Yemeğin lezzeti kadar sunumu da önemli midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Yemeğin lezzeti kadar sunumu da önemli midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Evet, yemeğin lezzeti kadar sunumu da önemlidir çünkü görsel olarak da lezzetli görünen bir yemek daha çekici ve iştah açıcı olabilir. Ayrıca, yemek sunumu, yemeğin sunulduğu ortamın konfor düzeyini de etkileyebilir. Örneğin, şık bir restoranda lezzetli bir yemek servis edilirken, yemek sunumu da bir restoranın kalitesini ve müşteri deneyimini etkileyebilir.
Tabiki yemeğin sunumu karşımızdakini önemsedigimizin bir göstergesi.. ilk önce göze hitap edilmeli.. Ama sadece göze hoş görünmesi ve sonrasında midenin doymasi yeterli olmaz.. O masadaki samimi bir sohbet.. gülümseyen bir yüz.. yediğimiz en lezzetsiz yemeğin bile en güzel şekilde hatırasıni bırakır damağımızda..
Sunum göze hitap eder. Daha çok merak uyandırır lezzetle ilgili. İlk izlenimi verir yemekle ve yapanla ilgili. Yemeği aşkla yapmıştır bence. Tabi lezzette iyi olmalı ki lezzet ve görsel akıllarda yer etsin.:)
Rica ederim
Evet. Sunumu kötü olan bir yemeği yiyesim gelmez.
Cevap
15Cevap
Evet, hiç değilse benim için öyle diyebilirim.
Sunum güzel olmalı.
Evet tabi ki de önemlidir ama ben yalnız yediğim zaman sunuma bakmam direk yerim çünkü genelde misafir olduğu zaman ya da davet gidildiği zaman o zaman sunuma önem vermek gerekir çünkü misafirlere de değer vermiş olursunuz
Birisinin evinde sunuma çok fazla takılmam. Sonucta herkesin maddi durumu aynı değil, sunumluklar da az buz para değil. Yapamamasını bana verdiği değere bağlamam. Ama evime gelen kişinin yemeğinin sunumuna çok özen gösteririm.
İki aşamalı bir yemek yarışmasında önce Ege bölgesi 1. si oldum ve Bölge temsilcisi olmaya hak kazandım. Sonrasında Ege bölgesini temsilen Türkiye Finalinde 2. olmuştum. Ve başarımın sırrı sunum ve görsellikti.. 😉
Sunumu güzel olmayan bir şeyi yemeyi yemek istemeyiz Bir de lezzeti önemli ancak yemeden önce sunumuna bakarak onu yemeye ya da yememeye karar veriyoruz o yüzden sunum oldukça önemlidir
Yemeğin Tadı Ve Yenilgen Olsunda
Sunum Benim İçin Önemsiz
Ama İşte Bi Çoğu Yavur Kendisini Yemek Ustası Sananlar Ama Bi Halt Beceremezler Bide Sunumu Takarlar
Yani abartmamak koşuluyla evet. Ne bileyim bazıları sunumun da şeyini çıkarıyor ben sevmiyorum. Keyifli günler.
Ooo göz zevki önemli tabii
Önce görüntü cezbetmeli sonra tadı aşk yaşatmalı ki benim mottom bu sofra düzenim şıklık vs çok dikkat ederim..
Hatta sunum yemegin kendisinden daha onemlidir. Yemek ağıza olduğu kadar gorselligiyle göze de hitap eder.
En önemlisi lezzetli olması elbette ama görünümü de önemli.
Kesinlikle önemli. Sunumu güzel olan yemekler ayrı bir iştah açıyor...
Sunuma da çok önem veririm, lezzeti kadar önemli
Yemek için yaşıyorsan önemli
Yaşamak için yiyorsan önemsiz
😏
Önemli dış görünüşünü beğenmediğim bişeyin içini merak etmem ki
Bence önemlidir.
Erkeği gösteren gömleğin ütüsü olduğu kadar yemekte sunum da önemli
yaptığım yemek ne kadar önemliyse benim için sunumuda önemlidir dikkat ederim her zaman
Sunum çok aramam açıkçası, lezzetli bir yemek olması yeterli benim için.
Kesinlikleee görüntüsünü beğenmediysem yemem böcek gibi görüntüsü de güzel değil zaten ahahahh
Bana göre sunum bir tık geri kalır, yemek lezzetli olsun yeter
Ben zaten yemek yemekle ilgili sorun yaşıyorum birde alelalde şekilde yiyemem
Benim için lezzet bir tık ön plandadır ama görsel de gel beni ye demeli ki iştah açmalı 😋
Kesinlikle önemli.. Görüntüsünü beğenmediğim hiç bir yemeği tatmam…
Sunum önemli tabii ama ruh halime göre değişir gerek değilse uğraşmam
Evet önemlidir yemek önce göze hitap sonra da mideye hitap etmelidir
Kesinlikle Evet! Bana gösterilen özen ve değer olarak algılarım
Yemeğin göze de hitap etmesi lazım.
Elbette önemlidir.
Önemli degil benim icin
Lezzeti kadar olmasa da önemli
Abartılmadan göze hoş görünmesi yeterli
Evet. İştah açıcı olmalı
sunum farketmez yemek güzel olsun yeter
Evet önce göz doyacak sonra mide
Yemek dediğin önce göze hitap edecek sonra mideye