Geçen gün tavada pizza denedim. Hem bu kadar kolay hem lezzetli olacağını tahmin etmemiştim. Tepside denemiştim o daha çok vakit alıyordu. Tavada10 dk. yapılıyor belki ilerleyen günlerde tarifini paylaşırım. İyi geceler👋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geçen gün tavada pizza denedim. Hem bu kadar kolay hem lezzetli olacağını tahmin etmemiştim. Tepside denemiştim o daha çok vakit alıyordu. Tavada10 dk. yapılıyor belki ilerleyen günlerde tarifini paylaşırım. İyi geceler👋
Tavada pizza denedim ve evde pizza yapmanın gizli silahıdır ve onu çok severim. Fırının aksine tava mükemmel bir çift doku zıtlığı sunar. Tavanın dibindeki zeytinyağı hamurun altını ekstra çıtır ve hafif kıtır yaparken üst kısmı ve içi yumuşak ve havadar kalır. Bu sayede hem hızlı hem de o yoğun çıtırtıyı hissettiğin çok daha tatmin edici bir deneyim yaşarsın diyebilirim.❤️
Bende yapmıştım tarifini internette gördüm hem kolay ve pratik çok da güzel oluyor ve hamuru da çok güzeldi ince ve yumuşacık
Denemedim ama güzel olur diye düşünüyorum
Cevap
2Cevap
Tavada pizza hiç denemedim ama çok severim
Bijim evde pizza için ülel olayak pizza tava vay. Pizza tavayı kullanıyoyum bazen fırında yaptığım oluyoy
üstü pişiyor mu öyle çevirmeden?
Evet pişiyor
hımm, hazır pizza alsam tavada olur yani, denerim belki..
Yok yemedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?