Yemek sektöründe olmadığı halde yediğinin fotoğrafını paylaşanlar aptal mıdır?
Aptaldır ✅
Değildir ❌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yediğimin fotoğrafını ne çektim de ne paylaştım, görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum estetik olduğunu düşünmüş çekmiştir, derdimiz mi bitmedi sizce tek sorunumuz bu mu *** koyim 🤓
He bu
Milletin derdi bitti yemek fotosu atıyorlar da benim bunu fark etmem mi sana dert oldu?
Net görgüsüzdür, zeka yönünden yeterliliği yoktur bencede
Cevap
15Cevap
Gereksiz bence
Cahillik görüsüzlük demeyi yeğlerim. ya da özentilik
Bu arada kadınların hepsinin yemek fotosu paylaştığı nasılsa anket sonucundan belli 🤣
1 tane olduu 🎉🎊🎆
Beni de sayarsak 2, hiç yoktan iyidir 🙂
:) sonuç belli. Bence 1 yanlışlıkla basmıştır 😂
Bak işte onu düşünmemiştim.
Amaa yorumlarda da var paylaşmam diyen. Dava düştü..
İnanmıyorum inşaasını atsın bakalım :)
Hak verdim ne diyeyim. Şu yabancıların YouTube derlemelerinde kadınlar yemek fotosu çekerken erkekler yemeğin tipini kaydırıyor ya, her seferinde gülüyorum ona ya 😂
Bak onlara kesin senin de hoşuna gider.
Hmm izlerim teşekkür ederim. Bende bunu soracaktım ama bu şekilde değil. İnstaya bakınca kadınlar lüx restaurantlarda yemek servislerini paylaşmış ! Bu gösteriş merakının kaynağını anlamaya çalışıyorum. Özenmek neden
Bilemeyeceğim Instagram kullanmıyorum
Ne güzel 👍
Her şeyide aptallık olarak algılamaya başladıgınıza göre kendinizi gelişmiş medeniyetten gelen bir uzayli sanıyorsunuz herhalde
Asla paylaşmadım, her yediğini paylaşanları da anlamıyorum.
“Söylemesi ayıp” diye bi kalıp vardı insanların daha önce yediği yemekden bahsederken kullandığı, ne gizel bi nezaketti halbu ki
yemek paylaşmıyorum çay kahve paylaşıyorum. O da görüntü hoşuma gidiyor.
senin için sormamışki zaten benim içind sormamış sosyolojik bir soru bu bu kadar ben ben ben nedir bu senin veya benim ne önemimiz var insan dogar büyür yaşar ve ölür kendimizi bu kadar yüceltmeyelim
@minyoncedric10 sayende aydinlandim gece gece sağol
hayır kastettigim bu degildi ben kendimi bir şey sanmıyorumki seni aydınlatayım burada anlatmak istedigim şey kollektiflerin eşitligi ile alakalı ama neyse boş ver
@minyoncedric10 o açıdan bakiyorsak madem herkes istediğini paylaşır. Eleştirmek gerekli mi
hayır tam tersi bu bakış açısında bireysellige yer yoktur özel hayat dışında toplumcu bir bakış açısı savunulur ayrıca senin o herkes istedigini yapabilir paylaşabilir dedigin şey diye bir şey yoktur böyle bir görüş yok bu amerikan liboş saçmalıgı ayrıca ve ayrıca onlara görede başkalarını rahatsız edecek bir şey yappılmaz hiç o yemekleri alamayan ekmek alamayan insanları dşündünmü bu onlara ne akdar acı verir? buda benim toplumcu bakış açımı dogru çıkarır
senin öay kahven buna girmez yanlız yanlış anlama
eleştirmek kötü bir şey degildir eleştirmeden dogru nasıl bulunur bir insan evladı eleştirmeden herşeye olumluve güzel bakarak nasıl yaşayabilir o zaman bizi hayvanlardan arındıran şey nedir? eleştirmek ve en kötüsünden bakmak dogruu bulmanın tek yoludur aksi durum bana çok mitolojik geliyor yani tanrıya dogmatik bir şekilde baglanmak gibi
eleştiri ve münazara kültürü olmayan bir toplum yerine ne koyabilir her insan istedigini özgürce yapabilirde ne demek yani mesela örnegin benim babam 4 çocuk öldürüp kafatasından şarap içse ona saygımı duymam gerekir? diyceksinki ahyır onları kastetmedim ama her şey diyorsunuz? herkes diyorsunuz? her insana her yaptıklarına saygı duymakta ne demek bunu sadeece karaktersizler yapar
Başta iyi niyetli yorumlar yazmışsınız gördüğüm kadarıyla. Tartışmazsanız çok makbule geçer 💜
Ben değil de kardeş benim yorumuma taktı niyeyse 😂 he sanki herkes suç işlesin dedik. Gece gece uğraşamam senle
Aptal olanlar nefes almadan erkek sorusu soranlar..
Salağın önde gidenidir
Bak ben yiyorum sen yiyemiyorsun :D
Şölen olsun diye paylaşılıyor
Banada değişik geliyor
hayır aptal dgil ahlaksızdır
Görgüsüz
Görmemiştir.
Önde gidenidir hem de
Biraz
Gereksiz işler
evet
A seçeneği