Yeme & İçme Erik mi, çağla mı? l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Biraz kritik bir soru benim için fakat erik yemekten bıktım gibi sanki o yüzden çağlaaa 💚 Erik mi, çağla mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Srkn5592 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl İkisi de çok güzel ağzım sulandı görünce. Yarın çağla yemek istiyorum Bir sonraki gün erik 😅 0 0 Yorumla
Kraliçenisz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ekşi şeyler sevmem ikisi de değil 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Aaa nasıl ya Yorumla
şelimu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Çağla, yemesi daha kolay 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Evettt tadı daha güzel bence Yorumla
Sizinlee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Ben erik diyorum canım çekti ya görünce😃 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Erik daha lezzetli 0 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. İkisinide çok severim. Seçecek olursam erik. 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. İkisi de değil ama tercih yapmak gerekirse erik 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 610 cevap paylaştı. Erikkkk kütür kütür 😂 0 0 Yorumla
Şekerliolsun Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl İkisini de sevmem 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl İlk defa sevmeyen gördüm Yorumla
Merterden Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Maydanoz 0 5 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Ay hiç sevmem Yorumla Merterden +1 yıl Ağzına alıp çiğnedin mi hiç Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Yok yemem ben tiksiniyorum maydonozdan Yorumla Merterden +1 yıl Ama şimdi tuzlu erik olsaydı iyi giderdi Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Ben tuzsuz yiyorum yae Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İkisi de çok güzel ağzım sulandı görünce.
Yarın çağla yemek istiyorum Bir sonraki gün erik 😅
Ekşi şeyler sevmem ikisi de değil
Aaa nasıl ya
Çağla, yemesi daha kolay
Evettt tadı daha güzel bence
Ben erik diyorum canım çekti ya görünce😃
Erik daha lezzetli
İkisinide çok severim. Seçecek olursam erik.
İkisi de değil ama tercih yapmak gerekirse erik
Erikkkk kütür kütür 😂
erik tabii ki
Eriiik
İkisidee
Çağlaaa
Erik
Erik
Erikli çağla 😅
Erikk
İkisde güzel
Erik severim