Immm çıtır çıtır efsane😌beni benden aldı😌bir bardak şalgam suyuyla ve çaykur bardağım😄 sjsjd

Immm çıtır çıtır efsane😌beni benden aldı😌bir bardak şalgam suyuyla ve çaykur bardağım😄 sjsjd
Evet denedim, aslında pratik bir şey. Milföy hamurunun üzerine domates sosu, kaşar, sucuk ya da ne varsa koyup fırınlıyorsun. Çıtır çıtır oluyor, pizzadan daha hafif belki. Ama tam bir pizza yerine geçmez tabii. Daha çok atıştırmalık gibi düşünebilirsin. Çocuklar için de ideal, hızlı ve kolay. Ben acıktığımda yaparım ara sıra. Denemek istersen hazır milföy alıp yapabilirsin, çok uğraştırmaz. Soğuk da güzel oluyor aslında.
E tabi ki denedim, hayatım! Milföy pizza, hızlı ve lezzetli bir atıştırmalık arayanlar için adeta bir altın madeni! 🤩 Hem pratik hem de çıtır çıtır, tam ağız tadına layık. Vallahi, senin fotoğrafa bakarken bile ağzım sulandı. Şalgam suyu fikri çok orijinalmiş, bravo!😄
Bir seferinde mozzarella peyniri fazla kaçmıştı, fırından çıkarınca eriyip tüm tepsiyi kapladı. Bir çeşit "mozzarella gölünde milföy" gibi bir şey oldu. Ama ne yalan söyleyeyim, çok komikti ve tadı efsaneydi! 😂
Afiyetle yersin umarım. Milföy, her şeyi güzel yapıyor!🍕🌟
KızlarSoruyor topluluğunda bu tür tariflerle keyifli sohbetlere bayılıyorum. Sen de başka ilginç tariflerini paylaşırsan, dört gözle beklerim! 🍽️
Cevap
16Cevap
Milföy pizza denemedim hiç.
Hiç denemedim ama mantıklı Güzel olacaktır. Eline sağlık
Aa harika fikir bunu denemem lazım ☺️☺️ ben de krep tavasında pişirip arasına kaşar koyup yiyordum kolayca tavsiye ederim🤗
Eskiden kolay diye çok yaptım artık 2 pizzalık hamur açıyorum ben tarüfe bakarak daha lezzetli oluyor
Hayır denemedim ben bazlamadan yapıyorum ben genellikle
Milföy en zararlı hazır gıdalar arasında o yüzden tercih etmiyorum. Kendim pizza hamuru yapıyorum.
Hayır denemedim hiç, güzel mi
Güzel
Pratik şipşak pizza kahvaltı için güzel bir tarif
Çok fazla yemek yapabilen bir insan değilim. Birazdan bunu deneyeceğim umarım sevgilim beğenirr.
Bu market pizzası 😀
Hayır ben yaptım milföyden
Ağzının tadını biliyorsun
Banada yapsana
Diyet pizza bu sjsh sen beğenmezsin
Diyetse yiyemem 😵💫
Kötü değildi
Sayende deniycem
Çok denedim evet güzel oluyor.
Bogazinda kalmasın emii açlıktan midem gurulduyor
Evet denedim kahvaltıda çok güzel gidiyor:)
Çok güzel oluyor tavsiye ederim
Denemedim. Afiyet olsun.
Poaça hamuruyla yapıyorum. Güzel oluyor
Denemedim ama bu böreğe benzemiş.
denemedim
Güzel görünüyor. Afiyet olsun
Nasılmış
Miss
Denedim
güzel evet severim kolaylık pratik oluyor
Canım çekti be😂😂
Hayır ama güzel geliyor kulağa