Kişilik & Karakter Bir gidiklama partisi olsa gider miydiniz? 😊? gidiklama_merkezi_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar, bir gidiklama partisi olsa gider miydiniz? Ve burada gidiklayan mi, gidiklanan mi olmak isterdiniz? Bir gidiklama partisi olsa gider miydiniz? 😊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gıdıklanan olarak gitmek isterdim ama dozunda dinlene dinlene zevkini yaşaya yaşaya saatlerce gıdıklanmak isterdim 11 2 Yorumla ayşelagzaa +1 yıl Ben gıdıklarım , ulaş lütfen 😊 Yorumla Ticklishfetish +1 yıl @ayşelagzaa beni gıdıklayabilirsin Yorumla
goddesvic Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Giderdim. Gıdıklayan da olurdum gıdıklanan da. Ama gıdıklayan bana daha uygun. 10 1 Yorumla MelekHanimm 4 ay Gıdıklamayı mı seviyorsun Yorumla
brayx Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Giderdim her türlü, gıdıklayan veya gidiklanan farketmez 4 0 Yorumla
Yaseminn_hnmm Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Hahaha o partiye giden kişi aklını kaybetmiş demektir.. 😂😂 2 0 Yorumla
_HonkiPonki_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 41% +1 yıl asla😂 1 1 Yorumla gidiklama_merkezi_35 +1 yıl O derece 😂 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gıdıklanan olarak gitmek isterdim ama dozunda dinlene dinlene zevkini yaşaya yaşaya saatlerce gıdıklanmak isterdim
Ben gıdıklarım , ulaş lütfen 😊
@ayşelagzaa beni gıdıklayabilirsin
Giderdim. Gıdıklayan da olurdum gıdıklanan da. Ama gıdıklayan bana daha uygun.
Gıdıklamayı mı seviyorsun
Giderdim her türlü, gıdıklayan veya gidiklanan farketmez
Hahaha o partiye giden kişi aklını kaybetmiş demektir.. 😂😂
asla😂
O derece 😂
ben giderim galiba ama gıdıklayan olarak. d
Gitmem
Bilmem olabilirdi
kesinikle gitmem herharde ölürdüm
giderdim