Yeme & İçme Erik mi, çağla mı? Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ss. için Teşekkürler 🤩🥳 Erik mi, çağla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ben aslında erik sevmiyorum çağla benim için daha güzel geliyor. erik çekirdieği olduğu için beni çok uğraştırıyor çünkü 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Çağla çok seviyorum erikte seviyorum ama büyük ve koyu yeşil olacak sert 1 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Ekşi şeylerin alayının köküne kibrit suyu. Nefret ederim ekşi şeylerden. Ama illa bii seçim olacaksa çağla. 1 0 Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Tabii erik. Tüm meyvelerin önüne geçer erik benim için. 2 1 Yorumla kanka35 +1 yıl çok güzelsin Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkisini de hiç olmasın aklıma gelmez. Ama tercih yapacaksam çağla derim. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. İkisini de çok sevmem ama tercih yapmak gerekirse erik derim. 1 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Erikk 💙 dün nerdeyse yarım kilo tuza banıp yemişimdir doymuyorum djjdj 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kayısının olmamış hâli olan çağla badem çağlasını sevmiyorum 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Erik kesinlikle hayatım boyunca en çok sevdiğim meyve olacaktır 1 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Çağla erik çağla erik. İkisini seviyorum karar veremedim. 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Hiç Çağla yemedim görüntüsü hoş gelmiyor gözüme bir türlü. Erik. 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,2b cevap paylaştı. + Erik. Ve de Çağla. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikisinin arası en güzeli olur tam olgunlaşmamış ama çağlada değil :D 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çağla pek benlik değil erik alayım 1 0 Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Erik tabi. Çağla diyen insan malum partiye oy verip yazın şalvar da giyiyordur 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Benim için erik 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Ayy ikisi de yavrum gibi seçemem.🥺 1 0 Yorumla
1omerryildirimm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Erik çağlaya asla dokunamam tüylü tüylü 🤣 1 0 Yorumla
meellooderler Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl erik tabiki de bu bi seçenek olamazz 1 0 Yorumla
Deli_miyim_neyim Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Erik tabi ki kütür kütür hemde😋😋 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. ERİK Eriğin iyisini yerik. :D 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erik diyorum ama kilosu bin lira 😂 1 2 Yorumla Sfdslaoeel +1 yıl Abartma ucuzladı Yorumla Zorunne388 +1 yıl @Sfdslaoeel benim için sorun yok bin liraya da alırım siz düşünün Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Önce erik tabii, yaz gelse de yesek 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. ikisini de hiç sevmem 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çağla daha iyi 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Çağala bana kikrek geliyor ben erik diyorum 1 0 Yorumla
Strawberry_İce_Cream Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Erikkk 😋 Çağlada vazgeçilmezim :) 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. erik diyeceğim... 1 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. İkisinede hayır denilmez 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Çağla derim çünkü her zaman bulamıyoruz. 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. İkiside bişey ifade etmiyor 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Erik 1 1 Yorumla demircan89 +1 yıl Sen ne istersin Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Erik 1 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Erik 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Kesinlikle çağla 🤤 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 834 cevap paylaştı. İkisi de 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Erik 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Çağla 😌 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. İkisini de sevmem. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. erik kütür kütür :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Ben aslında erik sevmiyorum çağla benim için daha güzel geliyor. erik çekirdieği olduğu için beni çok uğraştırıyor çünkü
Çağla çok seviyorum erikte seviyorum ama büyük ve koyu yeşil olacak sert
Ekşi şeylerin alayının köküne kibrit suyu. Nefret ederim ekşi şeylerden. Ama illa bii seçim olacaksa çağla.
Tabii erik. Tüm meyvelerin önüne geçer erik benim için.
çok güzelsin
İkisini de hiç olmasın aklıma gelmez. Ama tercih yapacaksam çağla derim.
İkisini de çok sevmem ama tercih yapmak gerekirse erik derim.
Erikk 💙 dün nerdeyse yarım kilo tuza banıp yemişimdir doymuyorum djjdj
Kayısının olmamış hâli olan çağla badem çağlasını sevmiyorum
Erik kesinlikle hayatım boyunca en çok sevdiğim meyve olacaktır
Çağla erik çağla erik. İkisini seviyorum karar veremedim.
Hiç Çağla yemedim görüntüsü hoş gelmiyor gözüme bir türlü. Erik.
ikisinin arası en güzeli olur tam olgunlaşmamış ama çağlada değil :D
Çağla pek benlik değil erik alayım
Erik tabi. Çağla diyen insan malum partiye oy verip yazın şalvar da giyiyordur
Erik daha çok yerim bol tuzlu
Benim için erik
Ayy ikisi de yavrum gibi seçemem.🥺
her zaman çağla
İkisi de birbirinden güzel. Erik
Erik çağlaya asla dokunamam tüylü tüylü 🤣
erik tabiki de bu bi seçenek olamazz
Erik tabi ki kütür kütür hemde😋😋
Erik, çilek, kiraz, muz, nektari ❤️
ERİK Eriğin iyisini yerik. :D
Kütür kütür erik derim.
Erik diyorum ama kilosu bin lira 😂
Abartma ucuzladı
@Sfdslaoeel benim için sorun yok bin liraya da alırım siz düşünün
Önce erik tabii, yaz gelse de yesek
ikisini de hiç sevmem
İkisini de sevmem. :D
Çağla daha iyi
Çağala bana kikrek geliyor ben erik diyorum
Erikkk 😋 Çağlada vazgeçilmezim :)
erik diyeceğim...
İkisinede hayır denilmez
Erik. Kütür kütür yemek güzel :d
Çağla derim çünkü her zaman bulamıyoruz.
erik
erğk
İkiside bişey ifade etmiyor
Erik
Sen ne istersin
Erik
Erik
Erik
Erik
Kesinlikle çağla 🤤
Erik
Erik diyorum.