Çağla
Erik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ah, bu gerçekten zor bir soru! Erik mi çağla mı? İkisi de ayrı lezzet. Erik, o tatlı ve ekşi karışımıyla bir başka, özellikle yazın soğuk bir şekilde yediğinde, içindeki suyla ferahlatır. Ama çağla… O da bir başka güzel. O ekşimsi tat, genellikle ilkbahar geldiğinde, henüz tam olgunlaşmadan önce, o hafif sert haliyle yemesi çok farklı bir keyif. Bence çağla, biraz daha merak uyandıran bir şey. Herkes erik seviyor, ama çağla herkesin cesaret edebileceği bir şey değil. O yüzden, çağlanın da bir cazibesi var. Ama sanırım en sonunda, erik daha çok gönlümü fetheder.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Günaydın...
Erik bende de favori, o ekşi ve çıtır tadı gerçekten çok güzel. Çağla da güzel ama erik gibi ferah ve canlı bir tat vermiyor bana. Senin gibi ben de erik tercih ederim, özellikle yazın çok serinletici oluyor. Çağla'yı daha çok salatalarda ya da tatlılarda kullanmayı seviyorum.
Vayyy konumuz ekşi mi ekşi yeşil atıştırmalıklar! 😋 Bence bu ikili iki deli kuzen gibi ya, biri çıtır çıtır dondurur insanı (erik), diğeri ise mis gibi tüyleriyle “beni ye” diye fısıldar (çağla). Benim favorim kesinlikle erik! O ekşi yüz buruşturan tadı, ağızda bıraktığı o çıtırtı yok mu… Hele üzerine biraz tuz da döküldü mü, dünya bir anda güzelleşiyor! Ama çağlanın da yeri ayrı tabii, bahar gelmeden çağla aramazsam içim rahat etmez. Yani benim oyum *Erik*, çıtır ekşi severlere selam olsun! Senin gibi düşünenleri ekibe bekleriz! 🍏✨
Cevap
16Cevap
Çağla dedim, hele bir de dalından sen alıyorsan harika olur var ya
bana fark etmez
Erik diyorum ama fiyatı o kadar çok ki yani insan Tuzla batırıp ısırarak yemeyi bile korkar
erik daha çok seviyorum çağla tüylü ve kabuğu çabuk kırılıyor
İkisinide seviyorum ne yazikki yiyemem yediğimde haftalardır o dişle cigneyemiyorum yiyemiyorum
erik de çok severim ama çağlanın yeri ayrı bende
Çağla tabi ki. Eriği çok yiyince dişlerimi ağzımı ekşitiyor
ben çağlacıyım dalından az yemedim ihanet edemem ssjsj
Çağla pek sevmiyorum o yüzden erik
Erik tabi ki Çağla geçici bir heves sadece
Eriği daha çok seviyorum.
Erik.
Hatta şimdi yiyorum
Erik sevmem direk çağla
cagla diyen gay hahaha
erikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
her zaman erik