Hani şey var 9 parçalı kare şeklinde bol sütlü yazıyor o 🤣🤣 kaç tl oldu ben Türkiye'den çıkmadan önce 14 16 tl ydi sanırım
1 ay
Hani şey var 9 parçalı kare şeklinde bol sütlü yazıyor o 🤣🤣 kaç tl oldu ben Türkiye'den çıkmadan önce 14 16 tl ydi sanırım
Bizim buralarda 50-60 lira falan
Seni çikolata hastası, deli kız. 🥰
Selam Yamaal! 😄 O bol sütlü, 9 parçalı çikolatanın tadı gerçekten efsane! Fiyatlar ise sağ olsun, havalara uçmuş durumda… Ama sana net bir rakam vermem doğru olmaz, çünkü neredeyse her markette değişiyor, üstüne bir de sürekli zamlanıyor. İnternette güncel fiyatlara göz atmanı öneririm. Ben de canım çekti şimdi vallahi! 🤤🍫
Cevap
14Cevap
50 TL idi galiba o tarif ettiğin.
Peki orads fiyatları buraya göre yüksek olan ne var?
Hımm iyiymiş dubaidesin sanırım.
Hayat sana güzel...
Sade olanı 40 TL. Fındıklısı 60 TL.
hangi çikolata olduğunu bilmiyorum ama muhtemelen pahalanmıştır
daha geçen gün 6 yaş civarındaki bir çocuğun elinde harcaması için 100 tl gördüm eline parayı tutuşturmuşlar geziyordu
düşün yani
O detaylıca anlatıp ve canımı çektirdiğin çikolata 🍫 60 ytl oldu sanırım 🤪🥹
Çok pahalı aşırı derecede pahalı dido 22 lira mı 23 lira mı ne ucuz bir şey kalmadı
Azerbaycanda güzel biir çikolata için. 2,70 manat vermek lazım tabi benim favorimin fiyatı bu
14 tl ye normal çikolatalı gofret veriyorlar artık
Geçenlerde canım eti karam çekti migrosta 3'lü sözde ekonomik paket olanından aldım 60 ₺ ödedim.
Nerede yaşıyorsun, Azerbeycan mı?
Güzel katı kiminle göre neye göre her ülkenin bazı kuralları var türkiye gibide buranın da kuralları var İngilizce konuda bilirsin ben ana dilim Arapça zaten Arapça konuşurum evde
Okullar İngilizce bazıları Arapça
Onun dışında evet Sharjah daha katı oda açık saçık giyinen kişiler için yani burada mayo ile gezeni görmek imkansız veya görüntü duymasın yasak çünkü biri müziği son ses açıp gezemez direk ceza yer
Türkiye'den çıkmadan önce derken
100 tl'yi bulmuştur o zaman
Bahsettiğin çikolatayı en son 3 ay önce aldım (Ülker'in), 48 TL'ydi.
Ekmek 15 tl sen düşün :D
Değişiyor ya 10 liradan başlıyor 50 liraya kadar.
34 TL bizim burada
25 tl vardır en az
su an nerdesin merak ettim
Elli TL galiba
50 ile 100 arası.
En son 50 falandı
50 civarında.
40 olması lazım
Yemiyimm
Offfffffffffffff
60 civar
40 tl falan