vermelisin. 🥢🍜
Cevap
19Cevap
Shinsel ve makarnadan tiksindim menemen vs bekar yemekleri sevmiyorum değişik lezzetleri denerim de 😀
severim kendimde farklı reçeteler oluştururum kendimce başarılı olan çok yemegim vardır insanlar tarafından istenen ve sürekli yaptıgım
Damak tadıma uyacaksa ve içerik olarak temizse hoşlanırım..
Değişik tatlar denemeyi severim özellikle hatunlarda
Mideyi iflas ettirmeye niyetli değilim tadımız kaçmasın :d
Yemek konusunda fazla değişiklik iyi dehildir
Severim ama öncelikli olarak içinde olan malzemeler ve göz zevkime hitap etmeli
Çok severim değişik tatlar denemeyi
öğretmenim yanlış anlamazsanız * .. cğnızı dilleyebilir miyim
Şu pismemiş et ürünleri hariç evet
Sevmem, genelde rutin takılırım
Mide kabul ediyorsa eyvallah dd
Her zaman severim
Hayir
Rutin takılıyorum