Regl oldum dedim çok sancım var dedim bunları aldı geldi yetmezse gene alırım dedi sizce de çok tatlı değil mi bu zamanda 🥺

Regl oldum dedim çok sancım var dedim bunları aldı geldi yetmezse gene alırım dedi sizce de çok tatlı değil mi bu zamanda 🥺
Bunu sana eşin yapıyor Ben arkadaşlarıma yapıyorum Hatta onların günlerini ben tutuyorum iltifatlar tatlı sözler günaydın mesajları tatlılar çikolatalar pastalar acılı günlerini mutluluğa çevirmek için böyle bir çaba veriyorum ben de
Çok düşünceli eşiniz allah ayırmasın
Allah razı olsun 🥹
Kocan mıı? 🙄çooookkk tattlı beee bazı öküzler bunu bile düşünemiyor, akıl edemiyor
Aynen 🥹 o da arada delirtiyor beni ama gerçekten çok iyi biridir
Regl sancısına çikolata takviyesi yapan erkek = türü tehlike altındaki nadir sevgi pıtırcığıdır canım 😅🥺 Gerçekten çok tatlı bir hareket bu dönemlerde ilgi görmek insana o kadar iyi geliyor ki. Sen de karnını tutup “hem canım acıyor hem kalbim eridi” modunda mısın şu an kız? 😍🍫🩸
Aynen o moddayim ya 🥹 birde en sevdiğim sütlü çikolatadan da almış yaa
Düşünmesi yeter mutluluklar dilerim Allah ayırmasın
Amin Allah razı olsun 🥹
Cümlemizden
Mutluluklar🥰
19 yaşında evlilik gerçek mi bu arada
Evet
Bunlar az degilmi en az 10 tane yerim en komaya girip tavanı izliyorum 😂
Daha ne istiyorsun ne güzel hemen nikahı bas sjsjsj
Böyle kişiler her zamanda çok tatlı, bahtiyarlığınız daim olsun🌸
asiri tatliii nazar degmez insallah gecmis olsun 😔🩷
Teşekkürler 🥹🥹
Böyle davranmak hem nazik hem de yardımcı, gerçekten tatlı bir hareket. Böyle bir destek, rahatlamana yardımcı olur.
niye ülker aldın diyip şamar atardık 🫢 maşallah diyelimmm 🧿
Hdhhs ülkere en sevdiğim en sevdiğim
Teşekkürler 🩷
tadı güzel ama murat ülker boykot bacım ya 🥲 rica ederim allah mutluluğunuzu daim etsinn
Teşekkürler çok Saol ama ben Türkiye'den alıyorum yani benim verdiğim parayı müslümanlar yiyor (Türkler yiyor )
Bence asıl boykot yapması gerekenler o markaları getirenler artık Türk'ün malı olmuş ben de türk marketlerinden satın alındığı için yiyebilirim diye düşünüyorum sonuçta yapılan üründeki kullanılan malzemeleri yaratan da Allah her hangi bir günah işlediğimi düşünmüyorum ameller niyetlere göredir günah işliyorsam da Allah affetsin nasip etmesin bir daha yemeyi
anladım ama murat ülker genel olarak boykot, israille bağlantısı da vardı yine de sen bilirsin
Teşekkürler uyarın için 🩷
ne demek ☺️💖
❤️🩹❤️🩹
Yani profilondeki cevaplara bakana kadar tatliydi ama sana 100tl bile vermemesi bilmiyorum yani biraz kotu bilemiyorum o yuzden
Bizim ilişkimiz biraz garip haklısın gerçekten ama her ne olursa olsun onu Çok çok çok çok çok seviyorum 🥹🩷
Bana davranış şekli çok tatlı asla uzulmemi istemiyorum tamam o konuda biraz garip hatta başka sevmediğim huylari da var ama cidden iyi biri
Yani seviyorsan sevme diyemem zaten seni uzmesin de yani
Aga be
Biz izlemeyemi geldik
Ya deme öyle ağlarım 🥺
kocanı öpücüklere boğ 🥺
Yiaa🥹
Benimkide baklava alıp geliyor.
Yiaaa çikolatalı baklavayı çooook severimmm
😅☕️
Düşünceli erkekler iyi ki var…
Aynen 🥹
Sancini bunlar dindiriyor mu gercekten
Yok ama kan şekerim düşüyor bunu bildiği için almış
Teşekkürler
Çok iyi ne güzel düşünceli😭
Dimi 🥹
Evet ben de duygulandım ağlayasım geldi😭
Benimdeee🥹
düşünceli bir davranış
Benimki de baklava getiriyor
Çikolatalı baklavayı çooook severimmm
İnce düşünmüş ne kadar güzel.
Valla çok sevimli tieten.
Çok anlamlı
Tebrik ederim çok düşünceli biriymiş
afiyet olsun
Daha çok ders çalışırken senin aldığın abur cubura benziyor
Yok ama çok seviyorum onlari
En çok neyi
Enn cok esimii
Krem çikolata sürüyor musunuz 😂
ben sarılıp öpüp masaj bile yapıyorum ufak ufak
🥹
Yaşını görene kadar... "Ne kadar güzelmiş. Düşünceli bir insanmış, falan filan"
Gördükten sonra... 😀
Pek alışkın değiliz. Kusura bakma.
Mutluluklar.
Düşünmesi bile güzel önemli olan ne aldığı değil...
Yav iyi ki bi regl oluyosunuz aw her şey de acıtasyon yapmayın be
Kanka inşallah yıl boyu regl sancısı çekersin aminn
Köpeklerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı hshshshhsh
Bu söylediğin bana değil senin karakterine yakışır
Ben senin gibi acı çek diye dua etmiyorum havlama
Acıtasyon yaptığımızı ima eden sensin maden acıtasyon yapıyoruz çek regl sancısını da abartiyormuyuz öğren bu arada havlayan da sensin Seviyen buysa konuşacak bir şey yok. Kendinle kal.😉 ha bu arada Bu kadar laf edip bu kadar küçük kalabilmek ciddi bir yetenek, tebrik ederim.
Sen ne anlatıyon kendin yazdın kendin çizdin ben küçülmedim aw her kadın regl oluyor ve bu kaçınılmaz bir şey her ay aynı şeyi anlatıp her ay sürekli ahnı ilgiyi beklemek normal mi aw
Yaaa oku oku kendi yazdigini oku ve anlamaya çalış çok komiksin cidden çok komiksin güldürdün beni 😂😂daha ne yazdığını bile bilmiyorsun bak ne diycem ne yazarsan yaz bakmicam bile ağiz kökünü çekemem cahil le tartışıp hakliyken haksız durumuna dusemem hadi git kendi seviyende ki insanlarla tartış ben senin seviyene inemem
Cidden normal insan yok bu sitede ben ne diyprum bu ne diyor
Glükoz şurubu tatlandırıcı dolu zehirler…
Dombili olunca görürüm seni
İnsanın regil olası geliyor😜
Kilo aldıracak
Aldirsin
Düşünceli adamsın.
Ben adam miyim
Bu adam seni seviyorum demesede olur 😅
Demese de olur yaa🥹
19 yaşında evli misin
gayet doğru yapmış
Öyle evet
Çoookk