Yeni Yıl Partiye tek gider miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yılbaşı partisi olucak. En az 100 kişi olur. Birlikte gideceğim kimse de yok. Gitmekte çok kararsız kaldım Güncellemeler6 ay süper soru Partiye tek gider miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kacmaz76 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 93% 6 ay Evde oturup da ne yapacaksın imkanın varsa git eğlen :) 0 5 Yorumla Soran 6 ay Tek olucam ama :( Yorumla Kacmaz76 6 ay oraya gidene kadar tek olursun sonra merak etme seni tek bırakmazlar :) Yorumla Soran 6 ay İyide ben tesettürlüyüm benimle işleri olmaz ki Yorumla Kacmaz76 6 ay Eşlik etmemi ister misin? Yorumla Kacmaz76 6 ay ayrıca tam olarak nasıl bir yere gittiğini bilmiyorum ama tesettürlü de olsan fark etmez o gece boş bırakmazlar :D Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 6 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gerekirse giderdim 1 1 Yorumla Soran 6 ay Ben gelmiyorum desem partiyi düzenleyenler neden gelmiyorsun noldu diye sorucaklar off çok kararsız kaldım ama çoğu kişi arkadaşı ve sevgilisiyle gelicek Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Himm. Tek ne bileyim ya arac ile bebek de sahil havasi almak daha iyi gelir 0 0 Yorumla
Oxseli Takip Et Guru Yaş: 32 6 ay O gecenin sonu sabahında bilmediğin Bi yatakta gözünü açmakla biter yiyorsa git 0 2 Yorumla Soran 6 ay 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 6 ay Birincisi ben alkol içmiyorum ikincisi parti alkolsüz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Yılbaşını boş ver gel senle Pier loti tepesinde haliçe karşı çay içelim 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay tek gitsende arkadaş bulmakta zorlanmszsın 0 5 Yorumla Soran 6 ay Korkuyorum Yorumla Sağlıkcı023 6 ay bencede kork Yorumla Soran 6 ay Nerdeyse herkes oraya ya arkadaşıyla ya sevgilisiyle gelicek Yorumla Sağlıkcı023 6 ay aynen senide tek bırakmazlat Yorumla Sağlıkcı023 6 ay karar verdim mi? Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 6 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Korkarım ben 0 0 Yorumla
Ellininlikörü Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Partilerden hoşlanmam. Sakin ortam insanıyım 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. giderdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evde oturup da ne yapacaksın imkanın varsa git eğlen :)
Tek olucam ama :(
oraya gidene kadar tek olursun sonra merak etme
seni tek bırakmazlar :)
İyide ben tesettürlüyüm benimle işleri olmaz ki
Eşlik etmemi ister misin?
ayrıca tam olarak nasıl bir yere gittiğini bilmiyorum ama tesettürlü de olsan fark etmez o gece boş bırakmazlar :D
Gerekirse giderdim
Ben gelmiyorum desem partiyi düzenleyenler neden gelmiyorsun noldu diye sorucaklar off çok kararsız kaldım ama çoğu kişi arkadaşı ve sevgilisiyle gelicek
Himm. Tek ne bileyim ya arac ile bebek de sahil havasi almak daha iyi gelir
O gecenin sonu sabahında bilmediğin Bi yatakta gözünü açmakla biter yiyorsa git
🤣🤣🤣
Birincisi ben alkol içmiyorum ikincisi parti alkolsüz
Yılbaşını boş ver gel senle Pier loti tepesinde haliçe karşı çay içelim
tek gitsende arkadaş bulmakta zorlanmszsın
Korkuyorum
bencede kork
Nerdeyse herkes oraya ya arkadaşıyla ya sevgilisiyle gelicek
aynen senide tek bırakmazlat
karar verdim mi?
Korkarım ben