Sağlık Tok karınla hacamat yaptırdım bir şey olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Hacamattan bikaç saat sonra kek yedim bişey olur mu Tok karınla hacamat yaptırdım bir şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Wlahca Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tok karınla hacamat yaptırmak hastalığa sebep olur, çok tehlikeli bişey yapmışsınız 0 1 Yorumla Wlahca +1 yıl Hacamattan 2-4 saat sonra yenir Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Olsa o an olurdu, şu an bi şey olmaz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Algımda yavaşlama hissediyorum ama 1 hafta oldu geçmiyor Yorumla Soran +1 yıl Unutkanlık yaptı Yorumla Soran +1 yıl Benmi çok kafaya takıyorum acaba Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Hacamatla alakası yok onun Yorumla Soran +1 yıl 12 kupa yaptı birde kadın. 3 gün halsizlik ten kalkamadım Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Abartma.. Yorumla Soran +1 yıl Abartmıyorum gerçekten çok kötü oldum kanımmı azdır nedir Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Damardaki kan değilki hacamatta çıkan kan. Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta o kan vücuttan çıkıyor ama bi kere Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl O kanın kansızlığınla alakası yok ama Yorumla
Cotdin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Acıyor mu 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Yok çok acıtmıyor sinek ısırığı gibi Yorumla Cotdin +1 yıl Bende yaptırmak istiyorum ama neşterle kesiyorlarmış diye duydum vazgeçtim Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Neşterle değil jiletle kesiyolar daha çok Yorumla Soran +1 yıl Yok ya kalem gibi bişeyle deliyor nokta nokta 3güne geçiyor izleri Yorumla Soran +1 yıl Bende korkuyodum ama korkulduğu gibi değilmiş Yorumla Cotdin +1 yıl @kafasıkarışık131415 sorunun sahibinin söylediği gibi unutkanlık falan da mı yapıyor Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Ya hayır ya daha neler Yorumla Cotdin +1 yıl Kaç dk sürüyor Yorumla Cotdin +1 yıl @kafasıkarışık131415 öyle diyor kız Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Ben de değil diyorum, kaç kere yaptırdım Yorumla Cotdin +1 yıl @kafasıkarışık131415 ilkte kaç kupa yaptırayım Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Ne için yaptırmak istiyosun Yorumla Cotdin +1 yıl @kafasıkarışık131415 bel fıtığı var bende Yorumla Soran +1 yıl @kafasıkarışık131415 haklı olabilirsiniz ama her insanda aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok demekki bana yaramıyor kişinin kan mizacına göre yapılması lazım Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl O an kan çıkıp çıkmama durumuna göre değişir, ama ilk defa yaptırıyosanız zaten omuzlara 3 tane yapılıyo, bir de belinize 4-5 tane takarlar. Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Kan mizacı neymiş tam olarak? @soran Yorumla Cotdin +1 yıl @kafasıkarışık131415 toplamda 8 9 tane mi yani Yorumla kafasıkarışık131415 +1 yıl Evet muhtemelen Yorumla Soran +1 yıl @kafasıkarışık131415 ama tok karınla yaptırmak çok zararlı diyorlar korkuyorum bu yüzden siz hiç yaptırdınızmı tok karınla Yorumla Soran +1 yıl @kafasıkarışık131415 kan grubu gibi bişey 4 çeşit mizaç var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tok karınla hacamat yaptırmak hastalığa sebep olur, çok tehlikeli bişey yapmışsınız
Hacamattan 2-4 saat sonra yenir
Olsa o an olurdu, şu an bi şey olmaz
Algımda yavaşlama hissediyorum ama 1 hafta oldu geçmiyor
Unutkanlık yaptı
Benmi çok kafaya takıyorum acaba
Hacamatla alakası yok onun
12 kupa yaptı birde kadın. 3 gün halsizlik ten kalkamadım
Abartma..
Abartmıyorum gerçekten çok kötü oldum kanımmı azdır nedir
Damardaki kan değilki hacamatta çıkan kan.
Sonuçta o kan vücuttan çıkıyor ama bi kere
O kanın kansızlığınla alakası yok ama
Acıyor mu
Yok çok acıtmıyor sinek ısırığı gibi
Bende yaptırmak istiyorum ama neşterle kesiyorlarmış diye duydum vazgeçtim
Neşterle değil jiletle kesiyolar daha çok
Yok ya kalem gibi bişeyle deliyor nokta nokta 3güne geçiyor izleri
Bende korkuyodum ama korkulduğu gibi değilmiş
@kafasıkarışık131415 sorunun sahibinin söylediği gibi unutkanlık falan da mı yapıyor
Ya hayır ya daha neler
Kaç dk sürüyor
@kafasıkarışık131415 öyle diyor kız
Ben de değil diyorum, kaç kere yaptırdım
@kafasıkarışık131415 ilkte kaç kupa yaptırayım
Ne için yaptırmak istiyosun
@kafasıkarışık131415 bel fıtığı var bende
@kafasıkarışık131415 haklı olabilirsiniz ama her insanda aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok demekki bana yaramıyor kişinin kan mizacına göre yapılması lazım
O an kan çıkıp çıkmama durumuna göre değişir, ama ilk defa yaptırıyosanız zaten omuzlara 3 tane yapılıyo, bir de belinize 4-5 tane takarlar.
Kan mizacı neymiş tam olarak? @soran
@kafasıkarışık131415 toplamda 8 9 tane mi yani
Evet muhtemelen
@kafasıkarışık131415 ama tok karınla yaptırmak çok zararlı diyorlar korkuyorum bu yüzden siz hiç yaptırdınızmı tok karınla
@kafasıkarışık131415 kan grubu gibi bişey 4 çeşit mizaç var