Kahve tatlı gibi paylaşımlar yapıp öne çıkaranlar hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum
1 ay
Instagram'da yiyecek ve içecek fotoğrafı paylaşıp bunu öne çıkaranlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hergün kahve yapıp atıyor sabah akşam. temizlik falan yaptığında çantalarını, makyaj malzemelerini falan düzenleyip sildiğinde temizlik yaptığını herkese duyurur gibi resim falan paylaşıyor. Bir iki kere olsa zaten dikkatimi çekmez de alıştım artık hiçbir şey de düşünemiyorum hdhsh her akşam hazırladığım sofrayı falan neden paylaşırsın ki ☹️ ya bir de her platformda aynı şeyleri tekrar tekrar paylaşıyor aşırı tuhaf geliyor bana. Bu yaşta bu kadar hamaratlık takdir de ediyorum ama
Cevap
4Cevap
bilmem bana çok anormal gelmiyor. fincanı tabağı kirli olmasın yeter. herkes ne kadar lüzümsuz şeyler paylaşıyor. mesela tavuk kıçı ağzıyla öpücük pozu verenler mesela anca döt pozu atanlar. ıykkk böğğğk. ha bu kahver şeysi atanlar eğer falıma bakın diyorsa en iğrenç onlar. kaçın ordan durmayın
alkol fotografı paylaşıyordum sonra dedim ki napıoruz biz bu ne dedim yani neyin gösterişini yapıyoruz biz bazen şimdi kahve fotosu görüyorum engelleyesim gelio
Ben de sürekli kahve fotoğrafı paylaşıyordum 😂😂 şimdi görünce benim de engelleyesim geliyor bakış açısı değişiyor işte.
3 yıl falan oldu ama ben bu olaydan kurtulalı ünv dönemlerimdeykende direksiyon videosu attım sonra kızın biri şey dedi bu erkeklerin direksiyon videosu olayı bizim kahve storissi gibi falan dedi ben dedim cidden cok haklı onuda atmıyorum adfshgsf şimdide paylaşacak bir şey kalmadı :D
En iyisi az takipçili paylaşım yapmadığın hesap 😂😂
200 takipcim var ben öyleyim cidden ne bu olgunluk dönemi falan sanırım nebiliyim insanlar merakta etmiyo napıor bu acaba diye cokta önemli biryer değil sanırm öyle boş boş takılıosun ben genelde denizci videoları izliyom twiterde gündemi takip ediyom paylaştıgım 1 tane bir şey yok ha nebiliyim burdada zaman dolduruyorum işte öyle arada girip boş boş takılıp cıkıyorum kafam karıştı ben yine akp ye basacam galiba :D
En güzelini yapıyorsun 😂😂😂😂😂 ahahahhaha
şu espiriye bayılıyorum her yere yazıcam bunu duvarlara falan yazasım geliyo
harbiden ne paylaşayım ben ya kız mesaj atsın 3 gündür görüşmmüoz konuşmuoz bişi paylaşimde yazssın
Bize ne kanka herkes istediğini koysun bende Dj im her gece clublardayım bende atıyorum sürekli kimse bana kötü yorum yapmıyor herkes özgür isteyen istediğini paylaşsın
Herkes her şeyi yapmakta özgür. Belki kişi o tarz paylaşımları seviyordur sosyal medyasını böyle yansıtabilir
Gösteriş meraklısı ve görgüsüz olduklarını düşünüyorum, yani güzel anılarını paylaşabilirsin elbette ama her gün yediğini içtiğini paylaşıp bir de öne çıkanlara ekliyorsa sıkıntılı tiplerdir.
Görgüsüzlük olarak görüyorum
Görmemişlerde o yüzden görgüsüzler bence
Hoş değil
Görgüsüzlük
Görmemiş
normal knk
En İyi Cevap