Sipariş verdiğim için eşimden hakaret işittim lütfen açıklamayı okuyun anlarsınız sadece paylaşmak istedim?

Arkadaşlar merhaba

Evde yiyecek bir şey kalmamıştı marketler de kapalı olduğu için açık bir restoran arayıp tam 420 tl tutan bir siparişte bulundum siparişte bulunmadan önce eşime sordum marketler kapalı açık restoranda yok ne yapıcam diye sonra açık bir yer bulduğumu ve sipariş vermek istediğimi onunda bir şey isteyip istemediğini sordum oda cevap vermedi üst üste sordum ve sonra rahatsız etmedim uykusu olduğunu düşündüm siparişi verdim ama siparişi verdikten beş dakika sonra yemediğim hakaret kalmadı yani öyle ağır şeyler söyledi ki şu an çalışmıyorum ne yazıkki ve beni her şekilde aşağıladı 420 tl için duymadığım hakaret kalmadı eğer bana deseydi sipariş etmeni istemiyorum etmezdim bende birde utanmadan diyor ki bana neden sipariş etmedin defalarca sormuştum ona ama cevap vermemişti neyse tonla hakaret edip bana ağza alınmayacak şeyler söyledikten sonra sipariş geldi benim zaten iştahım kaçmıştı ona da git sen ye ben yemeyeceğim ya da iş yerine götür sonra orada ye dedim bu yine bana hakaret etti bağırdı çağırdı sonra yemiyorum diye hakaret işittim bende dedim iştah mı kaldı boğazıma dizdi yani şimdide oturmuş sipariş ettiğim şeyi yiyor afiyetle burada ben ne hata yaptım bilmiyorum gerçekten bıktım usandım bunları ağlayarak yazıyorum yalnızım ve dertleşeceğim kimse yok bıktım usandım artık

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada kendisi sürekli bir şekilde sipariş eder bana asla ne yemek isteyip istemediğimi sormaz ben ne zaman uyursam kendine söyler yer ya da aniden sipariş verir asla ve asla benim aç olup olmadığımı sormaz hatta gizli gizli kaç defa sipariş edip yediğini gördüm hatta sordum neden gizliyorsun diye amacı bana almamakmış. Ve bugün ben sipariş ederken ona sordum ne yemek istersin diye ama cevap vermedi
Güncellemeler
1 yıl
Ve marketten alışveriş yapmama da izin vermiyor ya da pazardan ne zaman pişirmek için bir şeyler alsam söylenir be markete gidebiliyorum korkudan nede pazara eee zaten 39 kiloyum evlendiğimde 57 kiloydum aç bırakıyor beni neden bilmiyorum
Sipariş verdiğim için eşimden hakaret işittim lütfen açıklamayı okuyun anlarsınız sadece paylaşmak istedim?