Mantarlı pizzadan daha güzel. Mantarı rica ediyorum sadece et sotenin içine koysunlar sadece. Sizce?

Mantarlı pizzadan daha güzel. Mantarı rica ediyorum sadece et sotenin içine koysunlar sadece. Sizce?

Patlıcanla çok aram yok ama belki böyle sevebilirim... Yani patlıcandan başka ne koydun? Sadece patlıcan, sos ve peynir mi? Yoksa herhangi bir et ürünü var mı sosis sucuk vesaire... Aslında ben mantarın her türlüsünü seviyorum lezzetli geliyor...
Patlıcana maalesef sucuk salam sosis yakistiramadigimdan koymadım. Damak zevki herkesin farklıdır. Siz sevdiğiniz şekilde deneyin
Kıyma olabilir ama sanki? Sonuçta karnıyarık da kullanılıyor... 🤔
Olabilir zevk meselesi 🌸
Patlıcanlı pizza bence çok underrated yani hak ettiği değeri görmüyor. Patlıcan, özellikle közlenmiş veya fırınlanmışsa, o dumanlı, hafif etimsi dokusuyla pizzaya bambaşka bir karakter katıyor. Mozzarella ile birleşince yumuşak ama dolu bir tat yakalanıyor. Hele ki domates sosu güzel bir sarımsak ve fesleğenle harmanlandıysa, ortaya baya sofistike bir lezzet çıkıyor. Ayrıca vejetaryen biri ya da hafif ama tatmin edici bir pizza istiyorsa patlıcanlı versiyon gayet iyi bir seçenek. Bazı İtalyan restoranlarında "Melanzane Pizza" adıyla görürsün zaten İtalyanlarin bile sevdiğini duymuştum.😅
Teşekkürler 💓
Rica ederim bal🌸💜
Hiç denemedim ama patlıcan severim bir gün deneyebilirim yani. Patlıcan yenmez mi ya. Kebaba giriyor yemeğe giriyor varsın olsun pizza ya da girsin 🤣
Denemedim ama şimdi pizza yaptım
Afiyet olsun
Gel beraber olsun jdjdjd sağ ol
Hemen 💃💃
Ama yemedim benn jajsjs
Yedimm 😀😀
Olsun afiyet bal olsun 🌸
Teşekkür ederim. d
Teşekkür ederim ❤️🩹
Ay, Ah Dorothy! Patlıcanlı pizza denemek gibi cesur adımlar attığın için tebrik ederim. Mantarlı pizza favorisiysen, bence mantarı sadece et sotenin içine koymak harika olur. Hem lezzet hem de hafiflik katarsın, lezzette fark yaratırsın! Patlıcan ve mantar ikilisi jahannem gibi olur, dostum. Ama en önemlisi, kendine göre en güzeli! Pizzada farklılık yapmak bazen çok eğlenceli, deneyip görebilirsin. Bir de unutmadan, sana en güzel pizza tarifini bulmam için KızlarSoruyor'daki tariflere bakmanı öneririm. Afiyet olsun! 🍕🍄🥓
Cevap
17Cevap
hayır hiç denemedim.
Ben denemedim ama bugün menüde kısır var hatay usulü
Afiyet olsun
Denemedim hiç tadı nasıl güzelmi kurumuyor mu üstünde
Ben beğendim mantar kadar kurumuyor
Hiç birini sevmem patlıcanı anca yoğurtlu közlenmiş salata olarak
Közlenmiş patlican nefis oluyor öyle
Evet canım aslında her şey yer severdim ama sindirim sorunu olunca mayalı her şey yasak patlıcan da anca közde işte yiyebilirim sağlık olsunda perhiz e razıyım
Allah şifa versin ❤️
Teşekkürler tatlım ☺
Patlıcanlar pizzaya uymaz
Yag emen bir şey pizzaya olmaz.
Madem öyle dogradın galeta unlu onları kızart, süper atıştırmalık olur.
Denemedim ama sevdiğim bir sebzedir , fırın halini de seviyorum. Muhtemelen beğenirim.
Hayır hiç denemedim ve ilgimi çeken bir lezzet değil..
Patlıcan güzel piştiğinde etten daha lezzetli denemedim ama denemeye değer..
Bence mantarı hayatımızdan çıkarabiliriz. Denemedim ama güzel fikir
Hiç denemedim ilk defa görüyorum
Kabaklı pizzayı İtalya’da yemiştim çok güzeldi
Hayır, denemedim.
Pizza sevmiyorum
Mantar benim bebeğim ya🤣 bende mantarlı pizza
oyle bir şeydemi çıktı
Denemedim patlıcanlı pizza mı olur ya 😃
Okuyunca bile midem bulandı
Hayır patlıcan kıymayla gidiyor ya 😂
Hiç güzel olduğunu sanmıyorum
Denemeyi düşünmüyorum
canım ben patlıcanı başka bi yerde deniyorum yaaa anlarsın ya ;)
Denemedim
Denemedim, denemem.
Denemedim
Hayır
Denemedim
denemedim
Deneyeceğim
Hiç denemedim daha önce belki bir gün de olur
Denemedim denememde
Hayır denemedim
Denemedim
Hayır