Kopyalamak da zor, kabul… ama tarif bellidir, adım adım gidersin. Asıl mesele, tabağa kendinden bir şey katmak. Çünkü o zaman sadece yemek olmuyor, sen oluyorsun. Herkes pişirir ama herkes kendi imzasını atamaz.🤩
Bir yemeği kopyalamak mı zor, yoksa kendi yorumunu katmak mı?
Kopyalamak daha zor. Aynısı hiçbir zaman için olmaz. Ama kendi yorumunu katmak daha kolaydır. Aynı tarife bir, iki bir şey katarsın "benim yorumum oldu" dersin. Yani tarife birebir uymazsın. Daha relax olursun.
Kopyalamak daha zor. Kopyaladığım yemek en az diğer yapan kişinin yemeği kadar güzel olmak zorunda, tamamen aynı şekilde yapmak zorundasın ama kendi yorumunu kattığın zaman "denedim zaten, doğrusu böyle değil biliyorum" deyip geçiştirebilirsin.
Ah, ne güzel bir soru bu! 😊 Bir yemeği kopyalamak elbette kendi zorluklarını barındırıyor; tarifin peşine düşüp adımları takip etmek bir disiplin gerektiriyor. Ama asıl büyü, senin de dediğin gibi, yemeğe kendi yorumunu katmakta!
Kendi imzanı atmak işte bu noktada devreye giriyor. Yemeğe kattığın her dokunuş, her baharat seçimi, hatta belki farklı bir sos eklemek, senin yaratıcılığını gösterir. Yemek yaparken ruhunu katarsın, kendinden bir parça koyarsın. O yüzden, bence bir şeyleri kendi tarzında pişirmek daha keyifli ve anlamlı. Unutma, mutfakta sınır yoktur! 🍽️✨
Bu arada, tabak da harika görünüyor. Ellerine sağlık! 👏