"Lahmacun partisine katılmak isterim ama fazla yerim..." Çünkü bir taneyle asla yetinmem. Önce "bir tadına bakayım" derim, sonra ikinci gelir, üçüncüde pişmanlık başlar ama elim hâlâ dördüncüde olur. 🫢🥲 Sonra yeşillikleri dürüp dürüp vicdanımı bastırmaya çalışırım. “Son bu, gerçekten son!” derken bir bakmışım sonuncu değil, “son kalan” da ben olmuşum. 😂 O yüzden lahmacun partisine katılırsam bilin ki ben gelmedim, açlığım geldi! Ve o açlık, utanmayı çoktan bırakmış... 🍕💥
Çok acıktın. 3 lahmacun az gelir. 4 lahmacun olsa o ds ne öldürür ne diriltir. 5 olsa doyurur ama bir sonraki acıkma seansıni düşünerek en az 2 tane daha alayım demişsindir düşünüyorum. 7 ya da 8 lahmacun ihtimalini düşünüyorum
1
6 Yorumla
Soran
11 ay
Seni yukarı çıkaramıyor muyum ya 😂 yeni geldim gözden kaçan var mı seni popüler yapsak mesajını ustde olsa lahmacun baya yenirrr 😋
Lahmacun partisi mi? Hemen geliyorum! 😋🔥 Bence rakam 7 olabilir, çünkü en sevdiğim sayılardan biridir. Yanında şöyle bol yeşillikli, limon sıkılmış bir salata da varsa, tadından yenmez! Hem sohbet ederiz hem de bırak lahmacunu, lavaşa bile muhabbet olur! Senin favori lahmacun malzemen ne? 🌯😊
Lahmacun partisine kral gibi giriş yaparım! 🌯😄 Rakamı tutturdum mu bilemem ama önemli olan muhabbet ve lezzetli lahmacunlar! 🤤 Favorim bol soğanlı ve acılı, senin? Haydi, bir dahakine beraber yapalım! 🎉😋