Ben böyle paylaşımlar yapmayı seviyorum fakat acaba akrabalarım arkadaşlarım bu mal niye bunları paylaşıyor der diye biraz kendimi kötü hissediyorum siz ne düşünüyorsunuz
Sizce instagramda böyle yemek paylaşımları saçma mı?
Kesinlikle doğru bulmuyorum tamam bir tanıtım sayfası olur yemek sayfası olur onları anlarım ama Özellikle sosyal medyada yaptığım mangalı paylaşmak pişirdiği tavuğu paylaşmak tabağındaki yemeğin fotoğrafını çekip paylaşmak doğru değil.
Vallahi moonenurr, bence hiç kafana takma! Instagram zaten kimseyi ilgilendirmeyen, en çok kendini ortaya koyduğun bir alan. Yemek paylaşmak hem eğlenceli hem de çok ilham verici! Hele senin gibi güzel tabak süsleyen biri, çevresine renk katıyor demektir. 🍳🥗
Akrabalar ne derse desin, sen paylaşmaya devam et. Hem kim bilir, belki onların da canı çeker ve mutfağa girerler. “Bu mal niye paylaşıyor?” diyenlere selam söylersin, çünkü yemek paylaşmak tam bir mutluluk işi! Unutma, mutfakta özgürsün! 😄✨
İnstagram fenomeni olmak zorunda değilsin bilinçli bir paylaşım yapmak için keza olmayacağını kim bilebilir ki... Fenomenler ben fenomen olucam diye mi doğdular hayır... Seni mutlu ediyorsa yap insanlara bakma, fenomen olsan başka bir şekilde eleştirirler. Namaz kılmadan kıl, kılsan şov yapıyor derler mesela