Kaynanam eşimle aramı bozuyor eşime Tokat attım onun yüzünden her detayı okuyun?

O kadar anlatacak şey var ki çok takıntılı bir kadın 14yasımdaki kızı da öyle eşimle severek evlendim ben 22 o 28 yaşında kaynanam ilk eşya alırken bile sandalyelerle uyumlu olsun koltugada bakayım şimdi dedim magaZacı yanımızdaydı bana kaçmıyor ya bakarsın diye bağırdı bütün herye inledi Kadın yüzüme baktı ben dayanamıyorum dedi kalktı o anda ağlamamak için zor tuttum sonra evlendik evlendik daha 1 aylıkevliyiz 3 günde bir gidiyoruz hiç gelmiyorsunuz lafları etmeye başladı sureklı kotu davranıyordu o gectı sonra bize geldi annemde vardı çorbayı nıye az yapmışım onlar gelmiş diye bağırdı sofrada o anda hıncımı eşimden aldım ben gelmişim marketten aldıklarımı yere koyarken kafasına koyar gibi koymuşum çay yaptım kokam çay yapmışım ona gıcıklık olsum diye sonra eve gitti biz niye onu aramamışız diye tonla laf etti eşim beni savundu bağırmalar çağırmalar ysandı ağlattı beni en son patlama noktası Ben aıle imin fotoğrafını koyuyormuşum hıc onunkılerı koymuyormuşum diye bit on laf etti eşime dedikodumu yaptı ölsğn sen ölçeğine o ölsün annesi ölsün dedi telefonlarımı karıştırıp annemle olan mesajlarımı okuyan ona hediye aldığımı yüzüme vuran bır ınsan aldığı borcu gerı vermez verıcem der vermez Mevlüt yaptık senin aıleni karıstırmıcam dedi ablasının evindeysen gelmedi hazırlanmaya Mevlüt günü geldi mısafır gibi oysa annem böreği temızlıgı hep yapmıştı sırf teyzem pılava but koymuyor diye öyle dedi en sonunda geçen gün aradı beni açmadım whatsappa girmişim bilerek yapıyormuşum oğluyla arasını bozuyormuşum dedıkodusunu yapıyormuşum bana bır sürü şey dedi eşimle tartıştım açtım nasıst vıdeosunu bu annene benziyor dedim tartıştık Tokat attım eşimle aram bozuldu napıcam ben daha 1 yıllıkevliyim yurt dışına gidicez yasamak için 1 ay sonra diyorki gelirim 3 ay kalırım hergun ara beni diye laf söyler aramasam ben ona naptım der hemen bır sürü şey yAzar ben napöalıyım eşimle aram bozuluyor evine gitmek istemiyorum o kadının nefret ediyorum ondan
Kaynanam eşimle aramı bozuyor eşime Tokat attım onun yüzünden her detayı okuyun?