Eskı eşimin yaptıgı?

Eski eşim benı hıc sevmedı sevmiyor da bu yüzden bosandık bosanır bosanmaz evliyken sündüğü kızları herkesı eklemıs neyse bana ara ara çocuk ıcın yazıyorum falan diyordu sonra nıkah yapalım imam nıkahı sana söz veriyorum falan senı seviyorum değerın var vs dıyordu dünde çocuğu görme günüydü eskı eşimle görüşmem yasak aılem ızın vermiyor çocuğu teslim ederken abım alma verme işlerini yapiyor benim yerime bazen binde bir yanyana gelince eskı eşimle elımı tutup sarılmaya falan çalışıyor vs dünde mesaj attım cocugun kıyafetıyle alakalı sonra biraz atıştık bugünde oğlum ateslenınce yınede bır haber vereyim dedım oğlum için herseyı yaparım diyordu güya neyse whatsapp tan yazdım tek tık oldu arayım dedım daha telefon çalar çalmaz meşgule düştü artık instagram dan yazdım ordanda engelledı benim bırde fake hesabım vardı onuda engellemiş fakeden falan profılı hıc çıkmıyor kendı hesabımda ise arama yerınde adı fotosu falan çıkıyor tıklayınca çıkmıyor hesabı arkadasımın fakesını de engellemiş ondada çıkmıyor ben anlamadım bu nasıl oluyor bıde şunuda sormak istiyorum bu kadar engel bırden bire nıye

Eskı eşimin yaptıgı?